jim9
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.03.2012
- Poena
- 210
Verovatno ću ipak kolima jer vidim da se pominju Bojanine Vode.Odlicno, spakuj onda i saleta sa sobom a mi dolazimo..![]()
Verovatno ću ipak kolima jer vidim da se pominju Bojanine Vode.Odlicno, spakuj onda i saleta sa sobom a mi dolazimo..![]()
Nije problem što se mene tiče, samo ne znam da li nam Mare radi noćnu ili neda krenemo mi u 7?
:-devil-:posle smithove termicke obrade?
ja sam za lepinje stvarno vise nego za hleb, higijenskije je.
ako ste za mogu da obezbedim provereno dobre kobasice. lepe i da kazem zdrave. ali nisu jeftine- 500dinara po kilu otprilike. ostalo meso nije mnogo bitno gde cemo da uzmemo, kobasice su kriticne, one umeju da budu trovacke, jer u njih se svasta trpa.
Odlicno, spakuj onda i saleta sa sobom a mi dolazimo..![]()
to naravno... nije to ni mali put...Nije problem što se mene tiče, samo ne znam da li nam Mare radi noćnu ili ne
bwahahahaSunce ti tvoje higijensko :d
vazi se, da bude sve u niskom duhuTo ćemo drugom prilikom, ima jedan dan da nas vodiš na te kobaje da probamo, a ovaj put jedemo niško meso![]()
ovo je jako bitan podatak, ne samo zbog mesa, nego zbog svega je bitno da se utvrdi koliko ce nas tacno biti...I koliko nas ima na kraju, treba da se zna broj zbog mesišta
Nije problem što se mene tiče, samo ne znam da li nam Mare radi noćnu ili ne...
Uf, iskulirasmo te nenamerno. Da, mi se nalazimo sa calexxom (a verovatno i masterom) i kupujemo sve tako da ste vi slobodni da idete bajsevima. Calexx i master ce se kontaktirati sutra oko mesta gde se nalazimo a mi smo u kontaktu sa calexxom. Vi, ako mozete, vidite da zauzmete mesta ...a ako ne isto super, nacicemo parce livadeOk kada vas ocekujemo? Jel ostaje ista organizacija sto se vase ekipe tice? Pokupite calexxa i sa njim i meso i pice ili vam je to previse? Ukoliko jeste ja onda necu biciklom vec kolima i pokupicu nesto od toga?
to cemo sutra da se dogovorimo. nacicemo se prvo sa calexxom gde on kaze.Napisite samo kad i gde se nalazimo.
znaci dobro je sto nismo odloziliУправо сам и ја пристигао, раније сам изашао са свирке да бар мало одморим.Нема одлагања, ако не буде сада, неће никада. А и како сам да попијем 4 гајбе Зајечарског?
Изгледа да нећемо да понесемо све четири.
Ја чекам инфо од гостију па када сазнам, оставићу овде поруку. Чекам их у мом крају (тј силазим до Станоја Бунушевца, чим се уђе из Његошеве) и идемо у набавку. Остали могу како оће, могу и да педалају до тамо или да иду аутом или да се сачекамо. Најбоље да иду што пре да окупирају добро место. Ми ћемо већ да се договоримо око куповине.
Значи вероватно један ауто из Ниша (и то изгледа соло возач) и један из Београда. Плус бициклисти.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari