Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

full suspension gravel :D

..ima li razlike izmedju tz500 i ty300 menjaca? nigde ne mogu da nadjem

TY300 je zadnji šifter, a TZ500 je kaseta
Edit, ako misliš na TY 500, vizuelno ćeš lako videti razliku
TZ 300
P-RD-TY300-SGS_11126_1_750_750.jpeg

P-RD-TY500-SGS_12821_1_750_750.jpeg

Imaš sve na

Poslednja izmena:
bolji je izgleda neznatno ovaj ty-300..

Uzeh Scott šorc i Northwave duge gaće sa tregerima, konačno da normalno vozim po hladnom i sa jastučićem kod prepona. U subotu izvezao 45-50 km po Beogradu.

nice :)

inace jos nije hladno :D

kad presece :D

Sledeća stvar koju moram da uzmem - nosač za kola. Volim da vozim bicikl zimi, ali ne po Beogradu. :D

krovni?

Pa da, o krovnom najviše razmišljam. Oni koji se kače na zadnja vrata mi se ne sviđaju, ne deluju mi pouzdano. Ćale zna neke likove koji rade najbolju verziju, nešto što se kači na kuku, ali ja kuku nemam, a i želim da vidim kroz zadnje staklo.

Ja cu na prolece uzeti neki dobar krovni, ali prvo moram da uzmem te nosece sine za moj model automobila.
Onda moze i nosac za bajs, ali i kofer za putovanja po potrebi.

Inace, hteo sam prvo da uzmem taj sto ide na kuku, ali odustah kad videh koliko je ugradnja same kuke + kvalitetniji Thule nosac za bicikle. :D

P.S. Slazem se za taj sto ide na zadnja vrata, i meni deluje nepouzdano.

Taj pozadi se kod nekih mojih poznanika pokazao pouzdanijim od krovnog. Inače su ga sami pravili.

Ja na ovakav kačim dva MTB na Punta 2. Navozali smo se supruga i ja bez ikakvih problema.
1251_Gulliver_2_smontato.jpg

Ou? Ovo odgovorio neki Makedonac, ili istočni komšija.

Pitao sam koja bi razlika u ceni bila da stave ovaj ako to i rade.

Untitled.jpg

Hmmm. Obično taj deo najmanje strada, nije preterano uticajan, ne vidim ni zašto bi ga "unapređivao" :)
Ako bi nešto menjao, promeno bih kompletan pogon i stavio npr 2x11 (ili makar 3x10). Naravno, na tebi je da li ti to uopšte treba i da li bi potrošio više novca.

Ok ne diram onda (y) a ionako ga nisam razumeo koja je ukupna cena.

"Poštovani 2000 din je srednji pogon , montiranje je 700 i 1000 din.Totalbike"

p.s Valjda 1700 dodatnih

Fin popust 👍

AKCIJA 11-13 nov..jpg

neka te dugo sluzi :)

Meni piše 29999 prva cena.

Pa važilo je do 13-og, danas je 14-ti.
Očigledno da su i baznu cenu podigli (na prethodni nivo).

Vrh Dno