evo duls da se javim, nisam video temu na vreme

u tazbini sam josh malo
kad stignem kuci, okachicu slike moje zverke, a za koji dan i stari bajk se vraca u pogon i ide bratu od tetke
scoot scale 10 carbonac i specialized stumpjumper fsr comp, custom oba
prosto ne mogu da verujem da se neko setio da okachi ovakvu temu.
svaka chast i njemu i svim hw bajkerima
a ako neko ima pitanje ili savet slobodno neka udari ili ovde ili na PM, iskustvo u biciklizmu mi je duze nego u hw-u :d
ako mene pitate, ja bih ishao na kvalitetan polovan bajk na oglasima u raspon od 250-500e (samo ukoliko cete prelaziti vishe od 4-5k km godishnje) sa deore,lx,xt opremom, obavezno hidraulika kochnice i dobar prednji amort sa lokautom. ko voli ful suspension kao ja, moze i to, ali obavezno proverite linkove da nema lufta i da je amort u dobrom stanju i sa lokautom po moguctstvu.
gledajte pre svega da vam odgovara velichina rama, u suprotnom dzaba sve. takodjer, najbolja, ali malo skuplja varijanta po meni, je da sklapate bajk deo po deo (to sam ja uradio sa poslednjim bajkom) i to kvalitetno, extra ochuvano, polovno da jurite na oglasima, cikloberza i ciklonaut trange frange. takodjer moze varijanta da uzmete tako neki bajk nov sa solidnom opremom tipa slx deore za lupam 300-400e, prodate ram eventualno vilu ako nije ni za k, i da sve delove prepakujete na ram i vilu po zelji.
meni bajk odrzava (za ono shto nemam alat i ne umem) dechko iz planeta na dorcolu.
cepam uglavnom asfalt, stazom do ade, ali moze i koshutnjak avala i neke druge destinacije, kako on tako i off road, pa ko je raspolozen za malko brzu i agresivniju voznju (~30km/h) u drushtvu, neka se javi.