Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Ne znam koja je poenta split screena u pucacinama (osim coop). Ono kao igras sa burazom i ti ga vidis sa neke distance i pocnes da ga nisanis a ovaj sto gleda na drugoj polovini ekrana to ne provaljuje :p

Toliko baš u krajnost developeri nisu išli izgleda. Ne znam kad sam poslednji put igrao fps u split screenu. Uostalom, pao bi fps drastično da se to uradi, evo, ja sam na primer stardust igru probao u splitscreenu i ono je bila tortura koliko je to sporuje u odnosu na one player game. Tako da su vam očekivanja malo prevazišla granice

Dajte bre, treba minimum 50" TV da bi to bilo iole upotrebljivo, o cemu pricamo..

ko oce nek me doda symasrb da igramo igru bi trebalo da dobijem mozda u utorak onda subora ili nedelja ali do kraja nedelje sigurno...

:)

img0420q.jpg

Kakvo smaranje sto moram da otkljucavam sve ono sto sam imao u beti. Go sam ko pistolj trenutno.

Aj please da mi neko od vas sto su vec dobili igru pogleda sledece:
- da li moze da se bira MP server (pretpostavljam da ne)
- koje su sve opcije, tj. filter koje se mogu odabrati pri povezivanju na MP servere - da li je moguce birati hardcore mod i "friendly fire on" servere?

Thanks

Aj please da mi neko od vas sto su vec dobili igru pogleda sledece:
- da li moze da se bira MP server (pretpostavljam da ne)
- koje su sve opcije, tj. filter koje se mogu odabrati pri povezivanju na MP servere - da li je moguce birati hardcore mod i "friendly fire on" servere?

Thanks

Ima hardcore mod ali nisam video da moze da se igra sa "friendly fire". Nema nikakvog povezivanja na servere. Od modova tu su Rush or conquest, conquest, rush, squad rush, squad deathmatch. Ne znam da li se otkljucava jos nesto kad levelujes dovoljno, ja sam tek poceo da igram.

Bugger :(

Zasto li su napravili razlicite opcije na PC i konzolnim verzijama... Na PC mi ne radi gamepad, na PS3 ne mogu da biram server i friendly fire (tj moze u HC modu, ali tada nema HUD-a).

Zasto li su napravili razlicite opcije na PC i konzolnim verzijama... Na PC mi ne radi gamepad, na PS3 ne mogu da biram server i friendly fire (tj moze u HC modu, ali tada nema HUD-a).

Zato sto je konzola konzola, sve mora da bude streamlineovano i pojednostavljeno za razliku od pc-a.

Koji ste vi se*onje ! :p Uvek oni koje najvise zanima igra dobiju zadnji. :p
Kimi daj prodaj igru, dobices koliko si platio i komad domace pecenice. :D

Koji ste vi se*onje ! :p Uvek oni koje najvise zanima igra dobiju zadnji. :p
Kimi daj prodaj igru, dobices koliko si platio i komad domace pecenice. :D

Sta, jos ti nije stigla igra? Bas me cudi s obzirom da ti je Heavy Rain pre stigao nego meni. Ko kaze da tebe najvise zanima igra :smoke:.

Cudna je ova nasa posta i carina.

Morala bi sutra stici igra, jer je vama poslata u pon, a meni u utorak jer nisam na vreme prebacio pare na karticu.
Koji bedak, sneg pada, a ja ne mogu da igram BC2 ! :wall::wall::wall:

Ovaj, jesu li i u demou promenili u odnosu na betu da za tenk moras da drzis R2 za gas a L1 za pucanje, meni teze ide ovo navikavanje sa pucanjem na levoj strani. U beti su bili samo stikovi za upravljanje koliko se secam. Nisam igrao demo pa nemam pojma kako je tu bilo.

Jeste jos u demou su promenili upravljanje vozilima. Ni meni se u prvi mah nije svidelo, ali HC BC1 igraci su bili zadovoljni. Meni je sad OK kad sam navikao, u sutini kad malo razmislis tako su i logicnije kontrole.
Videces kad otkljucas dodatni mitraljez za tenka, bice trenutaka kad ces stiskati sve R i L dugmice odjednom. :D

Jel ti bas znaci biranje servera? Meni je najbitnije da mogu da upadnem kod nekog sa friend liste.. Na koju ste bre foru dobili igru :( :crash:

Ni meni nije stigla . . . :wall:

Uvek se najvise nacekam od svih na forumu , a i kada docekam , obicno jedini imam ''poklon'' od carine . :d

Valjda ce sutra stici . . . poslali su je prosle srede . . .

Haha, ladno si stavio ovo u potpis! :D Al ti to ne kapiras! :D
Moracu da ti skinem koji dog tag za kaznu. :-devil-:

Pa ono, za 13, 14 sati demoa nisam imao nikakvih problema sa lagom, losim hit detection-om ili slicne stvari.. videcemo u full verziji.

Menjam BC2 za Heavy Rain + GoW 3 + GH5 uz vasu doplatu.

Nazad
Vrh Dno