@gadjanSamo sto je prava droga verovatno jeftinija od ove nase droge![]()
Nikako
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Ja vozio po 200km Capriolo Passat krscinu neviđenu, 150km u danu barem 2 do 3 puta mesečno od marta do septembra. Biciklisti na koje sam nailazio u vožnjama nisu mogli da veruju da prelazim toliko za tim biciklom. Meni je to bilo sasvim normalno, još sam imao i gume koje su bile više za makadam i puteve bez asfalta. Godinama sam se kanio da uzmem novi bajs, I tek sam skoro uzeo Cube Cross Pro 2019, pa to je kao da sam prešao iz keca u Ferrari. Ja ne mogu da verujem sta sam vozio, i koliko je sve lakše na ovom bajsu, nebo i zemlja...Znam ljude koji voze slabije modele godinama, i 'ladno prelaze preko 100km dnevno...
Do čoveka je, ne do bajsa![]()
Jasno da je bolje. Nego ima dosta biciklista koji se više lože na bicikle nego na biciklizam i vožnju.Ja ne mogu da verujem sta sam vozio, i koliko je sve lakše na ovom bajsu, nebo i zemlja...
Nisu drumaši skupi za to što ti treba, početnički neki a takvi baš daju puno za uložen novac, samo trebaš izabrati neki korektan, sa karbon vilom i ispravnom mehanikom u što boljem stanju.
Ja ne pratim ali za oko 250 eura se sigurno mogu naći bolji primerci od onog no name sokoćala. 50 eura je realno vrlo mala para u svetu biciklizma tako da ne treba da se ograničiš na fiksnu cifru tipa 200, 250 već ako nađeš nešto bolje da vredi, dodaj pa kupi za oko 300e.
@joximovic
Oduvek su drumasi bili skuplji, valjda su u startu skuplji jer moraju da budu od kvalitetnijih materijala da bi trpeli sva opterecenja i pritom ostali lagani. Razmisli i o trekingu ako ti vec mtb odgovara a samo zelis vise kilometara u danu. Nisu skuplji od mtb, a definitivno su brzi, pogotovo neki sa krutom vilom.
Ako vec gledas drumase nemoj gledati treking jer to nema nikakve slicnosti, gledaj hibride o kojima smo diskutovali pre neku stranu ali videces da ni oni nisu nista jeftiniji zato sto koriste drumsku mehaniku.Ок, хвала на савјету.
Тако ће и да буде... није ми проблем протегнути буџет за још +50е ако бих знао да за ту повишицу добијам нешто знатно квалитетније.
Али ту неку баријеру од ~ 300е не бих пробијао, ипак је то бицикл, а ја рекреативац, сулудо ми је некако издвајати већу цифру осим ако ми живот и каријера не зависе од тога... а не зависе
Не журим са куповином, почећу полако да гледам и скенирам огласе, па и ако опет ништа не нађем у тој цијени, нећу га ни ове сезоне куповати.
Кад (и ако) ископам неке конкретне понуде, линковаћу их, па ћу вас можда овде опет приупитати за савјет, јер је очигледно да имам потешкоћа да препознам повољан оглас.
Погледаћу шта буде и од понуде за трек, иако су ми они геометријом јако слични као мтб, а хтио сам мало да пробам и други положај.
Ako vec gledas drumase nemoj gledati treking jer to nema nikakve slicnosti, gledaj hibride o kojima smo diskutovali pre neku stranu ali videces da ni oni nisu nista jeftiniji zato sto koriste drumsku mehaniku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari