Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

pa sa zvaničnog sajta, ali pošto ne šalju ovamo, naručio sam na adresu čoveka u Sloveniji. I ko za inat, imao sam 3 kombinacije za četvrtak, petak i subotu da neko donese i igra stigne danas. Sutra će je doterati ovamo, pa Pilac i ja krećemo u ofanzivu.

koliko vidim po ovim snimcima sa youtubeta :Dima likova 12 level tako brzo a u demo-u je za 3 bilo potrebno kao se ne varam 3 miliona i nesto a el us sad to nesto popravili ?i ovi dog tagovi el ostaju iz demoa ?iako sam ga izbrisao ...

QweQwe, tvoji postovi su toliko nepismeni da su praktično nečitljivi, umesto što igraš igrice idi pogledaj neki pravopis ili se ponovo upiši u osnovnu školu. Bilo je zanimljivo, ali je u suštini veoma tužno da neko stariji od 12 godina može biti ovoliko nepismen. I tužno je što danas svako može javno da iznosi svoje tzv. mišljenje.

Poslednja izmena:
Fora je sto on ne kapira da vredja druge ovakvim pisanjem.. u fazonu, "ajde sta vam je, valjda vam je jasno sta ocu da kazem"... Pa, mozda mi je jasno ako se potrudim, ali sto bi se ja trudio zbog njegovog bezobrazluka i neobrazovanosti, i kad vidim njegov post, odma ga preskocim, ili ako se smaram na poslu, procitam ga da me zasmeje..
Sta mislis zasto je trebalo u demou 3 miliona poena za level 3, i zasto su svi bili Level 2.. uposli malo glavu, odgovor nije tezak.

Samo da svima stignu poručene kopije, pa da pravimo okupljanja. To je prava draž multipleja.

Ma koja okupljanja :) Najbolja su 'join friend' okupljanja, i dok se okrenes, tu je 5, 6 ljudi iz tvoje liste.. ta spontana su uvek najbolja.

Uh ispalo se iz stosa malo, pre sam pravio rsum sa tenkom a sad u pocetku imam dosta losiji skor nego pre. Verovatno sam malo ispao iz stosa. Onu betu sam prekinuo da igram sa level 24-25 iako sam mogao vise jer je trajala dosta dugo a sad se dosta mucim u pocetku. I moram definitivno da promenim komande tenka, nema sanse da ja pucam iz topa sa L1 a posle toga da pucam iz puske i drugog oruzja sa R1.

Uh ispalo se iz stosa malo, pre sam pravio rsum sa tenkom a sad u pocetku imam dosta losiji skor nego pre. Verovatno sam malo ispao iz stosa. Onu betu sam prekinuo da igram sa level 24-25 iako sam mogao vise jer je trajala dosta dugo a sad se dosta mucim u pocetku. I moram definitivno da promenim komande tenka, nema sanse da ja pucam iz topa sa L1 a posle toga da pucam iz puske i drugog oruzja sa R1.

Oprions - Controls - BC 1 su mama, ma koliko ih neki mrzeli ;)

Kad smo vec kod opcija, na zvanicnom forumu skoro svi savetuju da se stavi "War Tapes" opcija za zvuk.. sve mnogo glasnije i cistije :)

Vozila i Heli su definitivno bolji kao BC1..... pesadinac je stvar ukusa, mene je mrzelo da se switchujem BC1 - BC2 demo..... Kad stigne BC2 verovatno cu preci i ja na def. za pesadince.....
Inace def. komande za heli su ga ucinile skoro neupotrebljivim, zato njih obavezno na BC1

Inace def. komande za heli su ga ucinile skoro neupotrebljivim, zato njih obavezno na BC1

Znaci u prvom delu nisu bile retardirane kao u Demo-u , gde su se razlikovale za UAV u odnosu na Apache/Black Hawk?

Haha, Kimeee sto igras SP ? :)
Stigla igra !!! :banana::banana::banana:
Rat pocinje ! :guitar:
Ko se igra, a nema me u PSN listi nek doda.
psihoyu

Vidi ga ovaj Kimi, kampanju igra :D :p Ispostovali su nas postari lepo danas a.. vidimo se na bojistu. Btw, jeste ukucavali VIP codove?

Poslednja izmena:
Zar bc2 ima SP ? :d

Mnogo nervira sto su smanjili da se najbolja oruzja i gadgeti relativno brzo otkljucaju. Uglavnom oko 50k, au beti je bila na 150,200k,sto je bilo odlicno. 50k mozes opusteno da nabijes za jedno popodne.
To mi je prva zamerka za sada.

BTW spremite nozeve, ima sanjpera ko go**na. :D I to 12x zoomom. :D

Nazad
Vrh Dno