@nightmare
Ako ponudiš neku dobru turu, možda ćemo da dođemo.
Ovih dana sam se čuo sa likom iz Dimitrovgrada, zbog planirane ture po Staroj planini. Naravno, ja tek malopre pogledao mapu i shvatio da mi je samo za gorivo i putarine potrebno 100 evra, pa teško da ću moći da idem, ali tebi je blizu. Imaš temu na Cikloberzi, u Baba šumom deda drumom ili kako se već zove forum.
@svi
Da li je neko bio do Rumunije, na onoj reci Nera, blizu Bele Crkve? Na Cikloberzi organizuju turu na koju bih da idem, ali kažu da je čak i kraća tura jako teška, pa me zanimaju iskustva.
Osim toga, izgleda da će to društvo da ide dok još bude dosta hladno, pa me zanima da li bi neko odavde bio zainteresovan da ide kad (znatno) otopli?
@markoni_slo Nije u pitanju samo skup bajk. Tako mora da se čuva bilo šta što ne bi voleo da ti ukradu.
Ako ponudiš neku dobru turu, možda ćemo da dođemo.
@svi
Da li je neko bio do Rumunije, na onoj reci Nera, blizu Bele Crkve? Na Cikloberzi organizuju turu na koju bih da idem, ali kažu da je čak i kraća tura jako teška, pa me zanimaju iskustva.
Osim toga, izgleda da će to društvo da ide dok još bude dosta hladno, pa me zanima da li bi neko odavde bio zainteresovan da ide kad (znatno) otopli?
@markoni_slo Nije u pitanju samo skup bajk. Tako mora da se čuva bilo šta što ne bi voleo da ti ukradu.