Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Posto Kovacu ne odgovara subota a dzekson ne moze danas, pride meni uvek vise odgovara nedelja od ostalih dana, a neko spomenu da mu odgovara iza 18h... ...onda nek bude nedelja iza 18h dzekson napise gde?

Kakvi ste vi carevi, nikako da se pohvatate :)

Znao sam da ćeš da ispališ :whip:
Danas smo bez kiše, dok je za vikend najvaljena.
Što se mene tiče, ja sam za da se vidimo i danas i u nedeljeu, jer druženja i priče nikad dosta
taj rad :D ja ću isto da budem slobodan da kažem da mogu i danas i sutra i prekosutra. letos kad je bio roštilj hteo sam da dođem, ali nisam mogao, sad neću propustiti.

da, ja nikako ne mogu u nedelju.

ako mozete dodjite veceras do kornjacce u staklencu.

to će morati dve ekipe da se prave, vidim ja. ako kovač kaže da može samo večeras, javite se ko sve može večeras. ja bih došao. hajde da rezervišemo sto negde, biće sve prepuno.

ja mogu samo veceras jer u nedelju necu da pijem + vozim (a morao bih da vozim nazad do pazove jer radim u ponedeljak) :/
u subotu ne mogu jer u nedelju izjutra pravimo cvarke i ostale slatkise :)

tako da ja samo veceras mogu.

rezervisite kornjacu ili ono sto je owim predlozio! - meni je Krugher VRHUNSKO pivo! cheers

i ja volim krugera, lepo je to pivo.

edit: e drugari 5 je sati već, ajde da se ne nalazimo posle 7/8, i da se dogovorimo do 6 :D

Poslednja izmena:
mogu i ja da dođem u 19h.

koga si zvao? turtle pub ili ove owim-ove?

ok, ja dolazim nesto posle 21h. *** ne mogu ranije...

moj mob 064-157-5520

^ Grrr. Razumeo da se odlaze za drugi dan i prihvatio drugi dogovor za veceras! Grrr ^ 2. [emoji17]

Jesmo, Hidrogen i ja

Mi smo otvorili
4ef197f3906d7fcb8ac92ade3b35e970.jpg

Poslednja izmena:
Ko je ko na slikama? :d

Ма какви, нексус прави скоро идентичне слике :p

i mi sad krecemo, tamo smo za nekih 30tak min.

Nazad
Vrh Dno