Meni na track and trace PTT-a piše da je juče stigla u poštu NS, a da je danas otpremljena, međutim od poštara ni traga... Koje je radno vreme poštara? Jel dostavljaju i poslepodne?
Ako piše da je na carini, da li to znači da je ocarinjena? Piše 11003 IZMENIČNA POŠTA - 62200 CARINA GPC NOVI SAD.
Ako piše da je na carini, da li to znači da je ocarinjena?
ovo stoji kod mene , poslata 2.3.
04.03.2010 08:13:06 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
04.03.2010 09:06:19 11003 IZMENIČNA POŠTA - 61200 CARINA GPC BEOGRAD Otprema
05.03.2010 11:16:04 11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
Meni na track and trace PTT-a piše da je juče stigla u poštu NS, a da je danas otpremljena, međutim od poštara ni traga... Koje je radno vreme poštara? Jel dostavljaju i poslepodne?
Ako piše da je na carini, da li to znači da je ocarinjena? Piše 11003 IZMENIČNA POŠTA - 62200 CARINA GPC NOVI SAD.
Lele Bojane koliko si se nalozio..
Nemoj samo ruku u gace da stavljas kad pomislis na BC2
zez
Da samo se ti teši, ja upravo opičih 3 čuke ali bolje je kad dobiješ igru prekosutra:d![]()
Ja sam postavio veliku misolovku kraj kapije, jer ako nisam kuci ima da ga uhvati i morace da ceka dok neko dodje i uzme BC2.
Stigla mi je igra na carinu, znaci u pon je kod mene, utorak najkasnije.![]()
Punks will be busted either way.
Koliko dugo traje ammo pack i health pack? Ammo pack ostaje na zemlji iako se iskoristi još neko vreme, dok health pack je za jednokratnu upotrebu. Mene zanima koliko dugo oni stoje dok ne nestanu ako se ne koriste.
Takođe, tracer dart, ima li rok trajanja?
A jel prisutan split screen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari