Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Ne znam zasto ali sam hejter tih skupljanja kao na Jelen pivo reklamama :D :)

Na jelen pivo reklamama ima zenskih osoba :d

Mislim da bi bio red da se konacno svi zajedno okupimo u povecem broju na druzenju uz rostilj u Kosutnjaku. Ide nam lepo vreme, da se odabere neki termin u maju i da se malo druzimo, upoznamo jedni druge...

Ova ideja je x puta zamisljena, ali je sve ostalo samo na razmisljanjima - ovde je dobar deo ljudi veoma dugo zajedno, mnogo vas se medjusobno poznaje ali verujem da bi svako voleo da upozna i one koji vam brisu postove :D (obezbedjenje ce biti angazovano :)

Verujem da ima dosta vas koji su za, ostaje nam samo da razradimo ideju kako to da izgleda...koliko nam cega treba, ko ce sta...

Sta za meso, za pice, koliko nam rostilja za pecenje treba, da se neko ozvucenje donese, da se druzimo ceo dan...

Raspolozenje za druzenje, da - ne?

Predlog odlican i trebalo je i ranije realizovati isti.
Steta sto se nisu stari clanovi odazvali ,ima ovde dosta njih koji su godinama tu
koji cine temelj benchmark foruma/zajednice..

Inace i ja bih zeleo da vidim te usere licno,mnogo je lakse komunicirati sa ljudima koje
upoznas ,razbiju se predrasude,smanji se sujeta,steknes prijatelja..

Ako ovo bude na snazi a budem bio u mogucnosti dolazim obavezno.

P.S.Ja cu definitivno morati da ponesem porciju za sebe posto jedem dosta,nebih da nastrada neki user :D

PC Beast koristi zeleni kecap, nvidia :d

Mene trenutno vise znima kako da opstanem :d

e da izvinjavam se, hik :d :d :d

Super ideja.
Samo da nas vreme posluži. Da li je neko gledao dugoročnu prognozu? :p

Nema sta da se gleda dugorocna prognoza, ona ima svrhu samo u septembru oktobru jer su to nekako najpouzdaniji meseci sa najmanje padavina.

April, maj i jun su u Srbiji najtezi za tacno prognoziranje, najveca kolicina padavina je u ova 3 meseca. Evo bas ovih dana pratim kako w2u menja prognozu na svaka 2h, do pre 15 min sreda u Va je bila suncana bez oblaka kao i nedelja i eto, sredi su dodali oblake a nedelji pljuskove :d

^
^

Niko ti ne moće reći tačno šta će biti za mesec dana. Sve što možeš naći jeste prosek za to doba godine, a to opet ništa ne znači.

Poslednja izmena:
Videh pre par dana temu, dobar predlog, samo meni mačo teži za realizaciju, više nisam srednjoškolac i nisam u Loznici pa je planiranje malo otežano, jer mnoge stvar ne zavise od mene. Iako sam u zadnjih par meseci bio manje aktivan, za to (nažalost) imam opravdanje, jer počeo je faks, preselio se u drugi grad... 101 problem.

Ako budem u mogućnosti videću da dođem, al ako budem dolazio iz niša, moraću nekako da organizujem prevoz po Beogradu, jer se peške bez navigacije jako slabo snalazim. Ako kojom srećom budem u Loznici, aktiviraću kola i pozajmiću navigaciju pa neće biti problem.

Hahaha !!! Od ovih koji dolaze kolima ko ima jace zvucnike ? Da pustamo diskografiju Jean Michel Jarre-a kao officijalnu bench muziku na bench rostilju :)

Ali Jarre je sinonim elektro zvuka, zvuk robota, masina. To je ono sto je potrebno za hw related rostilj kao sto je ovaj - bench :)
Bez emocija, hladno, zato sto je rostilj vruc ;)

^ onda bolje Kraftwerk ;)

Beograd, crna hronika:
"Masovno samoubistvo u Koštnjaku, policija nije mogla satima da pridje dok konačno nije crkao akumulator. Jedini preživeli, Milan K. priča da je samo pustio omiljenu muzičku grupu i da su ljudi počeli da se kolju papirnatim tanjirima."

:d

Nego ljudi....nijedan nindza vegetarijanac ?

Tek se 27oro prijavilo. Ocekivao sam da ce se vise ljudi prijaviti.....
p.s. jel svi odavde jedemo prasetinu?

Ја не :D

sgs2 via tt2

Jedini preživeli, Milan K. priča da je samo pustio omiljenu muzičku grupu ...

:d jok, to je ćaletova omiljena grupa... :)

Nego ljudi....nijedan nindza vegetarijanac ?
mozemo u svakom slucaju da izgrilujemo neke tikvice ili nesto slicno... moze da bude ukusno :)

Tek se 27oro prijavilo. Ocekivao sam da ce se vise ljudi prijaviti.....
pa kad pola foruma ne otvara "Bench Clubbing" - ili ga otvara jednom u mesec dana... ne znam zasto Peca ne stavi ovo kao sticky u sve pod forume...

20. maj je jos uvek daleko, nisu ljudi sigurni da ce doci, najvise prijava ce biti poslednje nedelje, ja cu da se upisem kad budem bio relativno siguran da cu da dodjem

Vrh Dno