Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
@kovacm se javio za prevoz, tako da kod mene ima eventualno jos jedno mesto...

'^ Možda će da se "telepromptuje" i naruši singularitet? Otvori crnu rupu? o_O. Pa je zatvori redom šnicli, redom kobasica, kako bi univerzum ostao u ekvilibrijumu? :)

jedan ko nijedan
dva ko jedan
...

mozda nas bude i tri :d

I kad je na kraju taj cuveni rostilj?

EDIT: Videh.

^

e i taj film da gledamo :) :)

hoce li i kolega doci?

Таман сви заћутали али се свашта дешава па ће сада да буде више пријављених. ;) Ја бих дошао ако неко одавде иде аутом па да се шлепујем до горе, за друго немам новце.

Jel može da se dogovorimo nešto, da se u temi objave GPS koordinate mesta roštiljanja (kad se stigne tamo), da ne bi lutao, bar ja koji sam operisan čak i od toga šta je levo a šta desno... mislim, znam ja otprilike gde je Košutnjak, ali što je sigurno, sigurno je...

Ljudi, bliži se nedelja :) Mislim da bi trebalo da krenemo sa uplatama i organizacijom. Ostaviću ovde moj broj računa, pa da prijavljeni počnu polako da uplaćuju. Recimo do subote da završimo sa tim i vidimo koliki nam je budžet, ko je odustao u međuvremenu, itd. Molio bih prijavljene da se jave u ovoj temi i da potvrde da li sigurno dolaze ili ne, da znamo na čemu smo. Dogovarajte se za prevoz, da napravimo spisak namirnica, koliko piva, koliko mesa, sokove ako neko pije, ćumura, itd. Da li neko ima stolice na rasklapanje, bluetooth zvučnik, šerpe, sve to da imamo obezbeđeno.

Informacije za uplatu:

Dragoljub Radovanović

Račun: 160-5200100256786-39

Banca Intesa

Slikanu uplatnicu mi pustite na PM - u svrhu uplate obavezno upišite "Benchmark roštilj - nadimak na forumu", prošle godine sam se mučio da pohvatam ko je ko.

Iznos uplate je 600 RSD (samo da ne bude malo)

ja imam:
- tri stolice na rasklapanje
- mali sto na rasklapanje
- resetku
- pribor za rostilj
- serpe
- Genius zvucnike + bateriju iz UPSa ;)

nece biti malo 600 din - gledacu da ti uplatim sutra.

prijavite se pa da mogu da vam odstampam ponovo nick + avatar ;)

Ja sutra imam malu zdravstvenu intervenciju, pa bih se najkasnije u petak javio da li dolazim ili ne. Znam da to povlaci jos nekoliko ljudi, ali nazalost neizbezno je, ne mogu to odlagati vise.

^ nisu pokvarili nego popravili, sada je prog. za nedelju daleko bolja nego do juce :) Pratim i ja jer imam 2 neka desavanja za vikend.. i nerviram se jer preti kisa kako god da okrenes ali do juce je za nedelju stajao mini-potop sa temp. do 18c i velikom kolicinom padavina.. a sada stoji sunce/do 24c/slabiji pljuskovi popodne sto je mnogo bolje, to vrlo lako moze da prodje samo sa kracim pljuskom ili cak bez kapi kise :)

A sad vidim da si linkovao prognozu za ponedeljak :)

Poslednja izmena:
Па шта и ако пада киша, није ваљда да ће то да вас уплаши? Ставите надстрешницу изнад роштиља, пиво под чешму и уживате. ;)

Ja potvrdjujem dolazak, e sad posto cu dolaziti vozom, da vidim samo na koji da se ukrcam i koliko ce mi trebati do Kosutnjaka, posto nisam tamo.
Polazak ----------------- Dolazak
3401 06:00 -- 24.05.2015 -- 07:48
3403 07:26 -- 24.05.2015 -- 09:18
541 08:18 -- 24.05.2015 -- 09:48

Znaci svi saveti su dobrodosli, ako neko ide gsp-om, moze i da se nadjemo neđe, pa zajedno da uprtimo.

Valjda neće neka ozbiljnija kiša, na weather2umbrella kažu padavine 0.24 mm do 13h, još nekih 0.05 mm do 16h, a ozbiljnija kiša tek posle 19h, a do tad ćemo da se raziđemo :) Pratimo prognozu, držim palčeve da se ne pogorša.

Gizmo do kad treba da ti uplatimo? Meni nije problem da pustim pare kad god, ali me plasi ovo vreme prokleto.

Gizmo do kad treba da ti uplatimo? Meni nije problem da pustim pare kad god, ali me plasi ovo vreme prokleto.

Najbolje bi bilo do subote, da bi u nedelju ujutru rano mogao da pokupujem sve šta treba. U najgorem slučaju ćemo pomeriti ako bude baš jaka kiša, rano ujutru ćemo to znati pre nego što se ljudi zapute ka mestu nalaska, da ne bude da ljudi dođu a da od roštilja nema ništa. Svejedno krenite sa uplatama na vreme, neću da pobegnem sa parama jer i nije neka velika kinta :D

Evo danas prognoza za nedelju kaze 24c i bez kise :D

Prognozu za nedelju ću najbolje proceniti kada taj dan ustanem i pogledam napolje... Sunce - super, kiša - nije strašno :)
Po dosadašnjem iskustvu, pratiti prognozu koja se menja iz dana u dan, da ne kažem iz sata u sat, mi se ne čini kao nešto na šta bih trošio vreme.

Ja sigurno idem. Uplatio sam jutros 600 dinara. Gde cemo se tacno naci, svi? Moj predlog je da to bude tabla kod trim staze blizu teniskog terena. Gizmo, kako ti ide broj telefona?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno