Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Moja prognoza kaze ovo (naredna 24h pocev od 10am):

uploadfromtaptalk1432460927872.jpg

Nemaju blage veze ovi meterolozi... Sve mi to deluje kao neko tesko nagadjanje. Mogli smo lepo da rostiljamo, bio i lav u staklu na akciji u Idei :)

ja sam kupio dve kile girica pa ce to ici u talandaru danas... :)

ako je neko za, dobro dosao! :)

Pa cenim da ce pasti kisa za jedno sat vremena. :) Oblaci su valjani

Poslednja izmena:
U BG ne pada kisa? Ovde je ocajno vreme.. ne pada stalno ali ima pljuskova, taman toliko da upropasti dan.

Ovde sitno nesto malopre krenulo, da li ce se pretvoriti u nesto ozbiljnije, ko to zna :) Ja bih ipak voleo sunce na rostilju, ne bas da przi, ali i to je bolje nego ovo tmurno i oblacno.

Pa da, nije to taj trip dok te ne osamuti sunce uz ladno pivo dok cekas mesinu sa rostilja :) I meni je skoro pa propala akcija planirana za danas :d

Da, da, ja sam to organizovao prošle godine na Adi, datum je bio dublje u leto 3. avgusta i bilo nas je petnaestak možda ukupno. Pre toga smo pravili 2012. godine na Košutnjaku baš u ovo vreme 20. maja i isto tako nas je došlo 14-15. Aj da nisam javio mesec dana unapred pa da kažem da ljudi nisu videli pa da se nisu prijavili, al ovako je verovatno lenjost u pitanju :) Stvarno ljudi, da li su promoterke potrebne da vas nateramo da dođete? :) Ako je to u pitanju, nema problema, pozvaćemo sisate promoterke da ih prskate pivom :d Može i neki opasan hardver da se donese, ne znam šta vas više motiviše :d

Ako dolaze promotorke ima i ja banem sledece nedelje :) ne moramo da ih polivamo pivom.. ;)

Salu na stranu mozda vam se pridruzim,ovog vikenda nisam mogao a videcu sledeceg. Uglavnom znacu do cetvrtka sta kako.

Ako dolaze promoterke ja bezim sa posla u roku od odmah :D

ali zato na SetNet zurci kod peca (norge) u banovcima pre deceniju i po je bilo opusteno 50+ ljudi... i to ceo dan i celu noc ;)

elem, sta se onda desava sad za nedelju?

jel se okupljamo ili... ? :wave:

Ako vreme dozvoli :)

Hoćemo naravno, barem ovi što su uplatili i što su se izjasnili. Ostale prijavljene ne mogu da jurim ako ne žele da dođu.

Poslednja izmena:
ok, da znam da planiram :)

Još jedna osoba u ponedeljak, Željko, neka mi se javi ko je u pitanju pošto vas ne znam po imenima :)

Да се организује мало ближе, ја не бих пропустио али би ме сада превише коштао долазак. Остали су углавном ленчуге. ;)

Nek modovi objave da ko god bude ucesnik rostilja, dobija pravo da nedeljno moze 2 oglasa da postavi umesto 1 kao sto je trenutno pravilo. Da vidis kako bi se nakupilo 100-200 ljudi ekspresno, svi bi uplatili ucesce bez razmisljanja. ;)

haha, dobra ideja :D...

^
Ispravka: kovacm + 1

Vrh Dno