Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Valjalo bi da nas sto vise igra zajedno odavde u timu. Ja vec imam bolje rezultate kad sam zaigrao sa Marlijem a vidim da nam se i Boris malopre pridruzio :)

BTW spremite nozeve, ima sanjpera ko go**na. :D I to 12x zoomom. :D

Noobovi, meni nikad nije trebao veci zoom od standardnog nisana. A samo kad sam sad otkljucao onu snajperskaya puskicu. Sta sam samo sa njom radio u beti :p

Jel se igra onda veceras? Aj se dogovorimo, pa join friends, da otvorimo sezonu. :D

Odlicno zezanje bilo danas na otvaranju sezone.. ;) Arica Harbour je odlicna mapa, kao i Isla Inosentes, prelepo izgleda, samo se tesko razaznaju protivnici.. ali boze moj, kako meni tako i njima. Cujem da nazalost za Nelson Bay vecina samo odvrne brightness do kraja, pa vide vise od onih koji se ne dosete toga.. al sta da se radi. Onaj Store u igri jos nije radio, pa nisam skinuo te dve dodatne mape..

Najsmesnije je bilo danas kad nas je Zmay vozio u helikopteru, svu cetvoricu, Dodatak, Boris i ja sa njim. :D Ja samo vicem spusti nas molim te negde. :D Na kraju smo iskakali padobranima. :D

Najsmesnije je bilo danas kad nas je Zmay vozio u helikopteru, svu cetvoricu, Dodatak, Boris i ja sa njim. :D Ja samo vicem spusti nas molim te negde. :D Na kraju smo iskakali padobranima. :D

Uh sto je zeznut heli za voznju, stvarno bih voleo kad bih mogao ono negde na miru da probam da malo provozam bez granata, rafala i raketa oko mene :p

^Ja se nadam da negde u SP moze da se pojasni kako se efikasno voze ta leteca cuda, stvarno je zavidim likovima kad mi lete iznad glave sa Apacem ili Black Howkom i seju smrt celu partiju. :(
E koji bi prefix mogli da stavimo ispred imena ? Ne znam jel SERB rezervisano ? :D
Ne zelim nikakvu klansku igru, samo da znaju protivnici da smo ista ekipa, tj ista zemlja, sta vec. Prelozite sta vec hocete. Sto mene tice moze i [BULJA] (belosvetsko udruzenje ljubitelja alkohola) :d

Poslednja izmena:
Ja ne znam da li je do War Tapes zvuka, ili zbog full verzije, ili zbog slusalica... ali je zvuk jos ludji nego u demou, pre do bro! :,,: :Klanjanje Sto kaze psiho, malo se brzo otkljucavaju stvari, vec imam red dot i 4X zoom, ali su verovatno namerno tako napravili da pocetnici ne bi bili ponizavani mesec dana.. brate.. sjajna igra :)

Da se sporije otključavaju stvari imali biste partije prepune farmera koji su tu da samo skupe poene pa će kada ih skupe krenuti ozbiljno da igraju.

Pa da, ne smeta mi to.. recimo vec imam M1911 pistolj zbog kog ti cekas LE :D :p

Kako da iskoristim VIP code ako mi je nalog CRO ?! :(

Nekim ljudima treba ovde dati ban preventive radi. ;)

Borise, War tapes možda lepo zvuči na slušalicama, ali na iole normalnim zvučnicima izaziva bol posle 5 minuta. Čiješ kako neko ide kroz žbunje na 20 metara od sebe, čuješ SVE, a možda je poenta da ne čuješ baš šta se dešava na drugom kraju mape. :D
Meni Hi-Fi najbolje zvuči na mojim zvučnicima.

Clan tag ima 3 slova, tako da će "bulja" malo teže da stane. :)

Ajd, sad da mi neko objasni u čemu je fora sa ovolikim hajpom?
Ovo je malo grafički dorađen BC koji se nikom nije svideo, a sad svi pevaju "jizz in my pants".

attachment.php

Prilozi

• 10032010013.jpg
    10032010013.jpg
    127.6 KB · Pregleda: 87
Cvejo ne lupaj da je ovo doterani BC1.
Mnogo je bolji osecaj kretanja, pucanja, komande, meniji, klase od BC1, bar meni. Meni je BC1 bio ocajan posle BC2 bete.
Meni mnogo bolje zvuci War Tapes na Z-5500. Probacu i Hifi, da vidim razlike.

^Svaka cast za broj skalpova ! ;)

^Svaka cast za broj skalpova ! ;)

Kako je bilo smesno gledati tebe kako ides i koljes s ledja kad se najmanje nadaju :)

Steta za onu jednu partiju kad smo skoro sami s jednim tenkom drzali prvu bazu skoro do pobede. Malo je falilo da celu partiju dobijemo u jednom istom tenku a da nijedna baza nije unistena.

ljudi ajde viidim da se dobro zezate dodajte i mene :D symasrb da se malo pucamo
btw sto mi pise na kutiji limited edition ?

Cvejo ne lupaj da je ovo doterani BC1.
Mnogo je bolji osecaj kretanja, pucanja, komande, meniji, klase od BC1, bar meni. Meni je BC1 bio ocajan posle BC2 bete.
Meni mnogo bolje zvuci War Tapes na Z-5500. Probacu i Hifi, da vidim razlike.

Ne lupaj ti !Nisi igrao BC1 MP vise od 10 minuta pa ne znam kako mozes donositi sud o igri . ( BUKVALNO nisi igrao vise od 10 minuta , vec je bio postavljen ovde tvoj GamerCard iz BC1 ! )

BC2 je graficki doteran i malo ispeglan BC1 , nista vise .

Osecaj kretanja, pucanja je mnogo razlicit u BC1, BC2. Ne mislim tu nista lose, al BC1 posle BC2 mi je bio los, nisam se snasao, niti sam zeleo da se cimam. BC2 je dosta igriviji, to je nesto se vidi u prvih 5min.

Ali nema ništa slađe nego kad te rokne snajper pa posle spawna ideš da mu se naye8eš mile mame kad ono još tri komada tu:d? Onda otvaram mesaru:D

Ali nema ništa slađe nego kad te rokne snajper pa posle spawna ideš da mu se naye8eš mile mame kad ono još tri komada tu:d? Onda otvaram mesaru:D

Eeeeeee.....
Nemoj sad i ti da me razocaravas......
U BC 1 si morao da naucis odakle moze da te skine pa da otvoris mesaru......
Morao si da se pomucis.....
A u ovoj igri koja je posle 5 minuta mnogo bolja od prvog dela osecas preko killcam-a gde se nalaze..... :d

Najbolje bi bilo da ti i Cveja ni ne igrate BC2, ostanite na BC1, inako sam nesto trolujete za BC2. Ostavite nas na miru da se igramo.

Najbolje bi bilo da ti i Cveja ni ne igrate BC2, ostanite na BC1, inako sam nesto trolujete za BC2. Ostavite nas na miru da se igramo.

Ja ne vidim da sam tebe ikada pomenuo......
Ako si se prepoznao negde to je tvoj problem.....
Uostalom, ne znam zasto gubim vreme na odgovoru tebi uopste......
Nisam ja u potpisima ostalih korisnika ovog foruma, nego ti.......

Eeeeeee.....
Nemoj sad i ti da me razocaravas......
U BC 1 si morao da naucis odakle moze da te skine pa da otvoris mesaru......
Morao si da se pomucis.....
A u ovoj igri koja je posle 5 minuta mnogo bolja od prvog dela osecas preko killcam-a gde se nalaze..... :d

Pa ti idi na hardcore server, tamo nema spotovanja i killcam-a...

Ne sumnjam da će se tamo i naći pilac i Cveja :) To je pravi teren za njih

Nazad
Vrh Dno