Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Napravi anketu gizmo, pa cemo vodeti ko sta i kako, pa da saljemo novce.

Moze neko kratko objasnjenje kako ste zamislili format majice, u smislu sta ce ve da sestampana njoj ? B logo, i sta jos ?

Igoritze, pročitaj temu, nije teško :)

edit:

Evo dodao sam anketu, barem malo da suzimo izbor. Glasajte.

Poslednja izmena:
Где је та анкета, нигде не могу да је пронађем...

jezamuse.jpg

Ja sam glasao za prvu opciju :)

E samo da se razumemo, ovi što odaberu nešto treće, obavezno moraju da predlože u temi šta je to treće, a ne onako ovako samo da kliknu i da čekaju drugi da im smišljaju šta im se dopada.

Igoritze, jel nas zezaš? Novi logo ništa nisi video?

edit:

Da bude još gore to čak nije ni aktuelni logo, to je bio crveni logo sa prethodne verzije sajta :D

Poslednja izmena:
E pa izvinjavam se. trenutni logo izgleda identicno samo Grayscale. Ok, odo u rikverc da procitam 10 strana

ok, video sam novi logo, iako nije prisutan ni na sajtu ni forumu, i pitam se onako bas, ciji je ovo dizajn, ffs .. ? Ne bih nikom da budim dizajnerski balon, ali ovo je veoooma daleko od ideje "minimalizma" ovo je jednostavno ... glupo. dva trougla i neki windows default font. zaboga.

Poslednja izmena:
Takav je kakav je, zamislili su ga ljudi koji ipak znaju nešto više od tebe. Tebi se ne sviđa, imaš drugačiji ukus, kapiramo.

1000 dinara za obične majice je meni ok cena.

Mi smo za kraj 4. razreda srednje radili "polo" majice (sa kragnom) za 850 dinara. Majice su skroz ok, i štampa je dobra bila. Majica sa kragnom + štampa 850 dinara. Ne znam koja je majica, ali nije neka najgora.
Ja mogu u ponedeljak da skočim do te radnje gde smo radili da pitam sve kako i šta, pa ako hoćete mogu ja da završim majice.

Ne moraš, ja ću majicama da se bavim.

Možda još malo veći logo napred, šta kažete?

Хоћу и ја мајицу :)))
Ал нисам у земљи

Za tebe ceftri ako treba međunarodnom poštom ću da šaljem :) Retko dobra osoba.

Majice, print:

Logo napred -

verija-1.jpg

veci logo napred -

mega-lutbc330.jpg

Logo i Benchmark u produzetku -

verzija-2.jpg

Poslednja izmena:
Ма не мора поштом, послаћу буразера или неког...
или да ми Бенч дође у госте, није Италија на крају света ;)

Idealno bi bilo da ovakav logo sa imenom ide na ledja ali odmah ispid vrata,u fazonu gde na dresu stoji prezime igraca tu nama stoji logo sa punim nazivom sajta. :)

Cenim da ste tako i mislili kada ste kacili anketu.

Poslednja izmena:
Ovaj... samo da kažem kada sam pre neku godinu naručio 5 majica sa štampom (nešto kao za firmu) sa tog visioshopa čekao sam oko 20 dana da stigne :)

Meni se skroz sviđa što je Džekson uradio. Logo je taman veličine koje treba, samo bih ja vrlo malo spustio logo. A pozadi bih stavio benchmark tekst gde stoji prezime na dresu i to je to.
Jednostavno, a lepo.

Ма не мора поштом, послаћу буразера или неког...
или да ми Бенч дође у госте, није Италија на крају света ;)

Dogovorićemo se, nije problem :)

@fkloznica

Zato i eksperimentišemo, da vidimo šta će najbolje da ispadne. Srećom pa imamo Igoritzu da radi grafičku prezentaciju. Pomeraj logo gore pa da vidimo na šta liči :) Idealno bi da imamo fotografiju majice sa leđa, malo je ipak drugačije zbog kragne, ali nisam uspeo da nađem tako nešto za ovaj model.

@Lappy

Ma dajem im rok par dana da to urade, kao da im je to neki bog zna kakav posao. Ako treba lično ću da odem da pokupim, samo da ne dave toliko.

Poslednja izmena:
Mislim da bi BENCHMARK>> se bolje uklopilo nego logo ispred.
Ili taj veliki logo na sredini pa BENCHMARK preko njega.

Ovo sa Benchmark ispod nam stoji u profilnoj na fejsbuku, ovako to izgleda, nemam veću fotku:

benchmarklogo.jpg

Pravi Igore, pravi :)

Da, i meni se vise svidja za napred taj logo i benchmark ispod, ovako klot logo deluje malo bezveze!
A za pozadi moze ovakoverzija-2.jpg samo da bude jos vislje kao dres!

Poslednja izmena:
i meni je ovako mozda i najbolje -

verija-1.jpg

Kad se odlucite za neku, uradicu je u Displacement map, da ispadne kao da je print "lego" na majcu, odnosno prati joj reljef.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno