Već jun, a ja samo dvaput seo na bajk i prešao ~50 km. Ako vreme ostane bez kiše i nekog jakog vetra, sutra bih otišao penzionerski do Avale, za malo kondicije. Krećem sa Labudovog brda oko 10 h. Ako je neko zainteresovan... Napominjem opet - strogo penzionerski, jer verovatno nemam snage ni da stignem do Avale.Dakle, sve laganica i laganica, pa malo pauze. Nekako će se stići do vrha. Putanja standardna, viđena u mojim filmovima #29 i #30. Kao neka referenca, na pruzi u Kijevu sam 10ak minuta kasnije, Resnik recimo još 10-15 minuta, a podnožje Avale.. Obično mi je potrebno 40ak minuta, ali sada neka bude 1 sat. Valjda nisu nešto preprečili onaj offraod ka Resniku, jer je ona ulica gore mnogo talasasta i ne verujem da bih imao kondicije za to.
Kojih 100%, ja im svaki put merim koliko mogu da idu i retko koji moze da trci preko 32km/hSto se tice umora, nemojte bas da im bezite sa 100%, ker tesko da ce da zaostane (ako ne zeli)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari