Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Pa zato ih treba prvo sve očistiti pre nego što se krene dalje, to je minut posla. A inače ljudi iz squada se ne mogu spawnati na ovoga što je zaostao, zatamljen im je. Tako da ako se baza očisti nema problema.

Pa zato ih treba prvo sve očistiti pre nego što se krene dalje, to je minut posla. A inače ljudi iz squada se ne mogu spawnati na ovoga što je zaostao, zatamljen im je. Tako da ako se baza očisti nema problema.

Pa da, moze jedan, dvojica ostati.. to se brzo ocisti, najbolje sad da se zalimo i sto nas je neko ubio sa ledja.. Mene najvise izludjuju Reconi i retardi koji igraju ovu igru, ali ne krivim igru zbog toga..

Ne bih se bas slozio.....
Kada je izasla igra, onih par sekundi odbrana je koristila da se povuce do nove baze i organizuje odbranu.....
Sada svi koji su zivi ostaju u staroj, a ostali za to vreme dolaze do nje, koristeci nemogucnost napadaca da krenu dalje....

... Sada redovno mora da se čisti okolina spawna u bazi jer je UVEK neki pametnjaković ostao da s leđa skida napadače čim se spawnuju.
Corny smartass moi is reporting in o7 :d Koristim max mehaniku igre i obicno je svaki Bradley moj :p
Posto je to 'half assed' sada uradjeno, pretpostavljam da im malo treba da i to rese do kraja (prim. ono sto je Cvejic rekao), doduse, za pocetak bi bilo korisnije da na konzole (najzad) stigne 'weapon balance' patch koji je na PC vec stigao. I naravno moj fav predlog: da se ukine optika na LMGovimaaaaaaaaaa, BRE.

V...

pa problem je sto ljudi iako zginu, opet trce u bazu napadaca. kolko puta mi se desilo da skapiram da sam cuvam mcom jer svi moji kako se izlegu trce u napad u njihovu bazu!! postalo je previse zamorno igrati partije gde ljudi igraju koristeci exploite ili da jure samo svoje statistike..

ovoj igri tako malo tuninga fali da bude odlicna, ali mi deluje da se to nece desiti :(

inace, meni je neverovatno da borisu nikad ne smetaju veliki propusti u igrama, a uvek kuka na gluposti (tipa sirena i zastavice).

Šta sam sad doživeo, blago me sramota da napišem...

Imao sam kill streak 18 ili 19, Sloba se spawnuje kod mene (ja sam veći deo mape vozio UAV kao i u tom trenutku) i dvojica iz našeg tima stoje iza mene s uperenim oružjem u moju glavu. I ladno me upucaju. Ajd da sam traćio UAV kao većina ******a, nego sam baš kvalitetno vozio, tagovao, pobio sam ih gomilu (kao što rekoh kill streak 18 ili 19 u tom trenutku) uništio čak jedan M-comm s 2 pogotka. Ajd slučajno da izvedeš team kill, ali ovo treba sankcionisati. Istina, obojicu je Sloba streljao na licu mesta, ali to nije nije adekvatna kazna. :)

Ovo sam i ja uradio bar 4,5 puta, kad vidim da mi je u timu 10 snajpera, a ne mozemo ni blizu prici bazi u HC modu krenem da ih koljem.
Tako da nemoj da te cudi da ako celu partiju stojis na 2km od MComa nerviras saigrace.
Boris je sinoc na Isla Inocente pucao kraj mene kad sam bio Recon, iznervirao se covek. :)

Ja sam lično UAVom uništio M-comm koji niko nije napadao, imao ludački kill streak, čak sam ubio par njih koji su hteli da disarmuju. I ako ljudi shvataju da recon klasa ne doprinosi, stvarno treba promene igru. Znači OK je da dvojica ******a stoje i dogovaraju se ko će da izvede team kill, a nedopustivo je da recon bude udaljen?

U vrtiću sam slušao logičnija objašnjenja.

(partiju smo dobili inače)

inace, meni je neverovatno da borisu nikad ne smetaju veliki propusti u igrama, a uvek kuka na gluposti (tipa sirena i zastavice).

Pazi, slazem se da bi moglo ovako kako je Cveja predlozio, kad pukne baza, imas 10 sekundi da se povuces na drugu, ali to je nekako previse ogranicavajuce, ionako me nervira kad cim malo zalutam odma poruka "wooooahh, where are you going man, that's an enemy artillery zonee!!".
Ajde i da mi se zatamni ekran kad ne idem pravo na MG-e i rafale, nego kad krenem okolo.. Ne znam, nije mi to neko resenje.. a i ako pola tima krene do napadacke baze, uopste ne pomazu, druga polovina ce postaviti Mcome, i znas kad ce ovi da se vrate, a ne dozvoliti mi da nekad odem do onog je*enog brda gde je Recon i lisim ga zivota, bi bio zlocin... nekad se strasno iznerviram da to jednostavno moram da uradim.

mapagp.png

ovo bi bilo nesto sto meni pada na pamet kao ok resenje.

Crveni pravougaonik - prostor za kretanje napadaca
Plavi pravougaonik - prostor za kretanje odbrane
A - mesto gde se spawnuje napad
B - meste gde se spawnuje odbrana
C - mesto za klanje,

sa ogranicenjem da se klanje moze desavati samo u C delu, tj preseku a da se ostalo ne racuna. mape su dovoljno velike da se A i B mogu "zrtvovati" izbacivanjem iz bojnog polja. da se neko usteka u A ili B pa puca odatle gde ovi drugi ne mogu da mu pridju je kre*enski.

plus bilo bi lepo ono iz kz2. kad te neko ozivi (ili kad se spawnujes?) da imas X sekundi da ne mozes da zgines ali ni da pucas niti postavljas/demontiras bombu ili bilo koju akciju..

o "sitnici" kao sto je unistavanje mcom-a rusenjem zgrade da ne pricam.. tacno se zna koje se zgrade ruse i tu se vise ne postavlja bomba. iskljucivo se salju mortari u kombinaciji sa tenkom i rpg-ovima sa zemlje i uav-om iz vazduha tako da to prosto ne moze da se odbrani.

arkadni deo bc2-ke (medic) necu ni da pominjem.. (to je ono zbog cega sam najvise i pljuvao mw2).

a i ako pola tima krene do napadacke baze, uopste ne pomazu, druga polovina ce postaviti Mcome, i znas kad ce ovi da se vrate

pa to ti i kazem.. svi odjurcaju u napadacku bazu da jure svoje statistike, a ja sam cuvam mcom. i znas kad cu da ga sacuvam? juce :)

Trenutno, BC2 sa svim svojim glupostima koje ima (sabijanje, exploiti, mala bojna polja) me podseca na KZ2, samo u sadasnjem vremenu.....
Pa setite se samo ceca u KZ2? Sta je LMG ako ne to?
Setite se silovanja na spawn pointima? Pa sta se radi sad u BC2?
Sve ono sto je bilo lose je pokupljeno i iz KZ2 i iz MW2.....
Jedino sto je ostalo iz BC1 su vozila.......
:(

Podsećaš na mog dedu koji ima oko 150 godina i koji kuka za davno prošlim lepim vremenima :D :p

Pilac je u pravu 100%

Preterujete vala bas.. Ja vec ovde dovoljno trckaram ako izvisim za vozilo, a duplo, troduplo, ili jos vise od toga ne vidim kako je zabavno.. Svaka cast ako drugima jeste. Naravno ne bi se bunio za maloo vece mape, ili ti sire.. (kao Laguna Presa), ali onda bi jako tesko bilo braniti Mcome, kada iz milion pravaca mogu da dodju napadaci. Mozda je i ok, ali ovo mi je stvarno idealan balans velicine mapa, akcije i zanimljivosti..

Ja ne znam sta cekaju vise sa tim patchem, ovo vise nema smisla igrati! Malopre izgubimo jedno 10 partija, ja nisam video da je iko od protivnika druga klasa osim Medica sa M60. I samo se ozeivljavaju! Strasno!
Mislim da cu da oladim malo.
HC mod je OK, ali brate izbuljavim se tamo trazeci nekoga.

Ja ne znam sta cekaju vise sa tim patchem, ovo vise nema smisla igrati! Malopre izgubimo jedno 10 partija, ja nisam video da je iko od protivnika druga klasa osim Medica sa M60. I samo se ozeivljavaju! Strasno!
Mislim da cu da oladim malo.
HC mod je OK, ali brate izbuljavim se tamo trazeci nekoga.
+1

sta se nervirate bre za taj M60? evo fora sto mi je rekao jedan mudar covek

:D

Ama bre ne kapiras ti Kimi da mozes lako Medica da shebes sa Assaultom, ali on smara kad vidis da je ceo tim Medica, uzasno me to nervira. Fora je kad ja popizdim uzmem Medica i onda se izivljivljavam, ali nije to to, mnogo jace mi se sad Assault+shootogun+C4, znaci nikad bolje scene budu.
Medic je jedino skida lako sa Assault+Abrakan ili M416, ostalo je sve puka sreca.

Opusteno, Patch ne moze biti daleko, samo da pocnu LMG-evi malo vise da zanose kad pucas stojeci, i iz hoda/trka, i to je to...

Opusteno, Patch ne moze biti daleko, samo da pocnu LMG-evi malo vise da zanose kad pucas stojeci, i iz hoda/trka, i to je to...
I jos da iskljuce, recimo, ACOG za LMG (znam, znam, ponavljam se vec), a ne bre da me 'snajpuju' sa LMGom :mad:

I jos da iskljuce, recimo, ACOG za LMG (znam, znam, ponavljam se vec), a ne bre da me 'snajpuju' sa LMGom :mad:

Uzeh jednom M60 od nekog lesha, sa 4x zoom-om, i nisam mogao da ubijem nikoga.. tako da nije nesto da je sad bio uber efikasan, ali ok, sto se tice poredjenja sa stvarnoscu, slazem se da ne bi trebalo da ga imaju..

Ama bre ne kapiras ti Kimi da mozes lako Medica da shebes sa Assaultom, ali on smara kad vidis da je ceo tim Medica, uzasno me to nervira. Fora je kad ja popizdim uzmem Medica i onda se izivljivljavam

evo dole tvojih statistika, otrplike ti si trecinu svih svojih ubistava napravio sa M60. to znaci da si nesto mnogo cesto popizdeo i uzimao medika da se izivljavas :D

marli.png

inace, slazem se ja sa tim sto si napisao. samo ja sam zbog toga popizdeo davno, samo tad vam nije smetalo.. a sad kad su svi poceli tako da igraju e sad ste se setili da vam smeta. to je ono sto mi je smesno :)

edit:

Uzeh jednom M60 od nekog lesha, sa 4x zoom-om, i nisam mogao da ubijem nikoga.. tako da nije nesto da je sad bio uber efikasan, ali ok, sto se tice poredjenja sa stvarnoscu, slazem se da ne bi trebalo da ga imaju..

treba malo da se priviknes na njega. ako gadjas metak po metak, ubija ko snajp. ako krenes u rafal, prvo malo cimne na gore i posle se smiri i seje smrt, samo trebas taj pocetni trzaj da ispravis

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno