Ја ћу да донесем пластику, имам и тањире и виљушке, доносим и нож да не буде баш дивље.za pribor cemo kupiti jednokratne viljuske i plasticne tanjirice, serpe nam ne trebaju, necemo da kuvamo supu bre. samo nam jedan noz treba i to za leba, a i on ne mora ako kupimo lepinje sto bih ja od sveg srca preporucio. jel znate negde gde ima stovariste da kupimo par cigala?
Мени ово делује ОК. Јавићу ти координате на ПП према даљем договору па ме покупите. Одлазимо тамо, спремамо околину, пијемо шта иде редом и чекамо другу екипу са месом. Не знам каква је навала, можда дођемо и не буде никога тамо а можда се и препуни. Ако некога не мрзи, може да порани и оде бајсом тамо да одмара док остали дођу.Ajde da budemo prakticni. U datoj situaciji je logicno da se:
1. oko 10h (na mestu cije koordinate treba da da calexx) nadjemo calexx, ed, tijana, smith i ja jednim kolima i master i ekipa drugim kolima ...pokupujemo pice, salate, zacine i panju i picimo u klisuru,
2. Oko 12h nadju sajlonac i ekipa iz voza, nose resetku i kupuju meso i dolaze i oni u klisuru,
Povratak, ako ostanemo bez jednih kola, radimo tako sto ja prebacim jednu pa drugu ekipu do Nisa, vidimo sta ima na Nisvillu a onda jedni idu nazad vozom a drugi kolima.
То су главне бине, има их још неколико около са млађим или мање познатим музичарима.Subota / Saturday, 15. 08.
1. Bágyi Balázs New Quartet (HUN)
2. Tammy Payne (GB)
3. Duško Gojković & Milcho Leviev with Big Band RTS (SRB/BUL)
4. Sun Ra Arkestra (USA)
5. Jazz Connection (NL)
6. Marčelo & Napet Quintet (SRB)
Гужве су суботом и овде по граду али то можемо некако да избегнемо, прва екипа дође до мене а онда идемо споредним правцем до другог краја града. После је лакше.Samo da napomenem da su velike gužve na putevima i naplatnim stanicama
Виљушке су неотворене, паковање тањира сам отварао кад су ми били неки одговарајући гости али ... какве везе има да ли је неотворено? Па нећемо да једемо у луксузном ресторану.plasticne tanjire i viljuske cemo da kupimo, nemoj ti da nosis, osim ako imas neotvorene. samo jedan noz za secenje povrca. ostalo nam vise nista ne treba.
postoji li mogucnost da se vrati sto se ne popije s obzirom da pivo necemo kupiti u nekom velikom marketu, nego kod rodjake?
Нисам куповао, можемо тамо да одемо па ако нешто нема, вратимо се до Бифтека на крају Душанове да докупимо и онда правац Трошарина па даље.Za ovu mesaru tvrde da ima najbolje rostiljsko meso u nisu![]()
Ne radim sutra, uspeo sam da eskiviram subotu. Tako da vidimo se.^ nemoj samo bajsom, cuo sam da sporo vozis [emoji14]
Ne radim sutra, uspeo sam da eskiviram subotu. Tako da vidimo se.
Verovatno ću bajsom.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari