Hm, Veliki mokri lug?![]()
Jucerasnji dan mogu da slavim kao drugi rodjendan.Juce,zurim na posao i krecem se unutar mojih 1m od ivice oko 30km/h.U ostroj i nepreglednoj krivini u susret mi idu autobus i automomil iza njega.U samoj krivini odjedanput izlece srebni mercedes sa,stranim tablicama i ide pravo na mene!Nisam ni stigao da kocim,pri punoj brzini sam morao da bezim na trotoar i pojma nemam kako sam eskivirao udar u betonsku ogradu i preletanje preko iste.O gastrabajterima sam i ranije imao lose misljenje koje je ovim samo utvrdjeno.Tamo preko su mirni ko bubice,ali zato kad dodju ovde glume neko ludilo....
Ne razumete. Oni su svuda nepismena i nekulturna stoka. Samo ih "tamo" policija ne podržava, nego rigorozno kažnjava. I nema "Mićka" u svakoj policiji i opštini da im "sredi".
Drugim rečima, država je ta koja je kriva i odgovorna. Da država ne želi takve, ne bi ih ni bilo.
*******o, ja sam juce imao smesan incident gde sam stajao i pao i pritom se na par mesta zveknuo, tako da 2t metala kad ti ide u susret nije uopste svejedno. Da uspes da saznas ko je, ako je iz tvog mesta, pa jednu ciglu u soferku.
. A mogo je da sačeka 5 sekundi
.
wolf 87 je napisao(la):Jucerasnji dan mogu da slavim kao drugi rodjendan.Juce,zurim na posao i krecem se unutar mojih 1m od ivice oko 30km/h.U ostroj i nepreglednoj krivini u susret mi idu autobus i automomil iza njega.U samoj krivini odjedanput izlece srebni mercedes sa,stranim tablicama i ide pravo na mene! Nisam ni stigao da kocim,pri punoj brzini sam morao da bezim na trotoar i pojma nemam kako sam eskivirao udar u betonsku ogradu i preletanje preko iste.O gastrabajterima sam i ranije imao lose misljenje koje je ovim samo utvrdjeno.Tamo preko su mirni ko bubice,ali zato kad dodju ovde glume neko ludilo....
Cim primetim da je put takav da bi me uzano obilazenje dovelo u opasnost, idem malo blize sredini trake, tako da uvek desno imam barem pola metra da se sklonim, ako me iseku. U vecini slucajeva odustaju od obilazenja ako je nepregledno ili ima nekog ko ide u susret, poneko i svira, ali mi je tako mnogo lakse i mnogo sam mirniji nego kad se strogo drzim ivice. Retrovizor je super stvar kad tako vozim jer dosta ranije vidim budale koje hoce da me zgaze, kako god vozio, pa mogu na vreme da pobegnem. Moracu da razmislim da ga stavim i na glavni bajk kad idem putevima koje ne znam, zasad ga koristim na city bajku i ok je.Sledeće mi se desilo na slepoj krivini na desno, prilazim krivini, i dolaze dva kamiona (poluprikolice), skreću oko mene i bukvalno me izguravaju u šljunak sa strane (da sam ostao gde jesam bio bi udaren). A odma posle te desne ima prostrana leva krivina gde su mogli da me obiđu ako iz nekog razloga nisu mogli na prvoj da skreću široko.
Rock Shox Tora, ima li neko i kako se ponasa na off road-u?I Air i Coil verzija.
Bledi oziljak na ramenu i luda uspomenadule0911 je napisao(la):@sajber
Kako dobra scena i opis, mogao sam sve da zamislim dok sam citao. Nadam se da nisu ostale neke posledice, ali kako mi se cini ti povrede nisi ni osetio tako da super![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari