Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Pih sta je to za tebe :D
Ma to sam spomenuo ako slucajno bude TOLIKA guzva ali ako ti i sale zauzmete mesto malo pre nas to je to.

da krenemo mi u 7?
Nije problem što se mene tiče, samo ne znam da li nam Mare radi noćnu ili ne

posle smithove termicke obrade?
:-devil-:

ja sam za lepinje stvarno vise nego za hleb, higijenskije je.

Sunce ti tvoje higijensko :d

ako ste za mogu da obezbedim provereno dobre kobasice. lepe i da kazem zdrave. ali nisu jeftine- 500dinara po kilu otprilike. ostalo meso nije mnogo bitno gde cemo da uzmemo, kobasice su kriticne, one umeju da budu trovacke, jer u njih se svasta trpa.

To ćemo drugom prilikom, ima jedan dan da nas vodiš na te kobaje da probamo, a ovaj put jedemo niško meso :)

Odlicno, spakuj onda i saleta sa sobom a mi dolazimo.. :)

I koliko nas ima na kraju, treba da se zna broj zbog mesišta

Poslednja izmena:
Nije problem što se mene tiče, samo ne znam da li nam Mare radi noćnu ili ne
to naravno... nije to ni mali put...
Sunce ti tvoje higijensko :d
bwahahaha :D
To ćemo drugom prilikom, ima jedan dan da nas vodiš na te kobaje da probamo, a ovaj put jedemo niško meso :)
vazi se, da bude sve u niskom duhu :)
I koliko nas ima na kraju, treba da se zna broj zbog mesišta
ovo je jako bitan podatak, ne samo zbog mesa, nego zbog svega je bitno da se utvrdi koliko ce nas tacno biti...

Nije problem što se mene tiče, samo ne znam da li nam Mare radi noćnu ili ne...

Hehehe, imam malo sasavog sefa al ovaj put, ne znam sta mu bilo, ponaso se ko da je normalan i kazo mi da ne moram da radim nocnu. ;)

...vidimo se oko sedmice kod plavog mosta ...dok me cekate vidite pa nesto uradite da pojacate dzeparac [emoji14]

Nazalost mi ne mozemo doci; sad je to definitivno! :(

Zao mi je, dao sam sve od sebe ali se izjalovilo :( :(

?!? Sta se desilo? Obustavljamo onda sve i kraj? Da ne natezemo situaciju ako se ne da? :/

sta misli ekipa iz nisa?

ja se slazem i da dodjemo sutra, pa da se druzimo iako puno njih nije moglo da se organizuje, jer imali smo dogovor pa da ispostujemo ljude. isto tako mi nece smetati da odlozimo, mada tada ce postojati mala sansa da ja ne dodjem, ali verujem da cu moci.

Poslednja izmena:
Jel dolazite kolima? Nas ima cetvorica + calexx peti. Ajde da znamo na cemu smo, kada krecete i kada da vas ocekujemo? Ako dolazite kolima to malo pojednoatavljuje meni organizaciju pa mogu da dodjem i biciklom (sa saalehom i jimom) a vi pokupite calexa. Master bi svakako dosao kolima.

kolima, tako je.

znaci vas 5 i nas trojica to je 8. to je i ok za druzenje, jeste manji sastav, ali je ok.

barem organizacija nece biti teska :)

Ok kada vas ocekujemo? Jel ostaje ista organizacija sto se vase ekipe tice? Pokupite calexxa i sa njim i meso i pice ili vam je to previse? Ukoliko jeste ja onda necu biciklom vec kolima i pokupicu nesto od toga?

u 7 je right thing to do po meni :)

sto ranije to bolje. samo mora marx da se slozi, koliko je njemu potrebno da odmori :)

Evo i ja stigo kuci. Bas mi je zao sto su kovacm&co ispali ovaj put, bez njih je sve malo manje lepo. Ali sta da se radi, idemo dalje.
Petorica Nislija je sigurno ako sam dobro razumeo + nas trojica = malo drustvo ali odabrano.
I nas trojica dolazimo pa makar padale sekire. Trenutak polaska iz Beograda ipak ostaje 8h ...ako upadnemo u guzvu javljamo calexxu a calexx ostalima.

Idemo sad na spavanje i vidimo se ujutru drustvo. Laku noc!

Ok kada vas ocekujemo? Jel ostaje ista organizacija sto se vase ekipe tice? Pokupite calexxa i sa njim i meso i pice ili vam je to previse? Ukoliko jeste ja onda necu biciklom vec kolima i pokupicu nesto od toga?
Uf, iskulirasmo te nenamerno. Da, mi se nalazimo sa calexxom (a verovatno i masterom) i kupujemo sve tako da ste vi slobodni da idete bajsevima. Calexx i master ce se kontaktirati sutra oko mesta gde se nalazimo a mi smo u kontaktu sa calexxom. Vi, ako mozete, vidite da zauzmete mesta ...a ako ne isto super, nacicemo parce livade ;)

i ja bih stvarno zamolio da se zauzme neko lepo mesto, bilo bi stvarno super ako mozete :)

Mozda je vec receno, ali ide li jos neko kolima iz Nisa? Da znam zbog organizacije.

Управо сам и ја пристигао, раније сам изашао са свирке да бар мало одморим. ;) Нема одлагања, ако не буде сада, неће никада. А и како сам да попијем 4 гајбе Зајечарског? :) Изгледа да нећемо да понесемо све четири.
Ја чекам инфо од гостију па када сазнам, оставићу овде поруку. Чекам их у мом крају (тј силазим до Станоја Бунушевца, чим се уђе из Његошеве) и идемо у набавку. Остали могу како оће, могу и да педалају до тамо или да иду аутом или да се сачекамо. Најбоље да иду што пре да окупирају добро место. Ми ћемо већ да се договоримо око куповине.

Значи вероватно један ауто из Ниша (и то изгледа соло возач) и један из Београда. Плус бициклисти.

Napisite samo kad i gde se nalazimo.
to cemo sutra da se dogovorimo. nacicemo se prvo sa calexxom gde on kaze.
Управо сам и ја пристигао, раније сам изашао са свирке да бар мало одморим. ;) Нема одлагања, ако не буде сада, неће никада. А и како сам да попијем 4 гајбе Зајечарског? :) Изгледа да нећемо да понесемо све четири.
Ја чекам инфо од гостију па када сазнам, оставићу овде поруку. Чекам их у мом крају (тј силазим до Станоја Бунушевца, чим се уђе из Његошеве) и идемо у набавку. Остали могу како оће, могу и да педалају до тамо или да иду аутом или да се сачекамо. Најбоље да иду што пре да окупирају добро место. Ми ћемо већ да се договоримо око куповине.

Значи вероватно један ауто из Ниша (и то изгледа соло возач) и један из Београда. Плус бициклисти.
znaci dobro je sto nismo odlozili :)

necemo sad 4 gajbe uzimati, 3 je dovoljno, mozda i previse, vraticemo sto ne popijemo. zaista bi bilo dobro da neko ode sto ranije da zauzme mesto, ne znam da li je pola 11 dovoljno rano, to znate vi, vas je teren. ako treba neka ode neko i ranije. mi cim stignemo idemo u nabavku, raspolazemo sa oko 5 soma.

vidis ti, covek dosao da odmori. ja bi mogo polako da se pakujem s obzirom da ustajem sutra pre 7 :D

Poslednja izmena:
Napredujemo
c995879fa5ec50d8061147eaa8acc4ad.jpg

Nazad
Vrh Dno