I ne treba da bude, samo je kozmeticki druga igra ali engin je isti, sve je isto.
Tapatalk
Meni nije ista igra sto je najgore. Nekako su nazadovali. Pritom, ne znam sta dobijam s ovom igrom. 8 mapa ce opet biti malo a nista osim toga nam nisu obecali. Ako tako ostane do dana izlaska ja ne uzimam igru.ovo je meni ista igra samo jace oruzije![]()
Sada je jedina razlika izmedju standard i premium varijante sto za 20€ mozete da igrate 3 dana ranije i dobijete skinove za 6 delova puske. Fakticki za jednu pusku kompletan skin.
Neka doovaju!
Sve sam do sada igra ali morace malo da se pomuce da mi uzmu pare.
Sta ce biti free? O tome ja pricam. Nije ti obecan apsolutno nijedan DLC. Na to treba da obratis paznju. Pritom, cemu onda postojanje premium naloga? Da za 20e pocnes da igras 3 dana pre standard naloga? Trenutno ne znaju gde udaraju s ovom igrom i to mi se nimalo ne svidja.Valjda je pozitivna stvar što će svi dlc mape biti free, umesto da ih naplaćuju kroz premium?
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Mape i oružja ce biti free. I fino ti pise sta se dobije sa Delux i PREMIER verzijom (koja jos nije dostupna):
Na premijeri prikazivanja igre su rekli da ce biti contenta i nakon lansiranja igre. Nisu taj content nazvali nikako. I naglasili su da ce biti free for all.
Ne znam, ja sam i dalje razocaran ovom igrom. Igrao sam veceras sa ekipom, pricao sam s ljudima... Bukvalno polovina ljudi nije adovoljna, kao i ja. Nikakav napredak ne vidim u odnosu na alfu.
Mnogo mi stvari smeta, respawn je ocajno resen, animacija kad te pogode je uzas, HUD je futuristicki i ne prilici nikako ww2 naslovu, igraci na mapi su mi potpuno nepregledni. Svidja mi se spoting i onaj hardcore osecaj kad igras, zvukovi su mi ok mada mi fali nesto. Igra mi je sporija od BF1, toliko sporija da mi smeta. Matora sam drtina i to bi trebalo da mi odgovara ali nije tako.
Ono sto je najgore, ja i dalje nemam osecaj da je ovo Battlefield. Ovo mi se ni sa jednim BF naslovom nije desilo. Kako stvari stoje ja ovo necu kupovati :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari