Šta je novo?

Battlefield: Hardline

Uvek me nasmeju ogorceni komentari 'tvrdog krila' BFa, borci starog kova kojima je gejming stao sa BC2.
Meni se veoma dopao Hardline, upravo stigoh do rank 50.
I kupicu igru, posteno po punoj ceni u preorderu. Pozz :banana:

30h.jpg

Kupi bre 2, 3 igre, u inat nama geekovima, matorcima, samo sto vise love pumpaj EA p******a.

Znaci da si previse mator za gaming, igraj se igara od sad u kafani, mani se Hardline-a :D

Ima li nesto u skorije vreme u najavi, igra tipa BC2? Nikad nisam igrao zabavniji FPS i nikad vise nasih ljudi nije bilo.

Uvek me nasmeju ogorceni komentari 'tvrdog krila' BFa, borci starog kova kojima je gejming stao sa BC2.
Meni se veoma dopao Hardline, upravo stigoh do rank 50.
I kupicu igru, posteno po punoj ceni u preorderu. Pozz :banana:

30h.jpg

Bravo!
Moj ti je savet da je kupis preko UK VPN-a na Originu i tako platis po mogucnosti jos skuplje!
Ovakve igre uvek treba podrzati 150%!

Meni izbacuje Direct X problem i ruši se pre ulaska u borbu...naravno to je samo za Hardline.
Ona Closed Beta je bar radila. :mad:

Kupi bre 2, 3 igre, u inat nama geekovima, matorcima, samo sto vise love pumpaj EA p******a.

Haha, evo kupicu opet kod tebe drage volje ako imas u ponudi ;)
Uzeo sam kod tebe malo za PC i par za sony :p

Meni izbacuje Direct X problem i ruši se pre ulaska u borbu...naravno to je samo za Hardline.
Ona Closed Beta je bar radila. :mad:

Meni nije pravila nikakav problem, reistaliraj pa probaj jos sutra pre gasenja. Dx ili celu betu, za 11 gb ne treba vise od 2 sata.

Poslednja izmena:
Ja sam kupovao redom BF igre i nisam igrao ni jednu duze od 4 sati. Ne znam, ovaj Hardline mi deluje zabavan samo sa drustvom, ovako solo malo teze. Payday 3 hate :d

Igrao je BF od trojke...
Pametnom dosta.

Opet davite sa levelcrap placenikom. Vec je dokazano da je dobijao (kao i jackfrags i co) lepe parice od EA da hvali BF4. Naravno da ce hvaliti i ovu sramotu za BF serijal.

Najgore je sto battlefield nema vise glasa razuma i kritike. Svi su veliki youtuberi pokupovani. lvlcap, frenki, xfaktor, westi, itd.. forma je ista: https://www.youtube.com/watch?v=XQYo38JPeZ8#t=32

Forume niko ne cita, naravno ali kao i u svemu, trebaju postojati objektivni "novinari" koji ce kritikovati bilo bpozitivno ili negativno radi bolje sutra. No, izlaskom BF4, oni su se svi prodali i sada su nista vise do IGN like youtubera.

Mene zaista boli du.pe za bilo kojim od njih ali battlefield serijal vise nema kritike. Koliko god igraci po forumima bili nezadovoljno, battlefield ce dobijati
Black_ThumbsUp.png
jer se njihovo mišljenje sa 1mil sub racuna, ne nase.

Bas sam gledao pre neko vece xFactora na Twitchu kako igra Hardline...
"Dobra je igra, super je sve, svasta su popravili, bla bla bla..."
A vidis Ronku znak u donjem levom uglu a i vidis mu na licu da ni sam ne veruje u to sto prica..
Doveo jos i zenu da mu cita komentare sa Twitch-a...
Tuga... :(
Licno ne krivim Visceral kojima su ovo uvalilli da prave jer radis ono sto kaze onaj koji te placa.
Ne mogu oni sa prevazidjenim FPS engine-om,sa imenom fransize koja se urusava (i koju ce ovo jos dodatno da urusi) i temom igre koje nema blage veze sa samom fransizom
da urade mnogo...
Ali tom *****u u EA koji je izgurao ovu nakazu zvanu Hardline bih sve po spisku...

Moracu i ja da postanem "poznat" YouTuber. S'obzirom koliko kesa EA ima da daje ovim YouTuberima da se i ja malo oparim od njih.

Samo da se preselis u US :) Da mogu da ti plate put do PAX-a i E3, poigras se malo sa igrom, dobijes preorder, raniju verziju, pozovu te na par testova ili eventualno twitch stream tu i tamo iz njihovih kancelarija :p

Ne miješaj objektivni i subjektivni stav.

Objektivno ova igra nema inovativnosti i da su promjene na nivou DLC-a. Objektivno ne opravdava cijenu radi recikliranja i sto zapravo idu modelom.. manje je skuplje. Objektivno je serijal srozan i sa ovim pokusavaju da privuku troll/LOL armiju kako dole u klipu lijepo kaze (a o tome govorim još od end game DLC-a i C4 trolanja). Objektivno je battlefield izgubio identitet u toj mjeri da veze nemamo sta ocekivati od BF5 iduce godine. Spomenuti BC2 je objektivno kompleksnija, inovativnija i kompletnija igra nego hardline. A kada se uzme kada je uzasla, bila je ispred svoga vremena i ako je hejtana od strane BF2 fanova, bilo je inovativna i grafički i mehanički. BC2 je zadnja ne-COD igra u serijalu i zato je nekome benchmark.

Subjektivno je da li se nekome dopada ili ne. To sto se tebi dopala i sto ces dati 60€ je subjektivna stvar koja nema veze sa igrom. Kao sto je moje subjektivno mišljenje da je ovaj naslova za osude.

[youtube]4LXXZ6zcPfo[/youtube]
+1 slažem se u potpunosti. Ja sam "vearan" svim do sada bf naslovima ali ovaj ne mogu da branim ni sa čim. Iako sam u početku mislio da ću ga uzeti ovo će biti prvi naslov koji ću preskočiti. Iskreno jedva čekam battlefront da vidim na šta će to izaći za sada imam pozitivan hype.

Zar nije beta uvek ograničena što se tiče mapa i podešavanja? Naravno da neće biti fast respawn.

Hard-core veteran iz onog davnog vremena!

Realno, najrevolucionarniji Battlefield koji je do sada izbačen, igra koja je bila nešto drugačije u odnosu na sve ostale tada aktuelne je - BF1942. Fantastična muzika i totalno ludilo u multiplayu. Kada se 30 ortaka skupi u igraonicu na 4-5 sati, kad svi piju pivo i deru se ko orci, e to je bio doživljaj koji ni jedna danas multiplay igra ne može da ponovi. Ovaj HL je pao na grane Counter Strike-a... zakasnili su samo 15ak godina da iskopiraju taj gameplay.

Evo uspeo sam da uđem i da radi... Šta je s grafikom kog mog? Užasna je. Gameplay je dosadan, ugasio sam posle desetak minuta. Imam gori utisak nego kad je bila closed.

+1

Ne znam kako su uspeli da naprave igru koja izgleda graficki gore nego BF4 (koji je izasao pre vise od godinu dana). Ali to je jos najmanji problem sa ovim "Battlefieldom"...

Znate ono... pametnom je dovoljno reći jednom : "Don't use client side hit detection".

Pričamo o Battlefieldu. Tj. ovom jadnom izgovoru što samo nosi to ime.

Al šta će jadnici... kad moraju da kucaju CTRL+C i CTRL+V po celi dan nemaju vremena da naprave bolju igru.

Ja sam prezadovoljan :p

image.jpg

Vrh Dno