Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

*** ovo je stvarno brutalno dobro ! Imam osecaj ko da igram Counter u Iraku. :) Takve su mi ove kill cam uradjene. Ako se dobro i secam CS, davno to bese.
Samo je smor sto jedna mapa,mada je ogromna! Ali ima vec likova koji su lvl 30 ? Pa koliko bre ti igraju ? Beta se pojavila pre 5 dana, ti uopste ne spavaju izgleda.
Ne znam ko jos planira da proba, ali krajnje je jednostavno dobiti betu, registracija na gamespotu i dobijes key odma.

Poslednja izmena:
Ova igra je sada toliko ispred ostalih pucacina po mom misljenju...

Ostvario skor 22-1 sinoc (oko 4800 poena) samo zbog toga sto sam bio machinegunner jednom iskusnom tenkisti. Celu partiju proveo u tenku (nije trajala duze od 10 minuta).

Znaci razvaljotka, nacin na koji smo cuvali tenk, 3-4 pesadinca koji su sve vreme isli iza tenka koristeci ga kao zaklon i cuvajuci ga od C4 diverzanata, u trenucima kada smo sa boka motrili na tacke odredjene za chekcpointe (unistenje ali dobro , nekad bese checkpoint) i markirali vojnike koji su ih cuvali od nase pesadije koja je dolazila sa druge strane...

Filmski nema sta. Da sam mogao ovo da snimim , pad crnog jastreba bi izgledao kao smejurija! :d

Prilozi

• 24112009.jpg
    24112009.jpg
    288.4 KB · Pregleda: 57
Pa tenk bez pomoci inzinjera je nista, za cas te srede. Koji ti PSN da pikamo zajedno, smor mi kad nema nasih ljudi.

Skarletni_Junosa -US psn

Obicno igram uvece tako oko 8 pa dok me ne zabole oci :d

i jao sad sam bas probao malo duze betu i mogu da kazem da me igra sve vise i vise odusevljava kako pokretima i animacijama tako i padanjem protivnika kad umire samo nekako malo secka......extra je igra stvarno...

E ovo je upravo ono o cemu se prica o GOTY a i cesto se pominje i po ostalim delovima.....
Dakle, BF:BC2 beta = BF:BC1, samo uz malo doradjenu grafiku (sto je i normalno, jer bi trebalo da igre napreduju)...
Ali samo kada se setim kako je vecina prisutnih ovde pljuvala BC1, smuci mi se.....
Mislim, ljudi nisu ni znali da si imao helikoptere i ostala vozila u igri?
Izgleda da je kod igre bitno samo da par ljudi pocnu da je velicaju da bi ona postala MostWanted....
Upravo iz ovog razloga ni ne treba da se bira GOTY, i BaneR je u pravu u mnogim stvarima.....
Ako ljudi pocnu da igraju igru samo zato sto je Bob dao svoj seal of approval....
Pateticno....

Izgleda da je kod igre bitno samo da par ljudi pocnu da je velicaju da bi ona postala MostWanted....

Tako je a bas dobar primer je Bad Company 1.Dosla su 3 coveka koja su igrala demo ili pola sata igru i napljuvalo je najstrasnije bez ikakve osnove i bilo cega.A sama igra je fina a i ima i kvalitetan multiplayer.I zanimljivo,sad se svi kao pale na BC2 ne mogu da ga docekaju a sam BC1 koji je bio mnogo dobar niko nije hebao ni 3%.

Nemaju ove teme ovde na forumu veze sa stvarnoscu i ko bira sta ce da igra citajuci komentare ovde grdno ce da se *****aje.Da je srece da postoji jedan jedini sistem za igranje pa da svi igraju ono sto im se igra i da svi pljuju ono sto im se ne svidja a ne ovde se dosta likova tripuje da su neki premium igraci ili sta vec,pa samo truju forum oholoscu.Ko god toliko zeljno ceka BC2 neka ovih 5 meseci ili koliko vec ima do izlaska 2-ke iskoristi igrajuci BC1 pa ce tako moci i da vide o cemu se radi uopste jer verujte mi nece se 2-ka mnogo razlikovati od jedinice.:)

Poslednja izmena:
Ja sam kec nabavio prošle nedelje i za vikend sam prešao kampanju... odigrao par MP mečeva... I poterao BC2Beta i utisak je da su komande malo promenili i grafiku doradili, ostalo je isto (što je dobro ne treba menjati).

Komande su po meni bolje sad nego u prvom delu.

Ajde bar ovi sto su igrali neka kaze kakvi su modovi za MP bili u BC 1 ? Jer u beti ima samo search&destroy.
Ne znam dal da igram BC1, mrzi me da kupujem, a ne znam dal ima igraca online ?

Kakav bre aproval ? Ja sam pisem o tome da je ovaj MP mnogo dobar. Druga je stvar sto se meni SP kampanja nije nesto svidela iz demoa. Mada mozda poteram sad full igru na boxu.

Poslednja izmena:
Pa rekoh već da je drugi mod bio conquest tj osvajanje zastava (kao u bf2). Ja sam na primer taj mod dosta više igrao. Ono što mi se ovde više dopada je realan pad metka, odličan hitbox, revive, killcam (ako si snajper tera te da menjaš poziciju što dosta eliminiše kampovanje). Ono što mislim da nisu trebali da ubace jesu padobrani

Poslednja izmena:
Pa rekoh već da je drugi mod bio conquest tj osvajanje zastava (kao u bf2). Ja sam na primer taj mod dosta više igrao. Ono što mi se ovde više dopada je realan pad metka, odličan hitbox, revive, killcam (ako si snajper tera te da menjaš poziciju što dosta eliminiše kampovanje). Ono što mislim da nisu trebali da ubace jesu padobrani

Pa ako cemo posteno i ono brzo popravljanje tenka od strane inzenjera malo kvari igru po meni. Previse arkadno deluje, ne kazem to zato sto mi licno smeta jer sam sa inzenjerom i popravkom tenka i sam pravio dosta poena ali je malo glupo po meni da neko ide za tenkom i non stop ga popravlja ma koliko raketa primio ili ga protivnicki tenk bez podrske inzenjera pogodio topom.

Pa ako cemo posteno i ono brzo popravljanje tenka od strane inzenjera malo kvari igru po meni. Previse arkadno deluje, ne kazem to zato sto mi licno smeta jer sam sa inzenjerom i popravkom tenka i sam pravio dosta poena ali je malo glupo po meni da neko ide za tenkom i non stop ga popravlja ma koliko raketa primio ili ga protivnicki tenk bez podrske inzenjera pogodio topom.

Pa da, pogodim ga 3 puta sa RPG i on ne pukne.....
Ali ovo je ipak beta, ispravice to, nadam se :D

Vredi li sad uzeti BC 1 prvenstveno zbog MP-a ? SP me nesto ne zanima mnogo.

Ako jos neko hoce veceras da se psujemo u BC 1 neka se pridruzi Cveji i meni, oko 10-ke :)

Poslednja izmena:
Covece kakve partije su bile veceras, sa 2 coveka sa foruma, 10 pputa je jos bolje kad se igra timski. Posle sam igrao sa nekim fakers boysima, znaci koliko psujuju nisu normalni. :D Ali odlicno igraju, znaci sta smo uradili ovom drugom timu, jadni nisu uspeli da sidju u grad uopste.
Dobro je sto ne moze vise od 24 igraca, ovako je taman da ne bude haos.
Kako se bre dobija ona bespiltona letelica ? :(

*** sad sam se nalozio ko mladi majmun na MP, mozda prelomomim i narucim i BC 1 zbog MP-a.

/\ ja naručio juče preko dvd.co.uk za 13 funti :)

Poslednja izmena:
Do dzaja, vidim da se nisam onda jedini izlozio na ovaj MP. :)

još kad nakačim ps3 na z5500 ima sve da gori, selim komšije i menjam kvadraturu stana :D

Svaka cast kad igras ratne igre na Z-5500 u stanu. Ali stvarno je bruka zvuk u igri, naravno sa Z-5500 to je onda perzverija. :d

Nazad
Vrh Dno