Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Smith_bre i ja smo se dogovorili - trebalo je ove subote, al eto gomila nekih marfijevih zamki je sprecila - sledece subote 6 decembra, svako sa Bench-a ko bi dosao na pivce, neka se prijavi. LOkacija ce naknadno biti odredjena, dodjite da se druzimo i ispricamo
Nije sad za roštilj, tj bar onako kako treba da bude, jedino da idemo u neki restoran da klopamo, ali mnogo je lakše sada da odemo na neko pivce ili kuvano vino, lando napolju
meni se kornjača ne đa. ako im je još sezonsko pivo ona dimljena bljuvotina onda stvarno bolje da idemo negde drugde. ima jedna kafana kod srednje tehničke škole blizu zelenog venca, ima egzotičnih piva, tipa jagodinsko, valjevsko. a ako hoćete fensi piva onda je dobar klub "samo pivo" u balkanskoj. tamo preporučujem da se proba pšenično belo, ima jedno jako dobro. samo drma po džepu, 300 kinti čaša, ja tamo kad idem ne smem da ponesem puno para, jer sve ostavim
Pa da, kad malo bolje razmislim i jeste, nikad nisam rahmisljao o tome, bitni su ljudi i pivo, i da nije mnogo prljavo a da kidaju sa cenama kidaju. Ako neko zna gde jos ima belo pivo jeftinije neka podeli
Ne volem obično svetlo pivo, nekako mi gorko, više sam za crno, ali zato ona voćna tamanim, *** ukusi su različiti, zato sam predložio kornjaču i plus ima mesta.
Gde god da se dogovorimo može, nije problem, samo da se dogovorimo, jer već sutra nam je zakazan termin :d
Naravno da neće tip piva da odlučuje ništa, ja sam samo predlagao mesta i koje pivo gde ima. Pametno bi bilo da se rezerviše sto već sutra ujutru, ako je sada kasno. Jer petkom uveče teško da ćemo igde naći mesto ako samo banemo.
Vreme: 19h
Objekat: restoran domace kuhinje "Korijeni"
Evo zasto, ima i rostilj koji ne moze biti jeftiniji! Na istom objektu je i mesara "Milan" u koju lepo udje svako od nas i naruci sta da mu se ispece i naravno somun da se dimi na rostilju. Sa dobijenim ceduljama idemo u restoran i narucujemo pice (i salate) a konobaru predajemo cedulje ...konobar nam ubrzo servira klopu. Enterijer je sasvim pristojan a ima i sofri sa vise stolica. Iza ide lagana muzika koja nije turbo folk i koja ni malo ne smeta razgovoru. Zanimljiva je sablja ili mesani raznjic, ima cirka 0,6kg mesa x 880,00 ...to za nekog poput joca ili mene a curice mogu i cevape
Ja ne stizem danas. Ukoliko prijavljeni mogu da pomere za subotu ili pak nedelju, ja se prijavljujem da SVE organizujem u sitna crevca i da izadjem svima u susret. kako odluci vecina
Znao sam da ćeš da ispališ :whip:
Danas smo bez kiše, dok je za vikend najvaljena.
Što se mene tiče, ja sam za da se vidimo i danas i u nedeljeu, jer druženja i priče nikad dosta