Ahahahahha, vrhunski 😀
Elem, ako ne odem na rafting taj vikend, onda sam i ja 99% tu. A posto jos uvek ne znam datum kad idem na rafting tj da li je 19.-20. maj ili 1.-2. jun, necu se upisivati.
@demios
Negde sam procitao da je kazna za voznju bajsa u alkoholisanom stanju ista kao i za automobil, pritom ako imas vozacku idu ti i poeni :/
Ali nista ne fali par piva, da ti proradi cirkulacija da mozes lakse da obrces pedale :d
Ja ako dolazim isto dolazim bajsem najvrv.
Mislim da je ovde jedna stvar samo nejasno formulisana (ili mi se cini). Ko donosi hranu? Da li ga obezbedjuje organizator ili svako donosi koliko misli da mu je dovoljno pa onda svi djuture jedu?
Imam malo iskustva oko organizovanja skupova tj rostilja (ford klub srbija) i moram reci da je varijanta da svako donese meso bolja. Naravno, organizator obezbedi par rostilja, a ucesnici skupa ponesu meso, hleb itd... kad je automobilski skup u pitanju uvek je lako doneti to sve, jer svi dolaze kolima, mozda ce ljudima koji dolaze prevozom na ovakav skup to biti cimanje pa treba imati i to u vidu.
Nije losa ni varijanta da organizator obezbedi meso, samo onda postoji rizik da dolaze ljudi koji nisu ni pozvani niti znaju ko se skuplja, samo da bi jeli (sto koliko god smesno zvuci, nazalost je tacno i desavalo nam se na maltene svakom skupu). Pogotovo lokacija kao sto je kosutnjak, dosta ljudi prolazi (manje nego na Adi, ali svejedno), sigurno ce biti par padobranaca.
edit:
Ako se ispostavi da treba poneti klupa ili dodatnih stolica za sedenje, a ja sigurno dolazim, onda cu kolima i lepo spakujem to sve pozadi.