Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Jel se nekom pojavio BC2 na PTT tracking-u ? Kod mene nista, a ima 3,5 dana kako je poslata igra. *** jednom mi je neka igra stigla za 4 dana, kud BC2 nece tako brzo. :( :( :(

Meni na track and trace PTT-a piše da je juče stigla u poštu NS, a da je danas otpremljena, međutim od poštara ni traga... Koje je radno vreme poštara? Jel dostavljaju i poslepodne?
Ako piše da je na carini, da li to znači da je ocarinjena? Piše 11003 IZMENIČNA POŠTA - 62200 CARINA GPC NOVI SAD.

Poslednja izmena:
Meni na track and trace PTT-a piše da je juče stigla u poštu NS, a da je danas otpremljena, međutim od poštara ni traga... Koje je radno vreme poštara? Jel dostavljaju i poslepodne?
Ako piše da je na carini, da li to znači da je ocarinjena? Piše 11003 IZMENIČNA POŠTA - 62200 CARINA GPC NOVI SAD.

Evo ti kako izgleda kompletirana posiljka.
http://www.trackandtrace.ptt.yu/status.asp
Tj moras uneti neku zavrsenu posiljku, nece ovu moju gotovu ovako da prikaze.

ovo stoji kod mene , poslata 2.3.

04.03.2010 08:13:06 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
04.03.2010 09:06:19 11003 IZMENIČNA POŠTA - 61200 CARINA GPC BEOGRAD Otprema
05.03.2010 11:16:04 11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema

Poslednja izmena:
ovo stoji kod mene , poslata 2.3.

04.03.2010 08:13:06 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
04.03.2010 09:06:19 11003 IZMENIČNA POŠTA - 61200 CARINA GPC BEOGRAD Otprema
05.03.2010 11:16:04 11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema

Ti ces dobiti igru sutra 100%. Oces da mi prodas ?! :p :-devil-::D

Ne znaci. Koliko mi je poznato, a tako je barem bilo s posiljkama koje sam do sada narucivao, svaka prodje kroz carinu, ali to ne znaci i da svaka BUDE ocarinjena. Bas naprotiv. Barem je tako do sada bilo.

Bobe, ne bih bio toliko optimistican da ce mu stici sutra. Nadajmo se da hoce, ali ja sam jednom i uz takvu "deklaraciju" cekao da se posiljka jedno tri do cetiri dana "ispotuca" po tim carinskom-izmenicnim postama, cak sam svratio i do lokalne, odakle mi stize paket na kraju da se raspitam, prvi put u zivotu, jer je bilo neobicno... i petog dana je stigla... no, moguce je da je to bio neki ekstrem tipa kraj godine i tome slicno...

05.03.2010 16:01:20 11003 IZMENIČNA POŠTA - 62200 CARINA GPC NOVI SAD Otprema
Dodji sutra, dodji sutra... :D

Jel se meni to cini ili se ekipa sa bencha izlozila na BC2 vise nego na KZ2 svojevremeno ? :)
Borise preti da ce spaliti redakciju novina, ako mu ne stigne u pon. :d
Znam da se o KZ2 pricalo uglavnom oko besne grafike, manje vise o samoj igri.

Jel se meni to cini ili se ekipa sa bencha izlozila na BC2 vise nego na KZ2 svojevremeno ? :)
Borise preti da ce spaliti redakciju novina, ako mu ne stigne u pon. :d
Znam da se o KZ2 pricalo uglavnom oko besne grafike, manje vise o samoj igri.

Ne ne, tek sam sad spoznao kvalitet doticnog dnevnog lista, razmisljam da se zaposlim tamo posle faxa. :D A sto se igre tice, izlozio sam se na vozila jako, meni je osecaj u tenku nenad****v, demo me naterao da je stavim na pre-order...

Ja sam se jos izlozio igrajuci betu pre par meseci. Ona mapa je bila na svoj nacin jos bolja, dosta je veca, pa je bilo mogucnosti za tenkovske manevre. Plus bili su ukljucena sva oruzja i gadgeti iz full igre. Mnogo je falilo ono oruzje protiv helikoptera u demo-u.
Meni je najaci trip u igri noz i zvuk kad tenk opali granatu, tj kad padne pored tebe pa ti kao zuji u usima, vrhunski osecaj. *** koliko samo znaci sto sve moze da se unisti, nema kampovanja, ova igra ce biti nocna mora za MW2 igrace.
Neverovatno je kako su uspeli da naprave igru koju skoro da tera sve da igraju timski, tu je mozda jedan od najvecih failova kod KZ2, tamo svi naprave robota i siluju spawn, uzas!

P.S. Dobra je zabava citati Kurir na WCu i smejati se. :d

Lele Bojane koliko si se nalozio..
Nemoj samo ruku u gace da stavljas kad pomislis na BC2
zez

Jeste se bre nalozili samo tako :p

Ispada dobro sto je nismo jos dobili, imaju gadnih problema sa serverima, cesto pucaju... mada koliko vidim najvise PC i X360 verzije..

Da samo se ti teši, ja upravo opičih 3 čuke ali bolje je kad dobiješ igru prekosutra:d;)

Nema postara kod mene, izgleda da cu sacekati do ponedeljka...

Ja sam postavio veliku misolovku kraj kapije, jer ako nisam kuci ima da ga uhvati i morace da ceka dok neko dodje i uzme BC2. :D
Stigla mi je igra na carinu, znaci u pon je kod mene, utorak najkasnije. :)

Ja sam postavio veliku misolovku kraj kapije, jer ako nisam kuci ima da ga uhvati i morace da ceka dok neko dodje i uzme BC2. :D
Stigla mi je igra na carinu, znaci u pon je kod mene, utorak najkasnije. :)

Meni poslato pre 4 dana sto znaci da u mom slucaju stize u utorak ili sredu :mad:

Za one koji ne znaju, da posle ne kukaju kako im ne bacam municiju... Ako vam treba municija, nanisanite na kolegu Assault-a, i stisnite Select, a ako ne cujete njegovo kukanje, mozete ga primetiti tako sto ima metke iznad glave... to isto vazi ako vam treba Med Kit, ako vam treba prevoz (nisan na vozilo), za repair nisan na inzenjera, ako hocete da kazete vozacu da stane, da bi popravili vozilo, sa repair tool-om u ruci nanisanite vozilo i select..
Naravno, ako imate slusalice i Squad moze i tako.. ;)

Poslednja izmena:
^Pa ja sam ti dok smo igrali demo skakao po glavi i nisi bacao municiju! Sve dok te nisam napusio na MSN-u. :p
MNogo je bitno da se baci municija, med pack.

A sto mi necemo imati pukbuster u igri????
Da li su to osakatili PS verziju?? ;) :d :d

Punks will be busted either way.

Koliko dugo traje ammo pack i health pack? Ammo pack ostaje na zemlji iako se iskoristi još neko vreme, dok health pack je za jednokratnu upotrebu. Mene zanima koliko dugo oni stoje dok ne nestanu ako se ne koriste.

Takođe, tracer dart, ima li rok trajanja?

Punks will be busted either way.

Koliko dugo traje ammo pack i health pack? Ammo pack ostaje na zemlji iako se iskoristi još neko vreme, dok health pack je za jednokratnu upotrebu. Mene zanima koliko dugo oni stoje dok ne nestanu ako se ne koriste.

Takođe, tracer dart, ima li rok trajanja?

Tracer traje dok se ne unisti vozilo...

Nazad
Vrh Dno