Ipak bi bilo najbolje da se obratis lekaru.Na moju nesrecu vec sam imao priliku da nosim holter, nerviranje je u trenutku ucinilo svoje i pritisak otisao u nebo...
Ima sada vise razlicitih gadgeta koji rade jednu ili vise stvari.
U zavisnosti sta rade, i da li imaju mogucnost da bezicno ili kako vec podatke exportuju u realtime, u android aplikacije i cena im je razlicita.
Mene to najvise interesuje da bi mogao majci da nabavim neki gadget koji nije preglomazan, pa sam zato prvo pomislio na sat.
Gadget mora da poseduje sledece osobine, a to je da meri puls i pritisak, ostalo je samo +, i da moze u realtime da podatke prosledi androidu.
Onda bi mogao i od kuce ili preko telefona uvek da znam koliki joj je pritisak i puls.
Naravno da necu ceo dan gledati u aplikaciju, nego me samo interesuje da me upozori kada nastupe neke kriticne vrednosti, tj, posalje mi alarm.
Obzirom da ne zivim sa majkom koja zivi sama, iako se redovno cujemo i vidjamo, moze da prodje i pola dana da nismo u kontaktu, a kada padnes u nesvest ili ti je lose minuti su bitni.
Sa nekim takvim gadgetom bi mogao uvek da budem na vreme obavesten ukoliko pritisak ili puls promene normalne vrednosti , te da odmah zovem majku ili odem odmah kod nje.
Evo ovako nesto npr.
http://shop.sports-tracker.com/heart-rate-monitors/heart-rate-monitor-2.html
Zar ne možeš da ga urežeš tj. narežeš?
http://www.intersport.rs/proizvodi/...asle/nakamura-muski-bicikl-cliff-runner_p2901
Šta mislite? Mogu da ga uzmem na rate, a lako bih ga nadogradio po potrebi... Šiftere, zahvaljujući Wolfu, kao i pogon.
Kontam da to vise nece biti ta velicina navoja te necu naci ni takvo pedalo.
Video, gledao sam vec 2 puta klip. Pored fenomenalne! muzike, klip je odlican podstreh svima koji su imali bilo kakvu vrstu povrede, bez obzira da li je emo ili ne.
Takodje, zato sam se delimicno i pronasao u klipuUpravo ovo je i meni prolazilo kroz glavu, tim pre sto sam i ja u trenutno u toj grupi "povredjenih". Tako da ako neko ima neku dobru literaturu, clanke, savete u vezi bici povreda i rehabilitacija vrlo rado bih citao.
Pa meni se cini da ovde samo ram vredi nesto, ostala oprema je bas slaba..
Takodje, zato sam se delimicno i pronasao u klipu
Ja imam samo neku knjigu koja je vezana za trening tacnije za vezbe koje mogu da se rade da bi se ojacali misici itd da bi se sprecile povrede, ali za rehabilitaciju nemam. Sem ako imas problem sa kicmom, tu mozda mogu da ti dam neki savet jer me muci ista stvar.
Pa meni se cini da ovde samo ram vredi nesto, ostala oprema je bas slaba..
Takodje, zato sam se delimicno i pronasao u klipu
Ja imam samo neku knjigu koja je vezana za trening tacnije za vezbe koje mogu da se rade da bi se ojacali misici itd da bi se sprecile povrede, ali za rehabilitaciju nemam. Sem ako imas problem sa kicmom, tu mozda mogu da ti dam neki savet jer me muci ista stvar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari