Ајде редом.
ne bi bilo lose da razmenimo mobilne telefone
da li postoji neki gradski prevoz od zeleznicke stanice do klisure tj. mesta gde cemo praviti rostilj?
i posto mi dolazimo vozom ja ne mogu da vucem resetku i pribor za rostilj - da li moze neko od vas to da obezbedi (resetku, serpe, nozeve...)?
Послаћу ти касније број па да се нађе.
Градски превоз не постоји од ж. станице до клисуре, можда неки месни превоз али то онда од аутобуске станице или негде успут а то није близу ж. станице. Не знам ни да ли бус за Јелашницу иде даље, тамо има још кућа али немам појма како је иза тога.
Решетку немам нити знам неке који то користе, онај другар има зазидано па не верујем да се то носи а и он је далеко од Ниша. Могу да понесем неку шерпу, ножеве (какве?) а имам и неке пластичне тањире па ће да послуже.
Ja ću doći, valja ispoštovati članove Benchmark foruma.
Skaru nemam, jer je moja izgorela i dotrajala. Tek treba da kupim novu. Sajlonac, calexx, imate li vi skaru?
Pitao sam upravo. Autobus sa železničke stanice morate da uhvatite do glavne autobuske stanice. Onda ulazite u autobus za Jelašnicu ili Bancarevo.
Meni je potreban prevoz do klisure. Da li ima kod nekog mesta u kolima?
Све и да ме не занима роштиљање, дошао бих јер су форуми празни док неког не упознаш.
Теоретски могу да оду неким градским до Трошарине и ту ухвате даљи превоз, мада немам појма који. До бус станице једино кружни а њиме могу и до Трошарине.
Ја се надам да ће неко да ипак реши да крене аутом, ја и да могу, тешко да бих одлучио да возим.

Бицикла ми није алтернатива, јер немам појма колико ће да се остане а и да ли ћу бити ОК за повратак.

У сваком случају је потребно да неко од локалаца буде код гостију, ем мора да се пазари ем да се наводи. Ајде да се пријавим код Марксисте па да идемо у обилазак и куповину, плус пиво плус шта још буде. Ако смо рекли Бифтек, који је најбоље снабдевен па да тамо пазаримо? Јуче сам дал у Интереху, дал у Дису видео повољно нека роштиљска меса плус разне мариниране варијанте, могу да поновим сутра туру па будем сигуран. Или Бифтек?
Doci cu i ja 99%. Nemam auto, ni skaru, ali mogu ranije da odem bajsom i zauzmem mesto. Mozda mogu i neke cave da organizujem, ako iskate (nisu sumnjivog morala, samo malo lujke i vole da cugnu)?
Па ако ће да се учипе (или ти за њих) онда их доведи. И оне ће бајсом?
Додатак ... видим ја да ће да буде мало 4 гајбе.

Срећа па има и оних који не пију (и могу да возе) па ћемо некако да се снађемо. Ако ништа друго, може да се направи пар тура мада видим да је сада скоро све уклопљено.