Fotke ne pokazuju skoro nikakve detalje.
Ako se dobro sećam, Recon je bar klasu ispod Rebe, proveri na RockShox (sram?) sajtu.
Pitanje je koja veličina rama tebi više odgovara.
Prvi bajk kao da ima ogrebotine na ramu, između slova N i I.
Oprema nije isto godište, mislim da je na drugom novija, ali proveri.
Oba bajka imaju po 2 mesta za bidone (super), ali drugi nema nijedan nosač.
Drugi bajk ima spojnicu na lancu što je zgodno, ali ne verujem da neko stavlja fabrički.
Oba bajka imaju creva/sajle sa donje strane toptube-a što znači da nema stavljanja na klasične auto nosače za 5. vrata.
Ako je stanje isto, a veličina ti nije naročito bitna, ja bih verovatno uzeo prvi, zbog Rebe.
Ne znam ništa o tim Tektro kočnicama i razlikama u odnosu na Maguru.
@subtractor U bilo kom cenovnom rangu plaćaš više ako biraš pojedinačne delove. Pritom, gotovo je sigurno da nećeš moći da nađeš baš ono što želiš, jer je ponuda takva kakva je. Dakle, ako biraš, bićeš još i manje zadovoljan, a delovi će da stoje nefunkcionalni možda i do sledeće sezone. Preprodavci ne vole da rasklapaju bajkove, jer će neke delove teško da prodaju, pa moraš da čekaš da ti naleti baš to što želiš. Ako tražiš nešto specifično, vrlo je moguće da ćeš to da viđaš na bajkovima u oglasima, ali niko neće hteti da ti proda zasebno samo taj deo. Da ne spominjem potrebno znanje i alat za samostalno sklapanje bajka. Veća je verovatnoća da nađeš kompletan bajk približan svojim željama. Ako ti nešto baš jako smeta, taj deo zameniš. Ja bih samo izbegavao poznate modele koji nemaju fabričku opremu (osim ako je stavljena bolja

).