Šta je novo?

Battlefield V

Ulovio jedan od ovih beta kljuceva medjutim, ne vidim nacina da se ugasi AA ? Moze li nekako kroz config fajlove ?

Nadjoh gde je, hvala. Samo koja fora, beta 6 dana traje ili koliko vec. Pa to jedino da imam 15 godina opet i svo vreme sveta pa da mogu da igram tacno kad oni misle da treba.

U kolko sati počinjemo mi trećerazredni da igramo?

For everyone else, the general Battlefield V open beta start date begins on Thursday, September 6th at the following times, and will be available as a free download:
UK: 9am (BST)
Europe: 10am (CEST)
East Coast US: 4am (EDT)
West Coast US: 1am (PDT)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bitešen

Ok radi ova beta, bolje od alphe ali grafički nije neki pomak od bf1...

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

I ne treba da bude, samo je kozmeticki druga igra ali engin je isti, sve je isto.

Tapatalk

Ima, kako bih rekao, vise grafike nekako, ne bolje :)
Za sada sam primetio tokom snajperisanja, da se dosta brze krecu ljudi, a assault mi je za sada gotivniji, manje plastican od bf1.

Engine je isi još od BF3. Smo ga svaki godinu malo unaprijede. Ali nije on problem. Pogledaj "game engine footage" klipove. Nece igre izgledati onako ni za 5 godina. Do novih konzola nema nove grafike. Isto je i sa UE4. Potencijali su veliki ali nema ko tjerati:

ovo je meni ista igra samo jace oruzije :D
Meni nije ista igra sto je najgore. Nekako su nazadovali. Pritom, ne znam sta dobijam s ovom igrom. 8 mapa ce opet biti malo a nista osim toga nam nisu obecali. Ako tako ostane do dana izlaska ja ne uzimam igru.
Sada je jedina razlika izmedju standard i premium varijante sto za 20€ mozete da igrate 3 dana ranije i dobijete skinove za 6 delova puske. Fakticki za jednu pusku kompletan skin.
Neka doovaju!

Sve sam do sada igra ali morace malo da se pomuce da mi uzmu pare.

Mogu li da se kopiraju podešavanja iz BF1, mrzi me da nameštam sve ručno?

Sada je jedina razlika izmedju standard i premium varijante sto za 20€ mozete da igrate 3 dana ranije i dobijete skinove za 6 delova puske. Fakticki za jednu pusku kompletan skin.
Neka doovaju!

Sve sam do sada igra ali morace malo da se pomuce da mi uzmu pare.

Valjda je pozitivna stvar što će svi dlc mape biti free, umesto da ih naplaćuju kroz premium?

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Grafika je ista,čak na nekim mestima ružnija nek u bf1

jedino šta ja primetim je previše nepotrebnih stvari na mapi,pun kufer,avtiju,tramvaja,kutija nekih...svako tolko zapnem za nešta

Sa tenkom jedino u trećem licu mogu da ga vozim....dobra stvar,nema municije na pretek,još bolja,nema ni lekova na pretek,sve nekako ograničeno

Čini mi se da će biti ovdje manje klinčadije,tj teže za nijansu od došadašnjih delova

Sve u svemu,nisam nešta ni oduševljen a ni razočaran

Meni je bolji, ovaj BF, od BF1, bas zbog tih novina, koje su ubacili.
Malo je sve teze, nego sto je bilo.
Mislim da se i oruzja, sada teze kontrolisu, ali, ne bi me cudilo, da kroz sva ona otkljucavanja, to sve upropaste.
Mape su mi dobre, bolje nego na BF1, ali, mozda ce preostalih sest biti krs, pa za sada se ne radujem previse.
Uopste mi ne treba, brdo mapa, kao na, npr. BF1, a ne zna se, koja je gora od koje.
Iskreno, ko je igrao BF1, ne vidim razlog, da ovaj preskoci.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Meni je najveci utisak kako ne mogu nikoga da vidim... Toliko stvari prolece po ekranu i ogromna je razlika izmedju tamnih i svetlih delova slike da primetim protivnika uglavnom tek kada zapuca na mene. Jos ja mahinalno pritiskam Q, navika, a ono samo se nesto zuto stvori ispred mene... Ne kukam na nedostatak 3d spotting, moze i bez toga ali da makar mogu da vidim protivnika jasno. A tek koja smejurija su avioni, svedeni su na dekor. Tenkovi su dobri, bolji nego u BF1, jeste malo teze upravljanje ali je ipak realnije. Svidja mi se kako su balansirali one futuristicke nisane, sa zatamnjenom slikom. I konacno oruzija imaju nekakv recoil, u BF1 jedino sto je zanimljivo je kada su ubacili LMG 08 i Parabelum.

Da, jako se tesko vidi.
Jos prvog dana bete, hteo sam da napisem, da mi posle BFV, ne ginu naocare.

I jos jedna stvar.
Iz nekog razloga, barem 70% partija se zavrsava, sa jako malom razlikom,u tiketima,sto je jako dobra stvar.
Da li je stvar u tome, sto svi jure, ko muve bez glave, pa se non stop osvajaju i gube pozicije, ne znam,ali kod mene je takva situacija.

Poslednja izmena:
Ako se po beti igra poznaje, bice ovo dobra igra. Sacekacu jos malo sa preorderom ali cu je verovatno uzeti. Bolji mi je ovaj deo od BF1. Ko bf1 sa mehanikom bf 4. A bf 4 mi ima najbolju mehaniku pucanja. Da EA ne baca senku na ovu igru, ne bi imao ko sta da zameri. Osim "nista revolucionarno" Iskreno jedva cekam da vidim tu neku igru koja ce da bude revolucionarna.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

I meni bolji od BF1 i to solidno.
Dosta realnije, nema da naredjas 20 ubistava za redom, puske imju osetno bolju fiziku, a i sada posle x sati igre, grafika jeste poboljsana.

Eksplozivi su dosta ograniceniji, avioni napokon ne prave 70 1 score, a i snajperisanje meta u pokretu je dosta otezano.

Jedino sto je lose, jeste ta nerealna razlika u osvetljenju unutrasnjeg prostora, gde spolja maltene ne mozes da vidis nista, kao da kroz 10 prozora ne udje nista od svetlosti, ali je to mozda i namerno uradjeno, da ne bi bili glineni golubovi.

Fizika vozila mi se takodje cini malo boljom, barem onih par sto sam vozio.

Zvuk takodje poboljsan, bas se lepo cuje sve sta se desava sa svih strana.

Mislim da ce ovaj deo biti duze zanimljiv od BF1, gde mi je sve brzo postalo plasticno.

Jel se vama malo cudno ponasa nisanjenje? Hipfire je ok, ali kada udjem u ADS imam nekako kao da ima akceleracije, u stvari nekako mi je ceo osecaj kao da mi nisan pluta, ne znam kako da opisem. Stavio sam sve isto kao u BF1 ali ovde je skroz cudan neki osecaj.

Valjda je pozitivna stvar što će svi dlc mape biti free, umesto da ih naplaćuju kroz premium?

Sent from my MI MAX using Tapatalk
Sta ce biti free? O tome ja pricam. Nije ti obecan apsolutno nijedan DLC. Na to treba da obratis paznju. Pritom, cemu onda postojanje premium naloga? Da za 20e pocnes da igras 3 dana pre standard naloga? Trenutno ne znaju gde udaraju s ovom igrom i to mi se nimalo ne svidja.
Nemoj pogresno da me razumes, ja sam stvarno BF fan ali bas zbog toga i jako glasno kritikujem. Battlefront je bio zestok fail, digli su ruke od igre, nije postojao nijedan DLC. Ako i sada ostane da do izlaska igre ne obecaju DLC-ove vreme je da se zabrinemo svi za sta dajemo pare.
Preorder je sulud u svakom pogledu, igra je nedovrsena. Imaju jos malo vremena do izlaska ali savet svima je da se ne zalecu. Ne mora od prvog dana da se krene s igranjem.

Tapatalk

Mape i oružja ce biti free. I fino ti pise sta se dobije sa Delux i PREMIER verzijom (koja jos nije dostupna):

Deluxe Edition Special Assignments
Take on Assignments inspired by the British Special Air Service and German Fallschirmjäger troops as well as Starter Assignments providing more ways to test your skills and earn rewards.

20 weekly items with Airlift
Receive vital supplies with 20 weekly Airlifts, each containing one customization Item.

Early access to Battlefield V
Join the front lines 3 days early with the Deluxe Edition.

Paratrooper gear
At launch, choose from 8 Special Soldier Sets available and customize your troops. (obicna verzija dobije 1, ostale dvije 6)

I ne znam sta ti gledas ali su jos prve premijere obecali nove mape i novi sadrzaj i kako ce kojim tempom izlaziti. Mrsko mi traziti ali su obecali vise sadrzaja nego sa bilo kojim BF-om. Imas opvaj mod "tide of wars" i "company". Jedini je problem sto se ne zna sta ce se dobit ijer ce to izlaziti nekom njihovom progresiom.

Poslednja izmena:
Mape i oružja ce biti free. I fino ti pise sta se dobije sa Delux i PREMIER verzijom (koja jos nije dostupna):

Premier nije verzija, već origin mesečna pretplata gde dobijaš pristup svim njihovim igrama za 15e mesečno.

Inače i BF1 je imao deluxe verziju po istom principu (3 dana early acess, neki bezv. itemi za 20e doplate), i ta deluxe verzija takođe nije sadržala premium pass.

m27SUvK.jpg

Poslednja izmena:
Na premijeri prikazivanja igre su rekli da ce biti contenta i nakon lansiranja igre. Nisu taj content nazvali nikako. I naglasili su da ce biti free for all.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

rAMA - Da, ali se verzija igre kroz PREMIERE pretplatu razlikuje od kupove verzije. Isto dobije sto i Deluxe. Dok prije nije bilo tako. Nekada prije sa obicnom pretplatom igre nisu imale ni DLC-ove dok u BF4 nisi ni mogao igrati na svim serverima. A sada je obrnuto, ko je na pretplati dobije vise. Vjerujem da ova sada obicna access ima sto i obicna kupovna.

Ne znam, ja sam i dalje razocaran ovom igrom. Igrao sam veceras sa ekipom, pricao sam s ljudima... Bukvalno polovina ljudi nije adovoljna, kao i ja. Nikakav napredak ne vidim u odnosu na alfu.

Mnogo mi stvari smeta, respawn je ocajno resen, animacija kad te pogode je uzas, HUD je futuristicki i ne prilici nikako ww2 naslovu, igraci na mapi su mi potpuno nepregledni. Svidja mi se spoting i onaj hardcore osecaj kad igras, zvukovi su mi ok mada mi fali nesto. Igra mi je sporija od BF1, toliko sporija da mi smeta. Matora sam drtina i to bi trebalo da mi odgovara ali nije tako.
Ono sto je najgore, ja i dalje nemam osecaj da je ovo Battlefield. Ovo mi se ni sa jednim BF naslovom nije desilo. Kako stvari stoje ja ovo necu kupovati :S:

Na premijeri prikazivanja igre su rekli da ce biti contenta i nakon lansiranja igre. Nisu taj content nazvali nikako. I naglasili su da ce biti free for all.

Bez konkretno navedene količine tog dodatnog contenta. Kao što je bilo i SW Battlefront 2, obećanja da će biti contenta a u praksi su dobili šta?...
O tome priča Sajber Kurajber, to je ono što i mene jako zabrinjava. Sa BF1 je bilo lepo rečeno, 4 dodatna DLC-a nakon izlaska igre i iz prethodne prakse smo znali da je to u proseku 4 mape po DLC-u, fer i korektna količina dodatnog contenta.

Ovde je samo obećana nova epizoda za Tides of War "in early 2019" i to je sve. Kapiram da je to sve što će isporučiti i to mi se nimalno ne dopada. Čak ni samim BFV nisam preterano oduševljen, toliko je novina ubačeno bez potrebe (V-1 rakete, zidanje utvrđenja, Battle royale mode...) tj. kao da je jedina svrha tih gluposti kao i ženskih likova da se proširi player base po svaku cenu. Kao da niko ne razmišlja ili verovatnije, kao da ih nije briga što gube na taj način core player base, nas par koji smo ih godinama gađali parama za sve prethodne BF naslove. Na stranu što je napravljen katastrofalan marketinški propust kada su dozvolili da se na onakav način obraćaju igračima koji su kritikovali istorijsku verodostojnost na koju se ovi pozivaju a realno prave Paradu oko nje.

Ja sam uradio preorder samo i jedino iz razloga da bih mogao da igram OB prvih par dana, jer nisam siguran da ću moći preko vikenda. Cancel preordera će pasti u svakom slučaju, neka to bude moja poruka EA i Dice-u, a konačna odluka o kupovini će pasti kada izađe cela igra i kada svoja obećanja stave na papir (koliko čega stiže kasnije i kada).

Ne znam, ja sam i dalje razocaran ovom igrom. Igrao sam veceras sa ekipom, pricao sam s ljudima... Bukvalno polovina ljudi nije adovoljna, kao i ja. Nikakav napredak ne vidim u odnosu na alfu.

Mnogo mi stvari smeta, respawn je ocajno resen, animacija kad te pogode je uzas, HUD je futuristicki i ne prilici nikako ww2 naslovu, igraci na mapi su mi potpuno nepregledni. Svidja mi se spoting i onaj hardcore osecaj kad igras, zvukovi su mi ok mada mi fali nesto. Igra mi je sporija od BF1, toliko sporija da mi smeta. Matora sam drtina i to bi trebalo da mi odgovara ali nije tako.
Ono sto je najgore, ja i dalje nemam osecaj da je ovo Battlefield. Ovo mi se ni sa jednim BF naslovom nije desilo. Kako stvari stoje ja ovo necu kupovati :S:

Od BF3 imaju problema sa spawn-om, koliko puta sam se stvorio ispred cevke protivnickog tenka. Meni iskreno odgovara da je sporija igra, zato sam i propustio BF1, mnogo nerealno kretanje i brzina.

Ne znam, meni ovo vise lici na BF nego 4 i 1. Ali stoji sve sto je @Falcon rekao, ne zna se sta dobijas ako pazaris igru.

Vrh Dno