Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Danas sam igrao posle 2,3 dana pauze, poludeo sam sa problemima sa lagom i uzasnim saigracima.
Pola partija se ne zna ko sta radi, kad sam sa Attackerima onda srljaju ko ludaci, sve tickete sprase, kad sam Defender onda svi izlete na pola km od Mcoma i dodju 3,4 lika stave bombe i cao.
*** koliko sam ima glupih ljudi za ovu igru, pa to je strasno ! Ej bre retko ko baci municiju, ozivi, radi repair, sve likovi "one man army". Cak par puta sam cuo likove da vicu "Rambooooooo". :D
Koliko se samo dobro igralo u beti, ovde jakooo retko partija bude epic.
Najgore kad pocne igra da nervira, onda mi se ni ne igra. :(

Pa da, kad nisi sa nekim koga znas, igra poprilicno nervira, ali to vazi za sve igre ***... Generalno mnogo i*iota ima na svetu..

Danas sam igrao posle 2,3 dana pauze, poludeo sam sa problemima sa lagom i uzasnim saigracima.
Pola partija se ne zna ko sta radi, kad sam sa Attackerima onda srljaju ko ludaci, sve tickete sprase, kad sam Defender onda svi izlete na pola km od Mcoma i dodju 3,4 lika stave bombe i cao.
*** koliko sam ima glupih ljudi za ovu igru, pa to je strasno ! Ej bre retko ko baci municiju, ozivi, radi repair, sve likovi "one man army". Cak par puta sam cuo likove da vicu "Rambooooooo". :D
Koliko se samo dobro igralo u beti, ovde jakooo retko partija bude epic.
Najgore kad pocne igra da nervira, onda mi se ni ne igra. :(
99% su ti to mw2 igrači. To ne zna da žvaće i hoda istovremeno a kamo li timski da igra (Risbo excluded)

Poslednja izmena:
^Vrlo moguce. MW sam samo malo probao, zgadilo mi se odma kako je *****no.
BC2 da bi se dobio mec trazi koliko toliko timsku igru, drugacije ne vredi, ne mozes nekad sam sve pobiti.
Koliko sam samo puta veceras ocistio Mcom, odradio 2,3 puta multi kill sa C4 i dzabe ! Ne mogu da odbrane Mcom ni sekunde, bleje po brdima, strasno!
Nervira me sto gaming industija ide ka totalnom zaglupljivanju igraca, oce da nas pretvore u neke robote.
Iskreno za dobro FPS igara, CoD serijal treba zabraniti.

Sad sam igrao sa nekim NEVEROVATNIM retardima, od nas 12, 10 su Reconi, ne lazem. Nismo prosli prvu bazu na Arici kao napadaci, i ajde da nesto korisno rade, neki Mortar da posalju, NISTA! Kad god treba da se respawnujem na nekog mog, oni su na brdima IZA tenkova tamo, znaci ne razumem, dosao bi im licno na vrata i davio ih golim rukama, kako je samo 'cool' i 'awesome' ta klasa a, ima veeeliku pusku i maskirnu uniformu, tako je je*eno cool, ajmo svi da ga koristimo... aaaaaaaaaaaar!

Igraj HC. izlepiš C4 na svakog od njih, udaljiš se i... Opamete se jako brzo, ili izaberu drugu klasu ili izađu iz partije i oslobode mesto nekom drugom.

Nervira me kod HC moda sto se igra jako sporo, nema akcije. Bilo bi idealno da ne postoji ovakav spot, vec samo da si vidljiv na sekund, kada pucas. I da su oruzja jaka kao u HC modu, da shotka zapravo ubija iz prve, a ne 3 puta moras da pucas.

procitao sa mnegde da u bc2 moze da se ode ne neki odredjeni server( mislim ono ko npr u kanteru ) jel to istina? posto mene baci negde tamo gde hoce

Ne možeš kao u counteru, ne možeš kao u modern warfare 2, ništa tako slično, ovde igri samo kažeš koji ćeš tip igre i koju težinu i ona ti sve sama namesti, nema greške. Ne znam šta će ti to uopšte?

ma netreba mi to, nego sam procitao negde da moze, pa me zanima jel istina ili samo neka izmisljotina...

Ne možeš kao u counteru, ne možeš kao u modern warfare 2, ništa tako slično, ovde igri samo kažeš koji ćeš tip igre i koju težinu i ona ti sve sama namesti, nema greške. Ne znam šta će ti to uopšte?

Otkud ti da je u MW2 tako? :) Jos je gore, ovde barem mozes da izaberes koju mapu bi zeleo, tamo je skroz nasumicno, da ne pricam sto pola vremena koje si planirao za igranje, provedes u lobijima i cekanju da igra nadje igrace i da pocne mech..
To sto Kristian zeli ima na PC-u.

Otkud ti da je u MW2 tako? :) Jos je gore, ovde barem mozes da izaberes koju mapu bi zeleo, tamo je skroz nasumicno, da ne pricam sto pola vremena koje si planirao za igranje, provedes u lobijima i cekanju da igra nadje igrace i da pocne mech..

Hvala što mi otvori oči, sada tak neću ni probati mw2 :D

lol, neznam zasto tolko pljujete mw2, nije to tolko losa igra, ali ipak sam ja sad bas zavoleo bc2
e da vas pitam otkljucao sam 3 oruzja za assult kit i nema trofeja, wtf???
http://bfbc2.elxx.net/
ko nezna ovde moze da pogleda stats za bc2

Sta, ti bi trofej, "weapons master" posle tri oruzja, ne kapiram :)

lol, neznam zasto tolko pljujete mw2, nije to tolko losa igra, ali ipak sam ja sad bas zavoleo bc2

I pitanje i odgovor koji su dali svi igraci MW2 :d :d

Dakle, niko nije ovde pljuvao MW2 ko ga nije probao, nego je samo radjena komparacija od strane igraca koji su iskusili obe strane.... :d

Igra li se danas sta ? Nisam igrao par dana, bio sam odsutan zbog posla.

Extra, veceras cu i ja malo da upadnem.
Ima li bilo kakvih informacija u vezi patcha za PS3 verziju ? Borise ?

Zašto nisi kupio novi broj Kurira :) ? Tamo sve piše, posebnu rubriku risBo odvojio za BC2 newz :)

Lol. :D
Vala bas bolje da pisu o gaming svetu nego o pimglu pevaljkama sa nase najzvezdanije, zvezdano grand nebo. :D
Ne starno me zanima kad ce patch, zbog loseg balansa sam pomalo batalio igru.

Ne kontam što bi se igrač kao ti bunio za balans oružja, kada ti to ne smeta da imaš dobar skor, nadam se da će biti ubrzo, smoriće me onaj M60 koliko ga nosam :D

Ne secam se kad sam igrao zadnji put sa Medicom.
Mani se vise podjebavanja za Medica i M60, ja te skidam sa Assaultom i M416 ko muve.
Ne smeta meni sto je M60 jak, nego sto svi igraju medica samo zbog toga.
Vidi ovog Cvejica, uhodi me, prati moje statistike. :D Tuzicu te EA-u za ugrozavanje privatnosti. :D
Kako ne vidis 500,600 ubistava sa Scarom, sa M416, sada mi je omiljena kombinacija ona shootka Neosted (tako nesto) i C4. :)

Reče čovek koji ima 2269 ubistava sa M60.

Za*ebavas? :D E Psiho psiho :) Mada ok, iznerviram se kad me ubije crvena beretka, ali se isto tako iznerviram i kad me Recon ubije, i realno, kad me bilo ko ubije :) onda treba sva oruzja pozabranjivati i smanjiti, uvek ce se naci neko ko ce se buniti za nesto.. preziveo bih i da ne bude ovog patcha, sto se tice M60, ima bitnijih stvari koje mi smetaju, tipa da se dozvoli da pukne MCom ako ga napadaci aktiviraju, cak i kad izgube sve tickete i tako neke stvari..

Nazad
Vrh Dno