Dodatak
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.10.2003
- Poena
- 680
Šta ja da kažem, moj LE je stigao u Sloveniju jutros, a meni stiže tek sutra. Sad me blam konzolu da upalim.![]()
Kako to, odakle si narucio LE?
Šta ja da kažem, moj LE je stigao u Sloveniju jutros, a meni stiže tek sutra. Sad me blam konzolu da upalim.![]()
U can count on me anytime![]()
Stvarno me zabolela glava dok sam čitao -.-
Uh ispalo se iz stosa malo, pre sam pravio rsum sa tenkom a sad u pocetku imam dosta losiji skor nego pre. Verovatno sam malo ispao iz stosa. Onu betu sam prekinuo da igram sa level 24-25 iako sam mogao vise jer je trajala dosta dugo a sad se dosta mucim u pocetku. I moram definitivno da promenim komande tenka, nema sanse da ja pucam iz topa sa L1 a posle toga da pucam iz puske i drugog oruzja sa R1.
Oprions - Controls - BC 1 su mama, ma koliko ih neki mrzeli![]()
ako je sudeci po prvoj misiji, ovo mi previse lici na mw2.
jel to vazi samo za vozila ili za sve? def. komande za pesadincasu mi skroz normalne
Inace def. komande za heli su ga ucinile skoro neupotrebljivim, zato njih obavezno na BC1
Haha, Kimeee sto igras SP ?![]()
Vidi ga ovaj Kimi, kampanju igra![]()
Ispostovali su nas postari lepo danas a.. vidimo se na bojistu. Btw, jeste ukucavali VIP codove?
Ukucao, i sad čekam te čuvene beneficije o kojima pričaju. A kad dođe Cveja sa LE igrom, ima dupe da nam pomeri sa svojim dodacima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari