Šta je novo?

Battlefield: Hardline

Haha, u inat tome sto je odlicna? E bas i hocu ;)

Sto se tice spaljivanja novca - posle KLFa to je potpuno demode.

Od 9og minuta je prava akcija... 1 million quid ode u :mad:

Nakon "performansa" su isli po Britaniji, prikazivali film uglavnom po nekim alternativnim prostorima i debatirali sa gledaocima sta oni misle o spaljivanju milionceta - ultimativno umetnicko delo, politicki gest bez presedana ili kompletna ******stina... Znas li koji je jedini grad van Britanije gde su ga prikazivali?

Nisam znao do sada :)

After the film was shown, Drummond and Cauty held a question-and-answer session with the theme "Is It Rock'n'Roll?".[16][21][22] A week later, the pair travelled as guests of alternative radio station B92 to Belgrade, where the post-screening discussion was titled "Is it a crime against humanity?"

Nisam znao do sada :)

After the film was shown, Drummond and Cauty held a question-and-answer session with the theme "Is It Rock'n'Roll?".[16][21][22] A week later, the pair travelled as guests of alternative radio station B92 to Belgrade, where the post-screening discussion was titled "Is it a crime against humanity?"

Ono sto ne pise u tekstu je da su to uradili usred studentskih demonstracija 1997. godine, na Trgu - razapeli platno otpozadi na onaj kiosk, projektor prikljucili na akumulator, i vozi...
A da je to spaljivanje love bila njihova jedina diverzija; svasta su radili: rafali iz kalasnjikova (corcima, of course) po publici na dodeli MTV nagrada, dodela premije od 100.000 funti prvom od vise dobitnika neke "umjetnicke" engleske nagrade (u vrednosti od 50.000 funti) koji javno prizna da tu nagradu nije zasluzio, kacenje (srecom neuspesno) krave na dalekovod iz razloga koje je tesko objasniti u nekoliko reci... Danasnji hipsteri i trendi anti-globalisti bi stosta mogli da nauce od ovih legendi.

(izvinjavam se svima na offtopicu, kad je covek vec okacio video - cenim da je bilo smisleno skrenuti paznju na kuriozitet; end)

Ovi iz EA su bas resili da ovaj ispljuvak od igre ubiju pre nego sto je i pusten u prodaju, ko uradi preorder dobija eksluzivna oruzja poput L85A1, ACW-R itd.
Pozdravljam ovu odluku!

Edit:

S tim u vezi...

Poslednja izmena:
Sisanje ovaca.
Jos jednom...

Spreman neko? :)

image.jpg

Naravno, za kauč simulator nikada spremnij.

[youtube]yKEZn9hLMiI[/youtube]

Ovo se treba zakonom kažnjavati.

Ma bitno je gag-ove da ubacuju... Ono sve su sredili pa im dosadno, ne znaju sta ce vise.

Cak i JS-u koji ne igra Battlefield je jasno kuda ovo vodi

Nisam znao da ovo radi ekipa odgovorna za Dead Space. Ako fejluju sa ovim, gotovi su. Steta.

Oni su (valjda, nisam siguran :) ) odgovorni samo za singleplayer kampanju koju verovatno 95% igraca nece ni pipnuti dok je DICE zaduzen za online deo.

Inace, ja cu morati da revidiram svoje misljenje vezano za to kojim ******ma je Hardline kao igra pao na pamet?
Malo sam se raspitao i ispade da je Visceral sam (koristeci sam svoj brain power) dosao na ovu ideju da prave ovu gnusobu a ne EA.
Premda u EA izgleda i dalje nema dovoljno pameti da se prepozna fail.
Visceral pravi i SP i MP, DICE pravi Battlefront.

Ovi beterfildi nemaju vise smisla, svakih 3 meseca novi, malo je to bolesno :D

Miskonius Igra uopste nije fail. Pogledaj komentare kod tih battlefield youtubera sto je reklamiraju. Ljudi svršavaju na ovaj goat simulator. Samo je ovoga puta druga ciljana skupina koja je nesto veca i od BF grupe i od COD grupe. Znaju oni vrlo dobro sta rade. HL igraci nece biti BF igraci.

Borat HL je nesto ranije izbacen ali opet nije nesto novo jer je mala razlika bila izmedju recimo BF3 i BC2. Nije to neki problem jer se igre razvijaju uporedo. BF3 i frostbite 2 je bio u razvoju prije izlaska BC2 uopšte jer za takve naslove treba vise godina.

Svaki BF igrac ima pravo na hejt. BF je bio sa razlogom aktivan, velike mape, osecaj da je open world donekle, ovo je sada PayDay 2 u prosirenoj varijanti. Tako da je razumljivo ne mora svaka crta da se odbrani jer onda koliko je neko hejter tu ti ispadas fanboy. Vecina je razocarana, osim ako gledas 10-ak vecih youtubera kojima je dojadio stari fazon (ne igram BF igre da se razumemo, osim SP po izlasku).

Ali to je dobro, BF4 ce da zazivi duze.

Miskonius Igra uopste nije fail. Pogledaj komentare kod tih battlefield youtubera sto je reklamiraju. Ljudi svršavaju na ovaj goat simulator. Samo je ovoga puta druga ciljana skupina koja je nesto veca i od BF grupe i od COD grupe. Znaju oni vrlo dobro sta rade. HL igraci nece biti BF igraci.

Prvo ovo ni COD igraci nece da igraju kao ni Bf igraci, koja nam jos publika preostaje? CSGO ili Planetside 2? Nema teorije ;)
Igra nece biti toliki fail kao sto je Bf4 bio jer realno niko od nje i ne ocekuje nista.
Sa BF4 je bilo drugacije, obecavalo se mnogo, verovalo se, a nije se ispunilo nista. Bf4 je cak 2-3 koraka nazad u odnosu na Bf3.

Poslednja izmena:
Troli igraci. Oni koji koriste BF zadnjih par godina kao GTA platformu. Nemaš servera bez igraca koji pokusavaju konstantno da repliciraju RendeZook. Imaš ih i na ovom forumu. Pogledaj pewdiepie-like BF kanale koji se bave takvim sadržajem. Imaju milione pretplatnika.

Takva djubrad se pocela sakupljani pocetkom BF3. Doslovno smo rentali servere da bi mogli banovati igrace koji iz RU baze na caspianu gadjaju tenkom snajperiste na tornju da bi mogli postati cool kill na youtube. Ne znam sjecas li se montiranja C4 na timski tenk, prelaska u protivnicki tim i aktiviranja tog istog C4. Nisi mogao igrati na karkandu dok to nisu fixali. Ne mogu da se sjetim imena jednog od najvecih BF youtubera koji je izgradio kanal sa klipovima gdje je trolao svoj tim u BF3 sa C4, EBOt-om, unistavao vozila u svojoj bazi, radio road kill sa jeepom po svojim suigracima itd. Shangaj, na koji se zalim jos od pocetka BF4 jer mi se svidja mapa, nije igriv zbog 30 ljudi koji vise na krovovima.

Oko toga svega je izgradjen HL. EA je to skontao pa favorizirao kroz onyl in battlefield serijal. Kroz trailere i sami trolaju jos od BF3 DLC-ova. Šza mozes ocekivati kakvi ce igraci kupiti igru kada u traileru koriste dirt bike sa C4 i idu na helikopter. Ili u BF4 gdje su isto uradil isa quadom. Pokusaj igrati na Silk Road bez dirt bike trolova koji koriste SLAM suigraca. BF Friends koji su ih ismijali su iskorišteni pa ih okrenuli u svoju korist i podvalili megalodon i bipod on knife kao easter egg. I vrhunac su toga automobili sa gangsterskom muzikom, kauč simulator, spotanje krofni, trcanje kao na steroidima, bezbol palice, totalni haus kao u goat simulatoru i ostali mentoli. Najveci probem BF-a je run and gun a oni za uzvrat prave najbrzi BF u historiji.

Ništa to nije novo. Takav se sadrzaj pogleda u 11 miliona za manje od dva dana. A ti gledaoci su ciljana skupima HL-na.

[youtube]VhjCMsWrfrk[/youtube]

Poslednja izmena:
Prvo ovo ni COD igraci nece da igraju kao ni Bf igraci, koja nam jos publika preostaje? CSGO ili Planetside 2? Nema teorije ;)
Igra nece biti toliki fail kao sto je Bf4 bio jer realno niko od nje i ne ocekuje nista.
Sa BF4 je bilo drugacije, obecavalo se mnogo, verovalo se, a nije se ispunilo nista. Bf4 je cak 2-3 koraka nazad u odnosu na Bf3.

+1 za boldovano. BF4 sam jedva cekao da izadje, na osnovu svega predstavljenog pre izlaska igra ocekivao sam najbolju igru u serijalu. A onda, katastrofa.

Ali ipak mislim da ce HL biti fejl, odnosno da nece ispuniti finansijke ciljeve koji su tamo negde u nekom EA HQ postavljeni. Dobar deo BF igraca nije uopste zainteresovan za HL, vecina ce radije igrati BF4 koji zahvaljujuci angazovanju Dice LA ima potencijala da potraje barem do kraja ove godine.

Cekamo Battlefront.

Kao sto kaze kolega gamer sa ovog foruma DICE je napravio tako mocan engine gde se svasta nesto desava pa realno ne mozes da ocekujes da bas sve radi, zato su oni odlucili da neke njima sasvim nebitne stvari stave u drugi plan :d

Uradio preorder Battlefield 4 - cena 6499din, posle manje od mesec dana kupio sam premium - cena 5000-6000 ( ne secam se vise ). Da bih posle samo dva do tri meseca uzeo i prodao nalog za 3000din sa svim Bf3, Bf4, Titanfall i ostalim igrama. I rekao sam sebi da ove gnjide od EA nece vise videti ni dinar od mene... Sramota bre sta uradise prvo od Bf4. O ovome necu ni da pricam, ovo nije Battlefield i tu je kraj price.

Samo mi je krivo sto danasnja omladina nece doziveti ono sto smo mi imali uz Battlefield 1942. Kad se posle skole okupimo odemo u igraonu i picimo ovo.

A ovo sad da pokazes klincima prvo ali prvo sto bi ti rekli je "Vidi koliko je retardirana grafika"..

O cemu mi pricamo vise :)

zaboga to je ww2 tematika, koju nazalost vise ne forisira niko
normalno da ce sve biti sporije, i samo napucavanje i kretanje i mehanika kada je ww2 u pitanju
drugo pikanje sa ekipom nikada nece biti ni slicno pikanju sa random likovima na netu iz celog sveta
a i graci danas su realno u ogromnom broju *****i :)

nije problem igra kao igra, koliki je problem da igraca u svakom multiplayer naslovu

A ovo sad da pokazes klincima prvo ali prvo sto bi ti rekli je "Vidi koliko je retardirana grafika"..

O cemu mi pricamo vise :)

Joj, meni je i tada u BF1942 grafika bila malo losija. U stvari ne toliko prikaz okoline koliko samo fps napucavanje, prikaz oruzija, ma ne znam ni kako da objasnim, sve mi je to izgledalo nekako cudno u poredjenju sa na primer Medal of Honor koji je isto bio aktuelan tada. Ali kao da je to bilo bitno kada si mogao da vozis tenkove i avione :).

Ovo je urnebesno kakav je ovo raspad! :D

Sto kaze Chris (Battle-Non-Sense): "copy/paste gone wrong".
Lvlcap je ubijao sa CAR-556 a dobio bronze medal za Galil Ace 23

2m:50s

I za taj copy/paste i to jos los copy/paste ovi traze $10.

Poslednja izmena:
Jel se pojavilo nekom u origin library?

Pojavio se meni cim sam ga kupio :)
Mail pre 2 dana:
Good News!
The product you pre-ordered is now available. Learn more about pre-loading.
Battlefield™ Hardline Standard Edition €59.99

Nocas sam ga skinuo, 30 GB download, raspakovan 35.
I cekam petak vece :)

Vrh Dno