pilac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2008
- Poena
- 405
Večeras je opet bilo interesantno videti da medicinske sestre predvode napad a assault klasa ide iza leđa protivnicima...![]()
Pa to je nova vojna doktrina po Lazanskom.... :d
Večeras je opet bilo interesantno videti da medicinske sestre predvode napad a assault klasa ide iza leđa protivnicima...![]()
Al su nam objasnili ovi veterani, svaka im cast!:d
Opet sam nekom bio Nemesis.
Ove medicinske sestre imaju pusku medju nogama.![]()
![]()
![]()
Mada, onaj C4 nije nesto jestiv, zar ne? :d :d
ja redovno naletim na tvoj C4 bez obzira da li igram sa tobom ili protiv tebe, dobar je trip kad igras protiv ljudi koje znas , vise se cimas pa je i partija bolja. Sad bi trebalo da vam proradi sujeta pa da trazite revansh
![]()
Ma nema veze, bitno da je na kraju m-com otiso***, izvini za ono od pre neko vece.....
A kao zainat, crkla mi bila sluska pa nisam mogao da vas upozorim![]()
Igram prilicno kasno zadnjih dana tako da se, na zalost, tesko nalazim sa bench ekipom. Hvala na pohvalama :wave: Sa tobom je i u MW2 bilo super igrati, imamo slican 'rush-break-and-enter-dont-give-a-damn' stil igreKakvo vrh veceVidim pridruzio nam se i Ryan Routine (Variable), ja reko tek poceo, kad 20 i neki rank je..
![]()
Hats off _O_Odradio sam predobar double kill veceras, sa 40mm granatom sam skinuo dvojicu u helikopteru koji je kruzio, ...
Sto se tice rasprave ko kako igra i da li se nekome to svidja ili ne glupo je da se svadjamo, pobedice tim koji se njabrze prilagodi suparnickoj taktici
Upravo tako.. cak i ako ne menjas klasu, bitno je da se prilagodis tome kako oni igraju. Ako su dvojica recimo zalegla na MG-e, na Isla Inocentes recimo, poslednja baza, a mi napadamo, naravno da necu ici po sredini, probacu da ih obidjem sa ledja, to sto sam assault ne znaci da se skinem go i zatrcavam na Mcom, pa sta bude. Juce sam takav krug napravio na Isla Inocentes, igrao je i Variable tad, skroz sam iza otisao gde im se Hind spawn-uje, 3, 4 recona cuce, medici koji cekaju da ozivljavaju, sve sam ih odradio sa jednim sarzerom AN-94, i jedan je videvsi da je B sajt cist, postavio bombu konacno, pre toga nikakve sanse nismo imali 'spreda'.
Odlična strategija... Prava timska igra
Jel si iskopao negde kad ce nove mape ? Malo me smorise ove, ocu neke velike bre, sa vise vozila.
Za veće mape sa više vozila čekaj BF3![]()
Inace Pedja slab ti ucinak za ta 4 dana u BC2.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari