Ја сам то и прво предложио па ми делује да смо одлучили где ћемо.
Остаје да се крене са организацијом, ја ћу да се укључим колико могу па да договарамо детаље. Било је приче о котлићу, мада би било добро да се мало промеша. Има ли предлога за набавку па да неко то одради да би што пре могли да почнемо? Да ли неко носи шта од опреме? Какво то Howgarden пиво помињете? Ја сам локалпатриота па ми је Зајечарско пиварско први избор.
Баш та предност потока (тј Студене одакле Ниш добија најбољу воду за пиће у Србији) је што се одмах наређају флаше и нема ладнијег пива. И осталих сокова. 
За оне који воле да се пентрају, са друге стране пута (не види се на овим фотографијама) може да се испроба пошто има пар лепих стаза узбрдо. Чак сам и ја пре пар година отишао доста високо.
Да само додам, ако нешто не крене како се очекује, једно километар одатле (прође се поред) је Бркина кафана где може да се поједе одлична овчетина у разним облицима, од печења до уштипака. За оне који нису за месо има добра сукана пита а уз све и врела погача.
За оне који воле да се пентрају, са друге стране пута (не види се на овим фотографијама) може да се испроба пошто има пар лепих стаза узбрдо. Чак сам и ја пре пар година отишао доста високо.
Да само додам, ако нешто не крене како се очекује, једно километар одатле (прође се поред) је Бркина кафана где може да се поједе одлична овчетина у разним облицима, од печења до уштипака. За оне који нису за месо има добра сукана пита а уз све и врела погача.
Poslednja izmena: