Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Sve u trejleru izgleda super. Sećate se samo kako je Watch Dogs bio cool.
Sto nije vredno, bas je dobar trejler, skroz me zaintrigrirao, posebno story deo, posto ce kampanja ocigledno biti jedan od aduta ove igre, ali i novi modovi takodje, posebno mi se svidja onaj sa narko kartelima, ili onaj sa jurnjavom...
Sto nije vredno, bas je dobar trejler, skroz me zaintrigrirao, posebno story deo, posto ce kampanja ocigledno biti jedan od aduta ove igre, ali i novi modovi takodje, posebno mi se svidja onaj sa narko kartelima, ili onaj sa jurnjavom...
Nemoj druze molim te biti kao ostali koji se prze na EA trailere... Ovo ce biti sve samo ne Battlefield....
Osudjujemo zato sto smo vec probali nece se nista bitnije promeniti u odnosu na prosli beta test.Sto se tice BF-a jedine koje sam igrao su BC2 i BF3, 4, i ovo nije Battlefield ako se posmatra sa vojne strane, ali ako se posmatra sa policijske moze se nazvati, ne u pravom smislu te reci, ali moze... I ne vidim zasto osudjivanje necega kada to jos nije ni izaslo, hajde da sacekamo open betu i vidimo o cemu se radi, pa cemo tada doneti zakljucke i videti koliko ste vi ili ja pogresili...
I mislim da ipak Ubisoft ima bolje trejlere, haha :d
Ja sam isto veliki ljubitelj bio Battlefield-a, pocev od dvojke pa nagore. I onda se pojavio Battlefield 4 sa sve pre*ebanim trailerom. Uh uh ja se naprzim uzmem Battlefield 4 ( 6500din ) i odma uzmem Premium ( 5000 ili 6000 ne secam se vise ). Krenem da igram i shvatim posle jedva odigranih 100h da vece sra*e nisam odigrao. Kopiranje COD-a mi nece biti jasno zasto su to odradili i sve u svemu usra*i su motku. Koliko god ljudi da ga hvale nije to to. Da ti sebi dozvolis da napravis igru ( izbacis je pre Ghosta ) koja je zavrsena sa nekih 60% je sramota... Pocev od Bete koja je imala opet iste probleme kao Battlefield 3 Beta.
Ovo je Hardline i ja to shvatam, mozda ga budem uzeo al tek posle nekih 2,3 meseca kad budem video dal to zaista vredi uzimati. Al preorderi i te gluposti. NOT.Dosta mi je vise iskreno da ti kazem da budem ovca za sisanje EA-u..
Može, samo ovo nije Battlefield. Da su ga izdali pod nekim drugim naslovom možda bi interesovanje bilo veće.
Ovo je MOH koji se nije prodavao radi imena. Da je warfighter imao BF prefiks, išlo bi k'o ludo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari