Rubena Rapid? Ili stara dobra Kenda?
Krypton dupli tockovi?
Na koju Kendu mislis?
Rubena Rapid deluje solidno, cena je pristojna.
Nisam znao da je Valjevo tako blizu Beogradu. Kao na dlanu.
@ dzoni
Ladno su zastekali Merida modele, ima ih samo u cenovnikuMerida mi deluje nekako realnije sto se tice narucivanja kod ovog lika jer on saradjuje sa Total bike-om/Capriolom, sa Trekom bi to bilo teze.
Nasao sam ovaj model za 43k din i deluje mi prihvatljivo. Broj #32 u cenovniku
http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2013/285/MTB+Hardtails/Matts+TFS+100
Nisam znao da je Valjevo tako blizu Beogradu. Kao na dlanu.
Ako bi neki od ovih koje sam naveo (avalanche, matts, 3900) budzi da li bi sve to morao da menjam i u slucaju Avid BB5?
Ako bi neki od ovih koje sam naveo (avalanche, matts, 3900) budzi da li bi sve to morao da menjam i u slucaju Avid BB5?
Matthias, bez uvrede, al' nemoj lupati.
Radi savršeno zadnji menjač Deore/XT kombinacija i 8-ofaz/7-ofaz/6-ofaz račna. Nije uopšte frankenštajn i funkcioniše savršeno = zadnji menjač radi ono što mu šifter kaže.
Matthias, bez uvrede, al' nemoj lupati.
Radi savršeno zadnji menjač Deore/XT kombinacija i 8-ofaz/7-ofaz/6-ofaz račna. Nije uopšte frankenštajn i funkcioniše savršeno = zadnji menjač radi ono što mu šifter kaže.
Da.
Nebitno koje bi kocnice stavio, ja sam samo napomenuo da ako hoces da menjas menjac da to iziskuje i neke dodatne troskove.
Naravno mozes ti napraviti od tvog bajsa i nekog Frankenstajna pa staviti Deore ali ostaviti osmofaz/siftere ali onda nisi iskoristio pun potencijal tog menjaca (a i ne znam koliko to dobro radi u praksi).
Kakve veze ovo ima sa biciklama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari