Koju si velicinu rama uzeo i koje si visine?Evo par na brzaka.
Malo sam podigao sediste u odnosu na prvoj slici, da mi noga bude na peti vise ispravljena ali nije bas 100%, onda jedva dosezem prstima do zemlje.
Znači XL ti odgovara pošto smo iste visine, ja sam gledao neke bajseve u L veličini ali ću od sad da gledam XLUzeo XL a visina 185cm.
Double fighter su ti naj city gume za 27.5 sto ces naci kod nas a i generalno.Ima li kod nas guma za 27.5 (spoljasnje) koje su ravnije tj kao City fazon, jer ove na mom su mtb za svugde, a ja redje idem u gudure, 90% je grad?
Da li ima veze sirina felne ili je to univerzalno? Da li moze neka 700xy da pase na moj tocak?
Ako se neko bolje razume da mi to pojasni, zamolicu lepo![]()
ako zelis da sedis uspravno dok vozis bicikl onda nisi trebao da uzmes mtbPa ne bole dlanovi, nego imam osecaj da mi je lakse da vozim kada se oslonim na njih nego da drzim normalno rukohvate. Mada i sam moj posture je u losem stanju, trebace malo vremena da se naviknem. Ledja mi nikako nisu ispravljena u trenutnom polozaju.
kvalitetena guma za auto kosta mnogo vise od kvalitetne gume za bajsP.S. pristojna 27.5-ca za 1.500din??? Ja nisam za to da me guma za bajs košta više od gume za auto, ali ... Brate, nhf, vozi poniku ...
bas tako, poredi gume u istom kvalitetu pa vidi kako stoji stvar.osim ako ne poredis kvalitetnu gumu za bicikl sa najjeftinijom za auto?
@BokiPK Dao bi ja 5000 za jednu gumu, ali odakle, ne zivim u Nemackoj i sl. vec u Srbiji...
Tako da gledam da bude neka prihvatljiva cena za bicikl koji vozim 3-4 meseca, zato i ne bih dao vise od max 2000 za jednu...
Npr samo da je jos uza, manji otpor pri kotrljanju itd. mada je i ova bolja opcija od krampona po ulici
![]()
Spoljna guma SCHWALBE Big Ben 27,5x2,00 - Pro bike
Spoljna guma za bicikl SCHWALBE Big Ben 27,5x2,00 cena super. Najveći izbor i odlične cene za spoljnu gumu za bicikl Schwalbe big Ben 27,5.www.probike.rs
Na tom sajtu imaju bas dosta guma za 27.5.
marathon se jako tesko buse, addix compound
Ja sam kupio onaj gel uložak za cca 1000 din i ušio ga na bokserice.Gde uzimate aktivni veš? Konkretno mi trebaju podgaće ili šorc sa jastučićima, ali nemam pojma šta da uzmem i gde. Na KupujemProdajem ima svega, ali ne znam šta je dobro.
Nevezeno za bicikl, svakako mi treba aktivni veš za košarku, ali ni za to ne znam gde da se snabdem. Lancast mi je sumnjiv, cene su dosta niske. Da li je neko ima iskustva sa tim proizvodima?
Ja znam šta je kvalitetna guma, P Zero nije najskupllji u bajs svetu, a nije ni za poređenje.kvalitetena guma za auto kosta mnogo vise od kvalitetne gume za bajs
recimo ako pogledamo pirelli p zero
za bicikl je 80eur za auto je 200eur
Slažem se, ali i stojim iza toga da ne treba guma za bajs da košta kao za auto. Realno, između 2 i 3 hiljade je korektno. Izvikani kont je made in China.@BokiPK Dao bi ja 5000 za jednu gumu, ali odakle, ne zivim u Nemackoj i sl. vec u Srbiji...
Tako da gledam da bude neka prihvatljiva cena za bicikl koji vozim 3-4 meseca, zato i ne bih dao vise od max 2000 za jednu...
Npr samo da je jos uza, manji otpor pri kotrljanju itd. mada je i ova bolja opcija od krampona po ulici
![]()
Spoljna guma SCHWALBE Big Ben 27,5x2,00 - Pro bike
Spoljna guma za bicikl SCHWALBE Big Ben 27,5x2,00 cena super. Najveći izbor i odlične cene za spoljnu gumu za bicikl Schwalbe big Ben 27,5.www.probike.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari