Nije. Imali smo u planu, ali nismo stigli pošto smo imali radove preko leta.Zar nije bila čipovana?
Nestala je osmog avgusta, pa sad do četvrtka dok nam nije javljeno. Juče smo je doneli kući. 🙂predivnokoliko dugo je nije bilo?
Ja sam iz CG, tako da nmg.Mi upravo danas dobismo nalaze da je nešto što smo napipali masno tkivo, a ne nešto drugo.
Idi kod dr. Lončara, Djurićeva 6 BGD.
Mozda je Veterina uhvatila, dobro je prezivela.Ummmm.... Neko se misteriozno pojavio povređenog stomaka kod venerinara...
Oporavila se i čekala usvajanje sa potpuno novim identitetom. Hteli veterinari da je sterilišu (nije mogao da se vidi ožiljak zbog povrede) i kad su krenuli ispalo da je već sterilisana... Devojka koja ju je našla me je odmah iscimala.
Tako da upoznajte (N)Ali. 🤣
Nismo bili 100% sigurni da je ona, ali kad smo je "usvojili" i doneli kući uopšte nije njuškala po stanu već odmah odjurila u spavaću sobu i izvrnula se na krevet. 10ak minuta kasnije se već igrala i jurila sa Ašom po stanu. E da, i jede hleb. Dalji dokazi ne trebaju. 🤣
Pogledajte prilog 364959
Divne maćke i nelinjaju se.Komšijakada je umro ostaotakav mačor, Probao sam da gazadržim jer se slagao sa mojim i kucovima .dolazio ponekad ali nije hteo da ostane.Pogledajte prilog 371337
Nastja, 10 godina, ruska plava, osvijili smo je pre dve nedelje.
Stari vlasnik više nije mogao da se stara o njoj
Nama je 12.11. umrla Senka, u petnaestoj godini, kačio sam je ovde, isto ruskaDivne maćke i nelinjaju se.Komšijakada je umro ostaotakav mačor, Probao sam da gazadržim jer se slagao sa mojim i kucovima .dolazio ponekad ali nije hteo da ostane.
Skoro uopšte, fenomenalne mačkeDa li se stvarno ruske plave ne linjaju toliko? Citao sam da se britanske kratkodlake ne linjaju, ali nisam znao za ruske plave.
ja sam imao sijamku 15 godina, kada je uginula, mislio sam da nema sta da je zameni, postala mi je vise od ljubimca... onda naleteo na twiteru da se udomljava mala maca spasena sa ulice, bila je ljubav na prvi pogled, evo kod mene je vec dve ipo godine, vezala mi se i dzabaImali smo macu 14 godina, rodila se kod nas, troje smo udomili, a nju smo ostavili. Uginula je pre 3 godine i od tad nikako da odlucim dal da uzmem novu. Problem je sto veci deo dana nisam kod kuce, a zivim sam i onda mi je zao da bude sama po skoro ceo dan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari