Šta je novo?

Battlefield: Hardline

Sve u trejleru izgleda super. Sećate se samo kako je Watch Dogs bio cool.

WD kao igrica jeste cool, ali prvobitna optimizacija je bila sr***e, sad radi ko bog, a i MP drzi paznju :)

A posto je na Hardline isti engin kao na BF4, s tim sto je sredjen, mislim da ce raditi ko bog, tako da ce se igrati, a mislim da cu ga kupiti, jer mislim da ce MP biti veoma dobar, meni se beta svidela, tako da ne sumnjam da ce biti samo jos bolji.

Pa dobro, ne bas kao na trejleru, mislim to je vise cinematic nego gameplay, jedino kada su pucali iz puske moze se reci da je gameplay :D Ali grafika da bude na BF4 nivou, ili bar malo nabudzena + bolja optimizacija = isplatilo im se sto su odlozili igricu za 2,3 meseca :)

Sto nije vredno, bas je dobar trejler, skroz me zaintrigrirao, posebno story deo, posto ce kampanja ocigledno biti jedan od aduta ove igre, ali i novi modovi takodje, posebno mi se svidja onaj sa narko kartelima, ili onaj sa jurnjavom...

Sto nije vredno, bas je dobar trejler, skroz me zaintrigrirao, posebno story deo, posto ce kampanja ocigledno biti jedan od aduta ove igre, ali i novi modovi takodje, posebno mi se svidja onaj sa narko kartelima, ili onaj sa jurnjavom...

Na stranu SP, sto se tice MP ovo mi deluje nekako previse decije sa ovim zipline-ovima, pajserima itd... uopste mi se ne svidja igrao sam prvu betu i nista posebno videcemo kakav ce sad utisak da bude ali ne vidim zasto da dajem pare ako vec imam BF3 i BF4 za ovo.

Nemoj druze molim te biti kao ostali koji se prze na EA trailere... Ovo ce biti sve samo ne Battlefield....

Na stranu sve.. beta ce se vjerovatno probati i ko ovo nitro sr.anje kupi neka zna da je on problem srozavanja serijala..

..ali ili je do mene ili meni ova igra izgleda gore nego BF3. Po animacijama i efektima. Totalno jeftino. Ima bolje teksture, vise poligona itd ali cijeli gameplay je kao crtani film, deset puta gora mehanika od BC2.

Ovo meni lici na one F2P FPS naslove. Cak ni sa grafičke strane nisu mogli igru napraviti primamljivom.

No kako sam govorio prije, ovo nece fejlati. Vec odavno djeca svršavaju na ovaj BF GTA a koliko vidim hajp mašina youtubera radi svoje. Mislim, pazi ovog šuganja i najave bolje destrukcije:

https://www.youtube.com/watch?v=lJ6N9IovHVA

Kako ih samo nije stid.

Poslednja izmena:
Nemoj druze molim te biti kao ostali koji se prze na EA trailere... Ovo ce biti sve samo ne Battlefield....

Sto se tice BF-a jedine koje sam igrao su BC2 i BF3, 4, i ovo nije Battlefield ako se posmatra sa vojne strane, ali ako se posmatra sa policijske moze se nazvati, ne u pravom smislu te reci, ali moze... I ne vidim zasto osudjivanje necega kada to jos nije ni izaslo, hajde da sacekamo open betu i vidimo o cemu se radi, pa cemo tada doneti zakljucke i videti koliko ste vi ili ja pogresili...
I mislim da ipak Ubisoft ima bolje trejlere, haha :d

Sto se tice BF-a jedine koje sam igrao su BC2 i BF3, 4, i ovo nije Battlefield ako se posmatra sa vojne strane, ali ako se posmatra sa policijske moze se nazvati, ne u pravom smislu te reci, ali moze... I ne vidim zasto osudjivanje necega kada to jos nije ni izaslo, hajde da sacekamo open betu i vidimo o cemu se radi, pa cemo tada doneti zakljucke i videti koliko ste vi ili ja pogresili...
I mislim da ipak Ubisoft ima bolje trejlere, haha :d
Osudjujemo zato sto smo vec probali nece se nista bitnije promeniti u odnosu na prosli beta test.

Igrao sam i ja proslu betu, ali cekam da vidim jos ovu open betu, da vidim dal su poboljsali nesto, ako jesu mozda je i kupim, ako ne, pa nikom nista :p

Ja sam isto veliki ljubitelj bio Battlefield-a, pocev od dvojke pa nagore. I onda se pojavio Battlefield 4 sa sve pre*ebanim trailerom. Uh uh ja se naprzim uzmem Battlefield 4 ( 6500din ) i odma uzmem Premium ( 5000 ili 6000 ne secam se vise ). Krenem da igram i shvatim posle jedva odigranih 100h da vece sra*e nisam odigrao. Kopiranje COD-a mi nece biti jasno zasto su to odradili i sve u svemu usra*i su motku. Koliko god ljudi da ga hvale nije to to. Da ti sebi dozvolis da napravis igru ( izbacis je pre Ghosta ) koja je zavrsena sa nekih 60% je sramota... Pocev od Bete koja je imala opet iste probleme kao Battlefield 3 Beta.

Ovo je Hardline i ja to shvatam, mozda ga budem uzeo al tek posle nekih 2,3 meseca kad budem video dal to zaista vredi uzimati. Al preorderi i te gluposti. NOT. :D Dosta mi je vise iskreno da ti kazem da budem ovca za sisanje EA-u..

Valjda za open betu ne treba kod?

Meni se prva beta dopala, i posle BF3 Metroa i Ziba Towera vreme je za CQB igru opet.

@Kermit the Frog - Ja sam BF 4 dobio u Radeon akciji uz R9 270x, odlicna cena kartice i pride DŽ BF. koji ne vredi pisljiva boba, slazem se :)

EDIT: NEMA KODOVA - How do I register for the beta?
It's an open beta, there's no need to register!

Poslednja izmena:
Ja sam isto veliki ljubitelj bio Battlefield-a, pocev od dvojke pa nagore. I onda se pojavio Battlefield 4 sa sve pre*ebanim trailerom. Uh uh ja se naprzim uzmem Battlefield 4 ( 6500din ) i odma uzmem Premium ( 5000 ili 6000 ne secam se vise ). Krenem da igram i shvatim posle jedva odigranih 100h da vece sra*e nisam odigrao. Kopiranje COD-a mi nece biti jasno zasto su to odradili i sve u svemu usra*i su motku. Koliko god ljudi da ga hvale nije to to. Da ti sebi dozvolis da napravis igru ( izbacis je pre Ghosta ) koja je zavrsena sa nekih 60% je sramota... Pocev od Bete koja je imala opet iste probleme kao Battlefield 3 Beta.

Ovo je Hardline i ja to shvatam, mozda ga budem uzeo al tek posle nekih 2,3 meseca kad budem video dal to zaista vredi uzimati. Al preorderi i te gluposti. NOT. :D Dosta mi je vise iskreno da ti kazem da budem ovca za sisanje EA-u..

Ako ti ne odgovara BF4 zato sto je brzi i ide vise prema COD-u po gameplay-u onda ti se hardline tek nece svideti, ovo ti je jos brze manje mape i jos vise tera na COD...

beta.jpg

opaaa !!! totalno ludilo krenulo skidanje Hardline bete nadam se dobroj igri :D:D:D

Odigrao Heist mode, i svidja mi se, a veceras cu probati malo vise, ali generalno moze ovo biti veoma dobar naslov...

Može, samo ovo nije Battlefield. Da su ga izdali pod nekim drugim naslovom možda bi interesovanje bilo veće.

Meni je ovo Counter Strike u Battlefield fazonu. I nije tako lose kada se malo duze odigra.

Može, samo ovo nije Battlefield. Da su ga izdali pod nekim drugim naslovom možda bi interesovanje bilo veće.

Slazem se, ali Battlefield je brend, a neko ce ovo kupiti samo zato sto se zove Battlefield, ista stvar i sa CoD-om, brend je izgradjen sa prvim, drugim i cetvrtim delom, sada samo menjaju nazive, ali brend postoji... Da su izdali npr samo Advanced Warfare bez CoD u naslovu ne bi imali nikakvu prodaju, tj mnogo manju nego sto je sad imaju, bar ja tako razmisljam.

Problem je što su ovde otišli toliko daleko od onoga što jeste Battlefield da će neminovno odbiti od sebe veliki deo igrača koji imaju iskustvo igranja tog serijala.

To stoji, ali ce isto tako privuci nove igrace, a iskreno stare garde koja igra ovaj serijal od prvih delova skoro I da nema, tj vecina, ukljucujuci I mene je pocela da igra BF od BC2, a takvih je ipak najvise, I oni su tu ciljna grupa. Da su ciljna grupa stariji igraci ne bi prodali ovoliko koliko sada prodaju npr BF4, vec bi prodali manje kopija, a to nije njima u interesu, zar, ne ?? Ovako idu na sigurno, I ne brinu, a veruj mi, njih zabole za to dal je otislo daleko od serijala ili nije, dok se igra prodaje I oni su u plusu u odnosu na ulaganja u igricu, njima super.

Po meni ovo je idealna prilika da se za CoD igrače koji igraju BF zbog napucavanja sa povremenim korišćenjem vozila napravi staniše i da se samo sele iz jedne igre kvazi zvane Battlefield u sledecu.

Dok se ostatak igrača koji igra Battlefield zbog onoga što jeste Battlefield(to valjda ne moram da opisujem) nadje u svom staništu i konačno krenu da dišu punim plućima jer su podstanari otišli.

Mislim da se to nece desiti. Ako mislis da ce BF4 postati "cistiji" zbog ove igre, u to se ne bi kladio, a ako mislis na neke buduce BF naslove, to tek nema smisla, posto ce se svi preseliti na noviji naslov cim izadje.

Ušao sam na pet minuta i ovo je meni na nivou F2P FPS naslova. I po gameplayu i po ocajnoj grafici. Igra kompletno izgleda jeftino. BC2 mehanika je mnogo ispred ovoga. Na ovom kao da su dva covjeka radilia.

I slazem se sa gore navedenim. Nikada se nece razvrstati COD i BF igraci. Jedino sto bi se mozda moglo reci jeste da su onako, objektiv BF igraci ostali na BC2. BF3 je ukaljan sa free 2 play igracima dok je po meni BF4 najviše pokvaren sa vertikalnim gameplayom.

Pa i BF4 je tesko smece od igre, kako ocekivati vise ista bolje od njih?
Sta bi dao za igru kvaliteta BC2, eh ti dani totalne destrukcije, ludila, ovo sve posle je bzv, aj BF3 donekle ok neke mape, ali BF4 je najgore smece.

BF4 jeste odron ali je sadržajno ovo dosta gore od BF4. Ovo je MOH koji se nije prodavao radi imena. Da je warfighter imao BF prefiks, išlo bi k'o ludo.

Nazad
Vrh Dno