Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Ne stvarajte tenziju :) Može sve, kontaktirajte me ako želite majicu i koju veličinu nosite, da znamo koliko kojih Fruit of the Loom majici naručujemo. Naravno, ako nekom iskrsne nešto dan pre roštilja, vratićemo pare. Samo nemojte da to bude na sam dan roštilja "e ne mogu da dođem", jer će uplaćene pare biti pretvorene u meso i pivo, kako posle to da vam vratim :d

Ne vidim u mojoj recenici da sam nesto tvrdio vise sam kao pitao .... ali ako ti kazes .... aj sad cu da tvrdim ... moze da se odradi preslikacem za svaku majcu posebno ali preslikaci su najbednija stvar koju mozes na majcu da stavis .... I zato se ne rade pri izradi kvalitetnih majci.

Sto se dolaska tice .... ne znam sta da ti kazem kako da dodjem ako nisam u zemlji ? juce sam video da je 3 avgust datim .... I evo ne znam da li cu biti u zemlji ili poslom u nemackoj ... ako sam tu dolazim ako nisam necu doci ... prosto ... majcu ako hocu uplaticu I pokupiti kasnije ako ne dodjem na rostilj.

wtf majca/majci :D

pa t-shrt :D

Dakle ništa od majice ako ne dolazimo na roštilj?

Možete naručiti čak iako ne dolazite, nema nikakvih problema.

Nemojmo biti prestrogi - 50% manje mesa i piva za onoga ko ne nosi bench majicu na roštilju :D

Baš sam planirao da dođem na ovo okupljanje, ali tog dana mi je rođendan (19). Videću ako postoje neke šanse da dođem, mada teško baš. Ali sam tu za majice kada se budu pravile :)

Pa ti onda mozes fraj (za 1k rsd) da proslavis rodjendan sa ekipom. :)

^
onda mozda i dodje neko zensko na ovo okupljanje :D

Hahaha, videću da se nekako organizujem pa da dođem. Ukoliko budem dolazio imate tortu od mene.

Jel dozvoljeno maloletnicima ?? Punim 18 tek u novembru :d Ionako sam sportista, nit pijem nit pusim, al cepam cevape, haha :D

Што не би било, само ти дођи :)

Ja bi dosao,samo da vidim raspored,nisam siguran bas dali cu moci...necu da se prijavljujem dok ne budem 100%.

Koji je krajnji datum za prijavu ?? Znate kad zivite na tudjoj grbaci (ili sa roditeljima :d) malo teze idu iznenadni troskovi, pa ono ako je do prvog npr, 80% dolazim, ako nije procenti padaju :p

gde vam je info gde kad i kolko kosta,to mora biti negde izdvojeno, ovako je samo nepregledno i lose organizovano...
zalepite info na prvi post, ili da bude na top post, na svakoj narednoj stranici...

Ko se malo potrudi da prelista par strana unazad, možda i sazna... Još odavno je editovan prvi post, lepo piše odakle kreće diskusija za novi roštilj, linkovana je tabela za prijavljivanje, a ako nismo još pet puta linkovali tabelu onda ne znam. Neki bi izgleda sve na tacnu da im se da...

evo vidim sad kad si mi reko...

doduse jos uvek nigde ne vidim po kolko love se upacuje...

Poslednja izmena:
Dolazis Damire?

^
Predvidite na vreme, sta sa viskom hrane, na kraju. Ili beskucnicima, ili sta god drugo, za 1.000din ostace sigurno nesto.

Stvarno, mogli bi više pića da uzmemo. Dan pre toga vidimo koliko je ljudi potvrdilo da dolazi, kupimo mesa koliko realno neko može da pojede, a ostatak na ćeps :)

Poslednja izmena:
Hahaha nasmejala me tabela :wave:
A na roštilju overclock-uju se kobaje i vopi :p

Nazad
Vrh Dno