Šta je novo?

Battlefield: Hardline

Snajper i magnum ammo ftw, ovo je gore od MOHWF :D

Igram malo demo na PS4, meni ovo totalno isto izgleda kao bf3 i bf4.

Ovo je pravi Battlefield : Hardline Warfighter. Na sta ce FPS liciti za 5 godina ne smijem ni da pomislim...

Ma klasicno mudrovanje gde se poredi sve i svasta... kakav crni Warfighter.

I oni za ovo traze 60 evrova? :d

Podsjeca me na sakati Warfighter i po skinovima oruzja (u Warfighteru su bolji) kao i po kretanju. Toliko plasticno i d.e.b.i.l.n.o. sve to djeluje da je ovo prosto nevjerovatno. Ako ovu betu zestoko ne ispeglaju ovo ce biti jedna tuzna epizoda Battlefielda...

Zasto podseca na WF? Mehanika kretanja recoil, sve nekako podseca na WF, igra ne bi trebalo da nosi Battlefield naziv nikako ovo je cist Medal of Honor po gameplay-u a da sa dodatim kamionima i po nekim helikopterom, smejanje igra ima tonu ideja nabacanih a ni jedna nije dovrsena kao sto je neko vec reko ovo kad igras imas osecaj da igras f2p fps a ne igru za koju moras da platis 60e + 50e za premium ako hoces DLC. TUGA! Nadam se samo da nece ovo da ubije Battlefield serijal posle 4-ke.

Poslednja izmena:
Nadam se samo da nece ovo da ubije Battlefield serijal posle 4-ke.
Ne brini, nece. Vec oni rade na petici.

Šta vi mislite da su oni u stanju da urade dobar Battlefield 5 posle ove zadnje 2 sprdačine?
Četvorka se prodavala na osnovu imena, a toliko su igrača razočarali da ne znam ko će im kupiti peticu. Ja sigurno neću ako nešto drastično ne promene, makar destruction iz BC2 da ubace

Šta vi mislite da su oni u stanju da urade dobar Battlefield 5 posle ove zadnje 2 sprdačine?

Sigurno jesu. Ali, njihov problem je EA. Zato što im traži da naprave igru koju će da kupuje CoD publika, jer je masivno brojnija, a ne BF veterani.

Kada bi DICE bio slobodan kao npr. CD Projekt RED bila bi to super igra. Ali, prodali su firmu, prodali su licencu i that's that.

Ok svi hoce lovu, ali eto im ovaj naslov za CoD igrace.
Zar ne shvataju da ce vise love da izgube ako naprave da BF5 bude slican crap kao BF4?
Niko od starih igraca nece uzeti to smece, njima debeo minus. Plus veterani kako ih nazivas ce rado uzimati DLC i sl prevare ako mehanika igre bude dobra kao u npr BC2.
Mene su 2x prevarili i vise nece, kontam da im na milone takvih. Ne moze se ta razlika nadoknaditi CoD pridoslicama.

BF4 nije krep i meni je zapravo sasvim dobra igra, pogotovo sada kada je ispatchovana. Slazem se da ima dosta nezanimljivih mapa, ali i ima i mnogo dobrih, pogotovo Naval Strike koji u poslednje vreme redovno cepam.
Sto se tice ovog Hardline-a i onoga sto mene zanima, Conquest, na osnovu ovog malo odigranog mogu reci da mi je poprilicno nezanimljivo.

Meni je Hardline pokušaj EA da otme deo kolača od GTA, Counter Strike-a i moooožda Rainbow Six-a. Ovo je maltene kao nekad kad su napravili BF2:Special Forces...

Ima par dobrih fora, ali me nervira što se oružja totalno drugačije ponašaju nego u BF4, što su neprecizna, što su vozila krš, što su inženjerac i support osakaćeni maksimalno. Super je što je izašla beta da može da se proba jer bi u suprotnom ovo za mene bile bačene pare.

.... što su inženjerac i support osakaćeni maksimalno. Super je što je izašla beta da može da se proba jer bi u suprotnom ovo za mene bile bačene pare.

Pa ovo je Beta.
Ne znam sta si ocekivao? Da za nedelju dana dobijes sva oruzija na tacni i za malo pa da sve da ih otkljucas u tom periodu.

Igra je za razonodu. Nekako neozbiljna.Ali moze da se igra i ubije vreme.Helikopteri jadni za upravljanje kao i u BF4. Pesadijska oruzija u startu neprecizna ali kupovinom drugih kojih nema mnogo menja se stvar drasticno. Bank Job je ocajni mod.
Armored SUV sa M134 "Minigun" na krovu je genocidan na Dust Bowl mapi. Nije humano sta je Pero radio sa njim.

Igra je za razonodu. Nekako neozbiljna.Ali moze da se igra i ubije vreme.

Jedini problem je sto oni za ovo ocekuju 60e bilo bi uredu da je cena nekih 20e maksimum ali da das 60e za vanilla plus jos 50e ako hoces dlc crap...

Urnebes :D
Najjace je sto su i ovi iz Viscerala poceli da troluju sa bagovima

Pa nisu oni poceli da stvaraju nove bagove kada nisu napravili novu igru. Normalno da dijeli iste gluposti kao BF4 kada jeste BF4 sa editovanjem na nivou DLC-a. A kada skontas koliko BF4 ima zajednickih bugova sa BF3, jasno je ko dan da EA ide stopama Actia. Ne samo po COD-izmu vec i po recikliranju.

Evo ti onaj BF3 glich iz bete sa deformacijom vojnika:

https://www.youtube.com/watch?v=HvtHYSubcU4

http://i.ytimg.com/vi/F5Tllv30k6c/hqdefault.jpg

Pogledaj poziciju puške, identičan glitch:

b2b48dcc012523926c95ba5f77b8bd97.jpg

BF3: 2011
Hardline: 2015

Poslednja izmena:
Ama ja pricam za uvodni klip, to je Visceral namerno uradio...

Instalirao, igrao, uninstalro wtf. Čekam battlefront za koji mislim da će biti pun pogodak. Liči mi na insurgensy.

Poslednja izmena:
Odigrao sinoc nekoliko partija,sta znam drzalo me malo,evo necu ni igrati vise iako moze jos 2 dana beta.Ima nekih zanimljivih deja,pre svega hotwire mod ali opet nedovoljno.Ni u ludilu ne bih ovo platio 60e koliko ce traziti,to je zaista smesno.Ipak sa druge strane imam neki osecaj da ce rulja COD klinaca ovo kupovati na tone :)Cekam novi Star Wars:Battlefront.

Uvek me nasmeju ogorceni komentari 'tvrdog krila' BFa, borci starog kova kojima je gejming stao sa BC2.
Meni se veoma dopao Hardline, upravo stigoh do rank 50.
I kupicu igru, posteno po punoj ceni u preorderu. Pozz :banana:

30h.jpg

Ogorcen si kada te neko blizak tebi izneveri, a ne kad EA izbaci sranye:d. Dakle, ovde nema reci o ogorcenosti, vec su konstatacije i misljenja u pitanju. Kupi igru, baci na kladionicu ili spali novac, koga je briga...

Poslednja izmena:
Uvek me nasmeju ogorceni komentari 'tvrdog krila' BFa, borci starog kova kojima je gejming stao sa BC2.

30h.jpg

Kupi!!! U inat!!!!

Haha, u inat tome sto je odlicna? E bas i hocu ;)

Sto se tice spaljivanja novca - posle KLFa to je potpuno demode.

Od 9og minuta je prava akcija... 1 million quid ode u :mad:

Poslednja izmena:

30h.jpg

Ne miješaj objektivni i subjektivni stav.

Objektivno ova igra nema inovativnosti i da su promjene na nivou DLC-a. Objektivno ne opravdava cijenu radi recikliranja i sto zapravo idu modelom.. manje je skuplje. Objektivno je serijal srozan i sa ovim pokusavaju da privuku troll/LOL armiju kako dole u klipu lijepo kaze (a o tome govorim još od end game DLC-a i C4 trolanja). Objektivno je battlefield izgubio identitet u toj mjeri da veze nemamo sta ocekivati od BF5 iduce godine. Spomenuti BC2 je objektivno kompleksnija, inovativnija i kompletnija igra nego hardline. A kada se uzme kada je uzasla, bila je ispred svoga vremena i ako je hejtana od strane BF2 fanova, bilo je inovativna i grafički i mehanički. BC2 je zadnja ne-COD igra u serijalu i zato je nekome benchmark.

Subjektivno je da li se nekome dopada ili ne. To sto se tebi dopala i sto ces dati 60€ je subjektivna stvar koja nema veze sa igrom. Kao sto je moje subjektivno mišljenje da je ovaj naslova za osude.

[youtube]4LXXZ6zcPfo[/youtube]

Grafika na mapi the bank narocito unutrasnjost banke je prelepa !!! Ima igra pricu ali nista da je boom ali ok !!! moze se igrati !!! ludilo totalno :D:D:D

Vrh Dno