Pa zato ih treba prvo sve očistiti pre nego što se krene dalje, to je minut posla. A inače ljudi iz squada se ne mogu spawnati na ovoga što je zaostao, zatamljen im je. Tako da ako se baza očisti nema problema.
Corny smartass moi is reporting in o7 :d Koristim max mehaniku igre i obicno je svaki Bradley moj... Sada redovno mora da se čisti okolina spawna u bazi jer je UVEK neki pametnjaković ostao da s leđa skida napadače čim se spawnuju.
I naravno moj fav predlog: da se ukine optika na LMGovimaaaaaaaaaa, BRE.
V...
Pa zato ih treba prvo sve očistiti pre nego što se krene dalje, to je minut posla. A inače ljudi iz squada se ne mogu spawnati na ovoga što je zaostao, zatamljen im je. Tako da ako se baza očisti nema problema.
Šta sam sad doživeo, blago me sramota da napišem...
Imao sam kill streak 18 ili 19, Sloba se spawnuje kod mene (ja sam veći deo mape vozio UAV kao i u tom trenutku) i dvojica iz našeg tima stoje iza mene s uperenim oružjem u moju glavu. I ladno me upucaju. Ajd da sam traćio UAV kao većina ******a, nego sam baš kvalitetno vozio, tagovao, pobio sam ih gomilu (kao što rekoh kill streak 18 ili 19 u tom trenutku) uništio čak jedan M-comm s 2 pogotka. Ajd slučajno da izvedeš team kill, ali ovo treba sankcionisati. Istina, obojicu je Sloba streljao na licu mesta, ali to nije nije adekvatna kazna.![]()
Tako da nemoj da te cudi da ako celu partiju stojis na 2km od MComa nerviras saigrace.
inace, meni je neverovatno da borisu nikad ne smetaju veliki propusti u igrama, a uvek kuka na gluposti (tipa sirena i zastavice).
a i ako pola tima krene do napadacke baze, uopste ne pomazu, druga polovina ce postaviti Mcome, i znas kad ce ovi da se vrate
Podsećaš na mog dedu koji ima oko 150 godina i koji kuka za davno prošlim lepim vremenima![]()
![]()
A ko je u pravu....Pilac je u pravu 100%
+1Ja ne znam sta cekaju vise sa tim patchem, ovo vise nema smisla igrati! Malopre izgubimo jedno 10 partija, ja nisam video da je iko od protivnika druga klasa osim Medica sa M60. I samo se ozeivljavaju! Strasno!
Mislim da cu da oladim malo.
HC mod je OK, ali brate izbuljavim se tamo trazeci nekoga.
Pa lika sa M60 mozes ubiti sa Assaultom, iste snage su puske samo manje metaka.
Naravno pozeljan je uvek head ili gadjati gornji deo tela.
sta se nervirate bre za taj M60? evo fora sto mi je rekao jedan mudar covek
![]()
I jos da iskljuce, recimo, ACOG za LMG (znam, znam, ponavljam se vec), a ne bre da me 'snajpuju' sa LMGomOpusteno, Patch ne moze biti daleko, samo da pocnu LMG-evi malo vise da zanose kad pucas stojeci, i iz hoda/trka, i to je to...
I jos da iskljuce, recimo, ACOG za LMG (znam, znam, ponavljam se vec), a ne bre da me 'snajpuju' sa LMGom![]()
Medic je jedino skida lako sa Assault+Abrakan ili M416, ostalo je sve puka sreca.
Ama bre ne kapiras ti Kimi da mozes lako Medica da shebes sa Assaultom, ali on smara kad vidis da je ceo tim Medica, uzasno me to nervira. Fora je kad ja popizdim uzmem Medica i onda se izivljivljavam
Uzeh jednom M60 od nekog lesha, sa 4x zoom-om, i nisam mogao da ubijem nikoga.. tako da nije nesto da je sad bio uber efikasan, ali ok, sto se tice poredjenja sa stvarnoscu, slazem se da ne bi trebalo da ga imaju..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari