Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

^Valjda ti nije svaka druga rec "awsome" ? :p Ima tamo neki Maric koji na taj fazon pise review-ove.

Bacio pogled na brzaka i nije los review. Iznenadjujuce objektivan.. :p

Zaboravio si da napomenes da je Vibration function na Dualshock 3 kontrolerima fantastican.
Kada tenk prolazi pored vas , joypad vibrira u zavisnosti koliko je tenk daleko i samo ako se krece ili opaljuje.

Pucanje iz oruzja tek imaju posebnu char... :p

By the way , ja ,justyce4ever i mozda jos neko (koga nisam jos ubavio za frienda) smo upravo malkice silovali protivnicki tim... cist primer sta moze par dobro organizovanih srbendi :d

^Pa igrao sam ja, nije tad bilo justyce4ever ?
Bas je bio bruka mec, za dlaku smo se onda odbranili. Vrhunsko zezanje kad ima ljudi koje znas, tj pricaju srpski.
E da sto ne palite sluske ? Jel imate ? Ja sam par puta pricao sam sebi, i par puta napusavao neke sabane na engleskom, isli su mi na kkk sa svojim "homo,homo" svakih 5 sek.

Ako budete imali zelju da napravite klan, mozete dobiti stranicu na mom i justyce-ovom sajtu..takodje cemo uskoro imati verziju sajta na eng jeziku, tako da cemo moci dodatno da promovisemo klan. Sve sto treba da uradite je da ne steknete status botova na serverima :D

Inace, kad spomenuste Marica, on je aktivan clan ovog foruma, ali necu da govorim koji je njegov nick, ako hoce, on ce vam reci. Sto se tice njega mislim da ima jako dobre tekstove i ne znam zasto mislite da previse hvali neke igre.

Sto se tice igre, justyce mi je share-ovao, ali nisam stigao mnogo da igram. Prvi utisak mi je da se radi o veoma kvalitetnoj igri, a odlucicu kasnije da li i da je kupim.

^*** padao sam na jeftine provokacije klinaca....

Kako se ljudi koristi/dobija airstrike ? Ili se to zove hellfire ?

EEEE i to moraš da zaslužiš....

Bacio pogled na brzaka i nije los review. Iznenadjujuce objektivan.. :p

Zaboravio si da napomenes da je Vibration function na Dualshock 3 kontrolerima fantastican.
Kada tenk prolazi pored vas , joypad vibrira u zavisnosti koliko je tenk daleko i samo ako se krece ili opaljuje.

Pucanje iz oruzja tek imaju posebnu char... :p

By the way , ja ,justyce4ever i mozda jos neko (koga nisam jos ubavio za frienda) smo upravo malkice silovali protivnicki tim... cist primer sta moze par dobro organizovanih srbendi :d

Nisam o tome pisao jer nisam ni znao, igram na SIXAXIS-u.
Meni je najjače bilo kad sam upao kod Skarletnog junose, i kako sam ja došao do njega, oni ga ubiju, ja ga oživim, i tako 3x zaredom :D

Izgleda najveće ložane sad igraju BC2 betu tako da je skroz kul ekipa ostala BC da igra.

Kako je interesantno kad neko pokuša da zakolje snajperistu...
Prvo ne može da ga nađe u žbunju a motion sensor pišti na sve strane...
Sinoć sam skupio 5 dog tagova na tu foru.

Ima li pištolj s prigušivačem?

Izgleda najveće ložane sad igraju BC2 betu tako da je skroz kul ekipa ostala BC da igra.

Kako je interesantno kad neko pokuša da zakolje snajperistu...
Prvo ne može da ga nađe u žbunju a motion sensor pišti na sve strane...
Sinoć sam skupio 5 dog tagova na tu foru.

Ima li pištolj s prigušivačem?

Pistolj nema prigusivac :(
Ali na manjim mapama (u C&H) motion sensor je mama ako juris kilove i klanja.....
Ne diras zastavu, pustis sensor i cekas da nadolaze neprijatelji :d

Ja ga ostavim u prizemlju zgrade kad se penjem na tavan... I kad se oglasi, /\ i čekam kod merdevina...

bc.jpg

Poslednja izmena:
Nisam o tome pisao jer nisam ni znao, igram na SIXAXIS-u.
Meni je najjače bilo kad sam upao kod Skarletnog junose, i kako sam ja došao do njega, oni ga ubiju, ja ga oživim, i tako 3x zaredom :D

Tako je mene Smajser ozvljavao 5 puta za redom, ja jos vicem u slusku "ne,ne, nemoj, nemam municije". :d

Aha ti i Pilac ste cool, a mi svi ostali smo lozane ? Jel si to sam smislio ili ti je neko pomogao ? :wall:

Do jaja pocelo je qurcenje sa kacenjem slika.... :wall:

Ajde Psiho upali mozak jednom pre nego postuješ. Ko je tebe pominjao? Gde sam Pilca pominjao?
U BC niko nije kreštao kao da je u Terminator Salvation filmu. A i BC2 Betu pretežno igraju ljudi koji su igrali prvi deo, ostali su žrtve hype-a.

Cela poenta posta je da ima malo igrača i većina zna šta treba da radi. U BC2Betu dolaze ljudi koji bi odmah da naručuju airstrike. :)

Što se qrčenja tiče, hoćeš i trofeje da ti pokažem gde sam prešao igru? :D

Ti znas da neko kresti u BC2 beti ? Otkud ti ta glupost ? Igra se max ozbiljno svaki mec, par puta sam upao u tim debila pa su na oduvali. ZNas li samo koliko igraca vec ima sa lvl 22+ ? To je oko 30-40h.
i kako se koristi airstrike, oce neko vise reci ili moram da trazim po netu ?

Oces qurcenje ? Da ti ja pokazem Xbox achivmente ? :d

Igrao sam BC2 betu pre tebe. I da, celu partiju je klinac urlao "This is John Connor, if you can hear this you are the resistance". Ostatak partija je neko kmečao "die bitch", "eat this" i tako dalje.

Ti znas da neko kresti u BC2 beti ? Otkud ti ta glupost ? Igra se max ozbiljno svaki mec, par puta sam upao u tim debila pa su na oduvali. ZNas li samo koliko igraca vec ima sa lvl 22+ ? To je oko 30-40h.
i kako se koristi airstrike, oce neko vise reci ili moram da trazim po netu ?

Oces qurcenje ? Da ti ja pokazem Xbox achivmente ? :d

Ja znam za onaj od recon-a imas neki uredjaj, naciljas metu, tenk ili neprijatelja, on targetuje i bombarduje.

Igrao sam BC2 betu pre tebe. I da, celu partiju je klinac urlao "This is John Connor, if you can hear this you are the resistance". Ostatak partija je neko kmečao "die bitch", "eat this" i tako dalje.

Koliko si igrao, 2h ?
Neki sa foruma imaju 15-20h igranja. Valjda smo mi merodavniji kad kazemo dal vrsite ili ne ? :eyebrows:

Ne kapiram....
Ja imam lvl 12, a nisam nesto preterano igrao....
I cinjenica je da je sada milina igrati BC1, jer se tacno zna sta ko radi.....
E sad, sto neki ovde sebe proglasavaju ekspertima u svim igrama, to je drugi slucaj.....
Ali dobro, navikli smo vec na to :d
Ono sto mene interesuje je, da li i vama se smrzne konzola ako sa start pokusate da uporedite svoje statistike sa statistikama prijatelja?

Ti koji igru proglasiš za GOTY a nisi je ni igrao?
Ti merodavan za bilo šta vezano za igre?

Ma daaaj.

Bitno je da si ti hardcore i da imas Platinium, on ti dodje sve. :wall:

Ko je sebe proglasio strucnjakom za BC Pilac, sta pricas ?:smash:
Rekao sam da ima ljudi koji su bas dosta igrali, sa foruma, i da nema urlikanja dece ko sto kaze mr. Platinium.

Jel ti misliš svojom glavom ili se deo svesti ostalih?

Ja sam igrao nekoliko partija, i non stop je bilo kukanja. Jedna partija sa zxspectrum48kb je bila OK jer sam njega slušao (psuje čovek za sve pare), ostale su blagi užas. Došla raja da se divi igri (koja je ista kao prethodni deo).

Ti si psiho prvi pljuvao kako je BC sr@nje, pa si se javno zarekao da nećeš kupovati originale. I sad si pod uticajem bete drugog dela kupio prvi deo. Ko tebe da shvati ozbiljno na forumu??

Zar iko ikoga ovde ozbiljno shvata ;)?

Da,da meni je posao na benchu da pljujem igre, a niko da nadje te postove da mi pokaze (sem Halo, koji je nemoguce ne pljuvati) sta ja to pljujem ?
Bad Company sam samo rekao da mi se nesto nije svideo prvi deo na osnovu demo-a jer sam tad tek pocinjao sa FPS igrama na konzoli, da nije bilo Resistance 2 mozda ne bi ni KZ2 igrao uopste.
Sta tu ima cudno da se kupi ogrinal igre koju oces da igras online za 15e ? Naravno da sam pod utiskom bete, jer igram igru za dz koliko ocu online.
Ja sam rekao da necu da kupujem orginale igara koje necu online da igram i koje su prosek i mulitiplatform.

Koliko pises po forumu, mogao si "GOTY" odigrati 5 puta ;).

Igrao ja sinoć BC malo... U sred partije nestalo struje. Posle nekog vremena se to sredi, uđem u igru i imam šta da vidim. Svi trofeji (interni) i nagrade, otključana oružja i činovi resetovani. Ostali su samo unique dog tags (5 komada). Ima li razloga za paniku?

Da li neko zna, vezano za postavljanje mina, da li nakon smrti engineer-a nestaju? Da li su ograničene samo dok si živ ili...?

Nazad
Vrh Dno