Inace, kad spomenuste Marica, on je aktivan clan ovog foruma, ali necu da govorim koji je njegov nick, ako hoce, on ce vam reci. Sto se tice njega mislim da ima jako dobre tekstove i ne znam zasto mislite da previse hvali neke igre..
ma to samo psiho ima nesto licno protiv njega![]()
Ne znam otkud ti da ideja ? :-devil-:![]()
Bacio pogled na brzaka i nije los review. Iznenadjujuce objektivan..
Zaboravio si da napomenes da je Vibration function na Dualshock 3 kontrolerima fantastican.
Kada tenk prolazi pored vas , joypad vibrira u zavisnosti koliko je tenk daleko i samo ako se krece ili opaljuje.
Pucanje iz oruzja tek imaju posebnu char...
By the way , ja ,justyce4ever i mozda jos neko (koga nisam jos ubavio za frienda) smo upravo malkice silovali protivnicki tim... cist primer sta moze par dobro organizovanih srbendi :d
Izgleda najveće ložane sad igraju BC2 betu tako da je skroz kul ekipa ostala BC da igra.
Kako je interesantno kad neko pokuša da zakolje snajperistu...
Prvo ne može da ga nađe u žbunju a motion sensor pišti na sve strane...
Sinoć sam skupio 5 dog tagova na tu foru.
Ima li pištolj s prigušivačem?
Nisam o tome pisao jer nisam ni znao, igram na SIXAXIS-u.
Meni je najjače bilo kad sam upao kod Skarletnog junose, i kako sam ja došao do njega, oni ga ubiju, ja ga oživim, i tako 3x zaredom![]()
Izgleda najveće ložane sad igraju BC2 betu tako da je skroz kul ekipa ostala BC da igra.
Ti znas da neko kresti u BC2 beti ? Otkud ti ta glupost ? Igra se max ozbiljno svaki mec, par puta sam upao u tim debila pa su na oduvali. ZNas li samo koliko igraca vec ima sa lvl 22+ ? To je oko 30-40h.
i kako se koristi airstrike, oce neko vise reci ili moram da trazim po netu ?
Oces qurcenje ? Da ti ja pokazem Xbox achivmente ? :d
Igrao sam BC2 betu pre tebe. I da, celu partiju je klinac urlao "This is John Connor, if you can hear this you are the resistance". Ostatak partija je neko kmečao "die bitch", "eat this" i tako dalje.
Ti koji igru proglasiš za GOTY a nisi je ni igrao?
Ti merodavan za bilo šta vezano za igre?
Ma daaaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari