Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Ahahahahha, vrhunski :D

Elem, ako ne odem na rafting taj vikend, onda sam i ja 99% tu. A posto jos uvek ne znam datum kad idem na rafting tj da li je 19.-20. maj ili 1.-2. jun, necu se upisivati.

@demios
Negde sam procitao da je kazna za voznju bajsa u alkoholisanom stanju ista kao i za automobil, pritom ako imas vozacku idu ti i poeni :/
Ali nista ne fali par piva, da ti proradi cirkulacija da mozes lakse da obrces pedale :d

Ja ako dolazim isto dolazim bajsem najvrv.

Mislim da je ovde jedna stvar samo nejasno formulisana (ili mi se cini). Ko donosi hranu? Da li ga obezbedjuje organizator ili svako donosi koliko misli da mu je dovoljno pa onda svi djuture jedu?
Imam malo iskustva oko organizovanja skupova tj rostilja (ford klub srbija) i moram reci da je varijanta da svako donese meso bolja. Naravno, organizator obezbedi par rostilja, a ucesnici skupa ponesu meso, hleb itd... kad je automobilski skup u pitanju uvek je lako doneti to sve, jer svi dolaze kolima, mozda ce ljudima koji dolaze prevozom na ovakav skup to biti cimanje pa treba imati i to u vidu.
Nije losa ni varijanta da organizator obezbedi meso, samo onda postoji rizik da dolaze ljudi koji nisu ni pozvani niti znaju ko se skuplja, samo da bi jeli (sto koliko god smesno zvuci, nazalost je tacno i desavalo nam se na maltene svakom skupu). Pogotovo lokacija kao sto je kosutnjak, dosta ljudi prolazi (manje nego na Adi, ali svejedno), sigurno ce biti par padobranaca.

edit:
Ako se ispostavi da treba poneti klupa ili dodatnih stolica za sedenje, a ja sigurno dolazim, onda cu kolima i lepo spakujem to sve pozadi.

Poslednja izmena:
i ja sam za to da svako ponese svoje meso, ko ne donese: pravac maxi ;)

za rostilje: zato i pisemo u tabelu ko ce sta poneti (rostilj, serpe, lonce, nozeve, daske...) - sve ostalo sto moze da se kupi, kupovacemo u Maxi-ju kad se skupimo i vidimo koliko cega treba (hleb, luk, zacini, cumur...).

za sedenje: moze i sekirice i par eksera od 10cm... :d

E mogu ja nesto da dodam.
Ako moze da se izbegne to donosenje svako svoje, da ne bi bilo kao da su se holandjani skupili u Kosutnjaku.
Predlazem neki fond pa ziro racun jednog od moderatore.
Za dvadeset ljudi jedan dobar rostilj je dovoljan. Pola kila mesa po coveku je jako optimisticno. Mnogo se precene, samo pravo guru moze da pojede 500gr pogotovu kad se nadimi dima. Za rostilj treba ( ako smem da kazem )
0. Drva za potpalu ( da ne bi bilo da sa sekiricom pocne potraga po shumi )
0.5 cumur ( dzak po gorionom mestu )
1. Sibica
2. Novine
3. Resetka ( rostilj )
4. Posude za smestanje ispechenog, neke sherpe da se ne bi hladilo sve
5. salata
6. hladno pice

ovo ostalo je standardno, ali sam imao prilike da vidimo koliko izostanak neke od ovih stvari moze da za**** stvar.
dalje meseo
7. Pileca krilca
8. Cevapi
9. Belo meso ( za vegetarijance )
10. pljeskavice
11. krmenalde
12. rolovana dzigerica, ili raznjici sa slaninicimo i svinjetinom.
13. Skusha ( za vegetarijance )

14. plasticni tanjirici, salvete , cackalice i plasticni nozevi i viljuske
15. Hleb ruze vise komata
16. Salata ( za ove koji jedu meso )

Dalje, od novina do pravog zara na koji moze da se stavi nesto treba da prodje barem 1h.
U tom preiodu pivo je ladno i dobro, sto je ladnije to se smanjuje kolicina mesa po coveku :)
Eto toliko od mene :)

^^
koja je poenta tvog posta ?

Kako koja? Pa Barbecue for Dummies :) . Sada znamo kako se organizuje roštilj i šta sve treba :d

Ma sta ce vam rostilj,ovo ce biti dovoljno za 20 ljudi:d

[YOUTUBE]7Xc5wIpUenQ&list=UUYjk_zY-iYR8YNfJmuzd70A&index=80&feature=plcp[/YOUTUBE]

TATA, PRASE!! :d

Poslednja izmena:
^

WTF?

Pa to da si tek sad saznao za Epic Meal Time.

a, to da :)

evo vec planiramo da izvedemo neke od ovih "recepata"... :D

^^
koja je poenta tvog posta ?

Poenta je da se ne pretvori tema u to da li je bolje tikvica ili plavi patlidzan na zaru.
Ja bih voleo da pomogne, em sam na 200m odatle, em imam veliki rostilj i obrcem cevape ko pravi. Pa sad ako me se sete na dan bezbednosti...
Mislim da ne treba mnogo raspredanja, ideja je rostilj , ja bih dodao i odbojka posto na trim stazi ima teren i zaravan je idealna za takvo druzenje.
Predlozi tipa da doteram juga pa da overklokujemo na haubi su ok...al samo ako neko voli artichoke. U zdravom telu zdrav duh.
Ako ima volje mozemo da budemo i pokrovitelji :) klope recimo...

Jabuke na rostilju razbijaju.
Toliko od mene za vas rostilj. Uzivajte! :)

Koliko ja vidim ovaj skup nece moci da podmiri ni fabrika mesa Matijevic :) Zao mi je sto necu moci da prisustvujem ovako zgodnom skupu...

Zasto se spominje drugaciji datum kad je 1. maj najzgodniji? Tad su svi slobodni i rade ovo sto mi planiramo ovde.

Вероватно зато што већина већ има неку традиционалну првомајску акцију.

SGS2 via TT2

Ma daj bre, prvog maja se sva izletista pretvore u haos, ne mozes da pobegnes od tolike mase fensera koji prirodu vide samo tog datuma :d A i realno mislim da svi imaju neke svoje kombinacije za 1.

Ja sam za 1. maj. Ako je jos ko neka se javi. Mislim, moze i ovaj datum sto je Peca ponudio, ja kakav sam pravio bih rostilj svaki dan :)

Pa to da si tek sad saznao za Epic Meal Time.

Pa Milan je tek juce shvatio da postoje i druge stvari na YT sem onih u kojima pljuju po IBM-u, velicaju ATARI i kukaju nad sudbinom 3dfx-a. A da, i pricaju hvalospeve o Eplu :D

Neka se kUdtiHaEX spremi za takmičenje u obžderavanju ili ispijanju piva, a posle 10 krigli možemo i da se pobijemo, da ti, hik, pokažem, ko je nerd a ko kome briše postove i, hik, daje negativne kaznene poene! Misliš da Bench tvoj, hik, ha, burp? E, sa' će' da vi'š! :-devil-:

Moze, pijemo dok onaj drugi ne moze vise da stoji na nogama :)

Mislim da nema smisla izlaziti na crtu liku koji pise hik hik na IT forumu :d Ja sam takvu predstavu o pijanstvu imao do pete godine citajuci mikijev i politikin zabavnik :d

Onda nisi imao "sreću" da vidiš čoveka dovoljno pijanog da štuca i uneredi se

^ne kapiras o cemu pricam, video sam ja svasta, mada je i ovo off ali lik je pisao u stilu klinca VI razred pred prvu ekskurziju sa nocenjem na Srebrnom jezeru :d hik :d

Hahahah ! Koji si car hsv :)

Kakvo geek-stvo vala bas, "hik, burp" :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno