Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
++

javite mesto i vreme.

2 plusa su oči koje se cakle?
Ne mogu više da pohvatam sve te urban SMS skraćenice :d

^
lol!

ne. prvo sam upisao samo jedan + pa mi je bench rekao da poruka mora da ima bar dva karaktera. pa sam dopisao jos jedan + i recenicu ispod :)

btw ne znam koliko su to urbane skracenice.
geekovi su to (tj. "smo") koristili na BBSovima pre 25+ godina...

Smith_bre i ja smo se dogovorili - trebalo je ove subote, al eto gomila nekih marfijevih zamki je sprecila - sledece subote 6 decembra, svako sa Bench-a ko bi dosao na pivce, neka se prijavi. LOkacija ce naknadno biti odredjena, dodjite da se druzimo i ispricamo :)

A roštilj? Ako nema mesa ne dolazim

e ***.

90% da sam zauzet 6. decembra :(

ukoliko se desi da budem slobodan dolazim sigurno!

Jel ima sanse da se pomeri za petak, 5ti dec.? Tada mogu 100%

Petak je okej, bilo bi lepo samo da imamo bar 6-7 ljudi da krenemo da se uskladjujemo :)

Mogu ja sad u petak, 28.11.

^ samo ako imaš time-travel machine! :)

Prijavljujem se za 5. dec!

Poslednja izmena:
prijavljujem se i ja za petak :) gde je skupljanje?

ja dolazim 100%

recite samo gde je skup i u koliko sati (jel moze negde u blizini ade? :))

Mogao bi i ja, ali samo ako je posle 18:00 i negde ne mnogo daleko :)

meni se kornjača ne đa. ako im je još sezonsko pivo ona dimljena bljuvotina onda stvarno bolje da idemo negde drugde. ima jedna kafana kod srednje tehničke škole blizu zelenog venca, ima egzotičnih piva, tipa jagodinsko, valjevsko. a ako hoćete fensi piva onda je dobar klub "samo pivo" u balkanskoj. tamo preporučujem da se proba pšenično belo, ima jedno jako dobro. samo drma po džepu, 300 kinti čaša, ja tamo kad idem ne smem da ponesem puno para, jer sve ostavim :D

Dobar je samo pivo mada je ambijent i inventar socijala s obzirom na cencuge. Preporuka krombacher dark.

Pa da, kad malo bolje razmislim i jeste, nikad nisam rahmisljao o tome, bitni su ljudi i pivo, i da nije mnogo prljavo :) a da kidaju sa cenama kidaju. Ako neko zna gde jos ima belo pivo jeftinije neka podeli :)

Ne volem obično svetlo pivo, nekako mi gorko, više sam za crno, ali zato ona voćna tamanim, *** ukusi su različiti, zato sam predložio kornjaču i plus ima mesta.
Gde god da se dogovorimo može, nije problem, samo da se dogovorimo, jer već sutra nam je zakazan termin :d

Ako ce nam tip piva stati na put da se okupimo onda... :lupko:

Mozemo ispred nekog dragstora, em jeftino, em najveci izbor :D

Naravno da neće tip piva da odlučuje ništa, ja sam samo predlagao mesta i koje pivo gde ima. Pametno bi bilo da se rezerviše sto već sutra ujutru, ako je sada kasno. Jer petkom uveče teško da ćemo igde naći mesto ako samo banemo.

Nista bez majstora kompromisa :p

Vreme: 19h
Objekat: restoran domace kuhinje "Korijeni"

Evo zasto, ima i rostilj koji ne moze biti jeftiniji! Na istom objektu je i mesara "Milan" u koju lepo udje svako od nas i naruci sta da mu se ispece i naravno somun da se dimi na rostilju. Sa dobijenim ceduljama idemo u restoran i narucujemo pice (i salate) a konobaru predajemo cedulje ...konobar nam ubrzo servira klopu. Enterijer je sasvim pristojan a ima i sofri sa vise stolica. Iza ide lagana muzika koja nije turbo folk i koja ni malo ne smeta razgovoru. Zanimljiva je sablja ili mesani raznjic, ima cirka 0,6kg mesa x 880,00 ...to za nekog poput joca ili mene a curice mogu i cevape :p

ja sam više za centar. ako ćemo na novom beogradu onda dva sata ranije da može da se dođe do tamo i da se posle vrati nazad

i... ?

Ja ne stizem danas. Ukoliko prijavljeni mogu da pomere za subotu ili pak nedelju, ja se prijavljujem da SVE organizujem u sitna crevca i da izadjem svima u susret. kako odluci vecina

Nazad
Vrh Dno