Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Eutanazija je još uvek škakljuiva tema. :(

Ja lepo upalim slušalicu, stavim MUTE (da oni mene ne čuju) i ostavim je na stolu. Ne čujem ja njih, ne čuju oni mene... Milina. :)

Da moncad, jel moze nekako da se mutuje sta trtljaju drugi igraci?

Desi se da neki moroni imaju stalno ukljucen mikrofon pa odslusam solidnu porodicnu dramu umesto rata.. :p

Narucio sam BC1, ne mogu da cekam do marta da igram dobar MP, nisam igrao nista od proletos, treba imati neku pucacku zanimaciju za zimu. :d

nisam ni sumnjao da ćeš naručiti :D

Brate aj pravimo klan ? :d Zvacemo se BULJA. :D Valjda znas od cega je skracenica.

Niko da mi kaze kako se dobija bespitlotna letelica u BC 3 beti ?

Na svakom spawn point-u kada si assault imas kutiju koja podseca na stare aparate za igre tipa Pacman...
Dodjes dotle, krug i to je to...
Ali izgleda da i to neko treba da ti kaze kao i za Air support u KZ2....

Ja sam mislio da je potreban odredjeni lvl za to. Nisam ni primetio tu kutiju, bas cu da probam kasnije.

E da evo info-a za BC 2 SP:
Campaign details of Battlefield: Bad Company 2
DICE's Battlefield: Bad Company 2 has recently been much in the news. Het meeste hiervan betreft de online multiplayer van het spel, over de campaign weten we eigenlijk nog maar vrij weinig. Most of this concerns the online multiplayer of the game, we really know about the campaign still relatively low. Maar er zijn enkele details opgedoken omtrent de singleplayer, lees ze hieronder: But there are some details have emerged on the single, read them below:

• Haggard, Sweetwater en Sergeant Redford zijn weer van de partij. • Haggard, Sweetwater and Sergeant Redford is back from the party.
• De campagne begint in Alaska, waar de Russische eenheden in het geheim aan een wapen werken. (Snowblind) • The campaign begins in Alaska, where the Soviet forces in a secret weapon to work. (Snow Blind)
• Ten minse een kaart van de solo campagne vindt plaats in Bolivia.(Heart of Darkness). • In minse a map of the solo campaign takes place in Bolivia. (Heart of Darkness).
• Heart of Darkness toont een klein dorp met bergen op de achtergrond. • Heart of Darkness shows a small town with mountains in the background.
• Snowblind eindigt in een auto-achtervolging. • Snow Blind ends in a car chase.
• Toename van geweld ten opzichte van BFBC. • Increase in violence against BFBC.
• Het is waarschijnlijk een Uncut versie in Duitsland. • It is probably an Uncut version in Germany.
• De humor en de persoonlijkheid van de personages zijn bewaard. • The humor and the personality of the characters are stored.

Sta mislite da li je ovako masovna beta zbog nade da ce bas, bas ispolirati MP, ili zbog bolje prodaje, stvaranja neke vrste hype-a ?
Ne znam kako funkcionise DICE po tom pitanju.

Na svakom spawn point-u kada si assault imas kutiju koja podseca na stare aparate za igre tipa Pacman...
Dodjes dotle, krug i to je to...
Ali izgleda da i to neko treba da ti kaze kao i za Air support u KZ2....

e pa ***, ja dodjem do te kutije i nemam uopste opciju kruga, tj ne mogu da pilotiram UAV-om

Sta mislite da li je ovako masovna beta zbog nade da ce bas, bas ispolirati MP, ili zbog bolje prodaje, stvaranja neke vrste hype-a ?
Ne znam kako funkcionise DICE po tom pitanju.

Za igru ovog kalibra kod koje je MP "the selling point" open/closed beta testiranje je ne pozeljno, vec neophodno, a ako je i u ovoj fazi igra odlicna, hype-a ce svakako biti, sto je samo jos jedan plus. :)

e pa ***, ja dodjem do te kutije i nemam uopste opciju kruga, tj ne mogu da pilotiram UAV-om

Evo ja sam uspeo, samo pridjes kad je citava letelica i na krug pokrenes, posle vozis na R2 i L2 cini mi se.

Kako su ocajne partije kad igras sa bolidima koji igraju svako za sebe. Bice ovde nerviranja kao i KZ 2. :wall:

Kakve tacno koristi se ima od Awards-a i Dog Tags-a ? Jel to samo ko riboni i medalje u KZ2 ili ima neki znacaj ? E jes dobar trip sto ima noz, nema nista sladje kad me ubije neki snajp, da mu dodjes s ledja i pod grkaljan samo rez. :d
I sta znace one zvezdice uz oruzje? Ja koristim scar najvise, pa imam kraj njega zvezdica 2.
*** ova beta se bas igra ko full igra, uvek ima koliko oces igraca, i ima bas dosta ljudi sa 20+ lvl, to znaci bas podosta sati provedenih u igri.
Nadam se da ce u full verziji malo bolje izbalansirati igru, ovde su napadaci u povelikoj prednosti. Jako se je tesko odbraniti, osim ako protivnici nisu bolidi najgori.

Ja sam sada u partiji slušao klinca kako ponavlja "this is john connor, if you can hear this you are the resistance". Od početka do kraja partije on je ponavljao to. Šta sam mogao da uradim osim da mu priđem s leđa i zaradim team kill?

Definitivno nema ništa gore nego kad uletiš u tim drkadžija koji igraju samo za sebe. Prođe pored tebe medik i ****** te ne oživi ili idem za likom ko budala tražim municiju i naravno bezveze zaginem. E onda počinjem da napušavam. Definitivno moraju da smanje brzinu popravka tenkova i da zaye8u matchmaking već da se biraju serveri. Stvarno nemam živaca da igram sa de8ilima

Meni deluju dobro balansirane strane, na žalim se na to. Što reče ppredrag stvarno ga preteraše sa repair-om, ispada da jedan tenk, sa engeneer-om i još nekim u supportu se vuče kroz ceo meč...Kapiram da je to fora timska igra, ali je prenaglašeno.

narocito je interesantno sto se tenk brze popravlja nego sto se ostecuje. jedino da ga gruvate sa 2 tenka pa inzenjer da bude u problemima :p

Definitivno nema ništa gore nego kad uletiš u tim drkadžija koji igraju samo za sebe. Prođe pored tebe medik i ****** te ne oživi ili idem za likom ko budala tražim municiju i naravno bezveze zaginem. E onda počinjem da napušavam. Definitivno moraju da smanje brzinu popravka tenkova i da zaye8u matchmaking već da se biraju serveri. Stvarno nemam živaca da igram sa de8ilima

Ma da, ima toga, ili na pocetku partije kad lik kao rambo uleti u tenk i budala me ne saceka a inzenjer sam vec ja onako kao budala trcim za njim. Naravno srede ga dok si rekao keks :D Jel toliko tesko pogledati u mapu za takve mentole. I da, prodje partija ponekad a da me niko nijednom ne ozivi a ima bar 2-3 medika u timu. Mada bilo je i slucajeva da je moj tim ok i da rade stvari kako treba a da protivnicki tim veze s vezom nema.

Poslednja izmena:
Au koliko je ovo bolesno dobra igra! Konačno sam upao u tim squad koji je znao šta radi, i medjusobno smo se savršeno upotpunjavali. Kako tada gameplay poprima potpuno novo svetlo, sjajno!
Što se tiče tenkova, po meni, jedan engeneer je slab protiv njega. Sad sam otključao F2000 pušku, i igram kao assualt, F2000 puška, pištolj nebitan, jedna specijalnost je ostavljanje municije (mislim da su malo preterali sa dobijanjem poena na te pakete municije/zdravlja) a druga je C4. Mnogo je bolja opcija da snimite tenkov položaj i da mu pridjete sa ledja i postavite exploziv (usput taman ubijete engeneer-a ako je tu). Malopre sam imao sjajan napad, tenk je bio zaštićen engeneerom i recon-om, ja sam bio medic, prišao sam im sa ledja, zaklao obojicu, uzeo konfiguraciju od recona, postavio eksploziv i BOOM :D
Ajde da se organizujemo neki put, da se skupimo lepo i rasturimo neprijatelja, taman možemo i podeliti ulogu..verujem da ima zainteresovanih.

Au koliko je ovo bolesno dobra igra! Konačno sam upao u tim squad koji je znao šta radi, i medjusobno smo se savršeno upotpunjavali. Kako tada gameplay poprima potpuno novo svetlo, sjajno!
Što se tiče tenkova, po meni, jedan engeneer je slab protiv njega. Sad sam otključao F2000 pušku, i igram kao assualt, F2000 puška, pištolj nebitan, jedna specijalnost je ostavljanje municije (mislim da su malo preterali sa dobijanjem poena na te pakete municije/zdravlja) a druga je C4. Mnogo je bolja opcija da snimite tenkov položaj i da mu pridjete sa ledja i postavite exploziv (usput taman ubijete engeneer-a ako je tu). Malopre sam imao sjajan napad, tenk je bio zaštićen engeneerom i recon-om, ja sam bio medic, prišao sam im sa ledja, zaklao obojicu, uzeo konfiguraciju od recona, postavio eksploziv i BOOM :D
Ajde da se organizujemo neki put, da se skupimo lepo i rasturimo neprijatelja, taman možemo i podeliti ulogu..verujem da ima zainteresovanih.

Pa koji ti je PSN ? Ja igram svako vece, kao i Stefanserq.

Covek veze sa vezom nema :d

Ewo ja prvi. dogovorimo se unapred za sutra recimo , koliko sati , addovanje psn-ova i rokamo :p

Slobodno ubacite moj US psn: Skarletni_Junosa (trenutno 21lvl)

Poslednja izmena:
Bilo bi dobro da inzenjerci koriste bar 2-3 vrste alata koji bi se onako "random" menjali tokom meca. Mali estetski detalj koji bi ostavio lep utisak. Ovako ispada da jedna spravica popravlja sve. :)

Moj PSN ID je light1993, trenutno sam lvl 13 ili 14. Dodajte me, pa da odigramo neku.

Au ljudi, igram u timu napadača, zadnja meta, postavljeno, protivnici u rasulu i onda se samo čuje-"Aborting the operation", sekund nakon toga eksplodira meta, nije čak ni ona animacija počela.

Au ljudi, igram u timu napadača, zadnja meta, postavljeno, protivnici u rasulu i onda se samo čuje-"Aborting the operation", sekund nakon toga eksplodira meta, nije čak ni ona animacija počela.

Da,da to su neki bagovi, i meni se desavalo, ni ne postave bombu,a eksplodira. *** Beta. :wall:

Stefanserq pa me add ako zelite, lvl 21..

Bob i ja igrali pre neku noc, bilo je odlicno! ;)

Vrh Dno