@Flavio Poslednje pucanje gume imao sam 2006. godine. Ipak, na vožnje van grada, iz čiste odgovornosti prema sebi, standardno nosim imbuse (austrijske), 3 montirača za gumu, jednu rezervnu unutrašnju, alat za lanac (i rezervnu spojnicu) i pumpu. Kako rekoh, do sada mi ništa nije zatrebalo (osim imbusa). Palo mi je na pamet da bi mi se smučilo da menjam ili krpim gumu kad dođem do 80-100 km, ali kad ti se tako nešto desi, nemaš mnogo izbora, zar ne?

Ipak, bolje sprečiti nego lečiti, pa treba koristiti gume koje će teže da puknu.

Ja 2 godine vozim Schwalbe Black Jack i odlične su, mada mi se čini da nisu baš dugotrajne i sledeće sezone verovatno ću morati da ih menjam.
@amd H i L šrafovi suštinski određuju granične vrednosti preko kojih menjač ne ide, kako lanac ne bi spao. Onaj video koji sam linkovao jako lepo i detaljno objašnjava podešavanje. Možda te zeza sajla ili neki bužir. Ali i ja sam imao dosta problema sa menjačima niže klase, šta da se radi.
ČIŠĆENJE
Za Axel smo apsolvirali,

ali me zanima da li je problem ako onaj TF2 sprej za podmazivanje slučajno zađe negde na bajku? Ne u kočnice, nego npr nable i menjače?