Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

nije brate nego nije ono stavim sens na najmanje i pomerim stik on mi "prebaci"nisan za 2 cm ne moze da se nacetrira jedan tacka moras lagano a za to treba vremena....

Hoces ubosti nekad celu recenicu bez ijedne slovne greske?? :wall:

Ili je gastarbajtersko dete il je mnogo mali a voli da čavrlja na forumu:d

***a ja nemam redeem code...gde da ga nabavim...sorry na sigurno banalnim pitanjima..

@ppredrag

ti si valjda znalac za battlefield, kako i sta se radi sa onim bespilotnim letelicama, nista mi tu nije jasno, samo znam da kad sam ja u tenku mene odmah naciljaju i srede iz prve.

U svakoj bazi ima jednu malu stanicu za upravljanjem uav. Mountuješ se na skalameriju i upravljaš mini helijem (L1gore-L2dole a levo, desno i pitch levom pečurkicom). Sa njim spotuješ neprijatelja (select dugme) i navodiš bombe (R1)

U svakoj bazi ima jednu malu stanicu za upravljanjem uav. Mountuješ se na skalameriju i upravljaš mini helijem (L1gore-L2dole a levo, desno i pitch levom pečurkicom). Sa njim spotuješ neprijatelja (select dugme) i navodiš bombe (R1)

Ih znas kad bi mi palo na pamet da koristim select, e svasta. Imas jos neke cake iz proslog BC koje vaze i ovde?

Select dugme i heli je nov.... Toga nije bilo u BC 1....
Select mozete pritisnuti kad god vidite neprijatelja i tako ce ostali u timu znati gde se oni krecu....
Takodje sam video da sniperi skacu izmedju zgrada, koristeci padobran... kako?

Select dugme i heli je nov.... Toga nije bilo u BC 1....
Select mozete pritisnuti kad god vidite neprijatelja i tako ce ostali u timu znati gde se oni krecu....
Takodje sam video da sniperi skacu izmedju zgrada, koristeci padobran... kako?

E to sam i ja video jednom ali mislim da nije bio recon nego neka druga klasa.

Kažu da se stiska X brzo za padobran

Evo nama zabave do Killzone 3!
Ovo je jako, jako dobro za betu, skoro pa sjajno. Prva stvar koje me je odusevila je zvuk, znaci ono nikad nisam cuo da je tako extra uradjeno, da kad padne bomba kraj vas, cuje se ono zujanje. Stvarno mnogo mocan detalj.
Konacno da neka igra sem KZ2 da imam fiziku, ovde je kretanje nalik onom u KZ, samo malo nerealnije. Pucanje je sasvim ok, mada dosta je tesko uociti neprijatelja,pa vecinu puta ni ne stignes da uzvratis paljbu. Najbolja fora da nekog ubijes je ili da igras ko dzana pa se stekas ili ides agresivno, bukvalo u facu im se nabijes. *** tako se meni najbolje pokazalo i igranje KZ2.
I ovde se vec nakotilo nOOlife manijaka koji razbijaju. Al dobro s njima se vremenom izadje na kraj, metak u celu i cao. E da ono sto mi je nevidjeno mocno i za cim sam zudeo u KZ2, je da ima klanja nozem, sad kad me neki slepac snajp skine, ja uzmem motor, zaletim se na njega, dodjem mu sa ledja u TRAS, noz pod grkljan. :d Samo mali je problem ako imaju proximity senzore, onda ce te izvaliti i nista od klanja. :( :(
Ovde isto kao i u KZ2 imam mali milion awards-a (riboni i medalje u KZ2).
Oruzja ima brdo, specijalizacija svake klase, odlicno stvarno. Vidim ima nekih besnih snajpera, osecam da sa njima mozes muvu da ubijes na 5km. :) Jedino sto me nerivra sto dosta tesko nisani u odnosu na KZ2, nekako su puske manje i nisani, ne znam kako da opisem, ali malo mi je teze da se naviknem da pucanje i obicnih SMG puski.
Od svih klasa najvise mi za sad lezi enginer, jer ima bazuku, *** odavlise me sa tenkovima pa moram da se branim dok ne provalim cake.
E da zamalo da zaboravim, jedna od boljih i jacih strana igre su vozila (o kako samo fale u KZ2 MP :( ), probam sam motor, tenk, hammera, sve je ok uradjeno, eto Halo dobija konkurenciju, tj Halo je pokrao fore sa vozilima iz starijih BF. Bas me zanimaju te cake sa bespilotnim letelicama i helikopterima.
Koliko li planiraju mapa za full verziju ? Zanimljivo je sto ovde posle pobede/poraza sledi kratka animacija sa tenkovima koji nadolaze u osvojenu teritoriju. Dal ce biti jos nekih modova, ovo je samo search&destroy.
Malo smeta i sto je slika nekako presvetla, bilo bi mnogo mocno da bude mapa sa nocnim ambijentom. Ne smem ni da zamislim kako ti bilo dobro, da metci svetle na sve strane, rakete, eksplozije. Nisam siguran dal neki MP do sad je imao tako nesto.

Nikad nisam bio neki ljubitelj BF igara, ali ovo me stvarno prijatno iznenadilo, s obzirom da sam mislio na osnovu BC 1 demoa da je igra neko opusteno zezanje.
Mislim da cu vec sada da odradim preorder, jer mi se stvarno cini da je ovaj MP biti kick ass !

Poslednja izmena:
Sto ne probas prvi deo ? Moze se naci za malo para , a MP je stvarno vrhunski . Izbacili su i nekoliko map packova cini mi se , a sto je najbitnije , te mape su FREE !

Sada sam opet krenuo KZ2 ( COD decurlija su me vec ubila u pojam ) , pa kada zavrsim KZ2 krece sa opet na BAD COMPANY : )) .

Poslednja izmena:
Joj a kad rekoste snajperisti, ha ha ha, pa ja sam se jednom osvetio tako sto sam prisao njegovoj busiji tenkom koji se spawnovao u njegovoj blizini malo kasnije i verovali ili ne topom sam ga pogodio u glavu i lepo je pisalo headshot. Tad sam morao da prekinem igranje da se smejem jedno 10 minuta :)

Ma odlican je multi, ume da bude i ovde kampera ali je najbolje sto mozete uvek da promenite nesto u nacinu igranja, klasu ili strategiju.

Poslednja izmena:
Ne znam dal ste videli ove slike, ali ovo izgleda stvarno dobro.

957917_11052009_790screen001.jpg

957917_11052009_790screen002.jpg

957917_20090922_790screen006.jpg

957916_20090601_790screen002.jpg

Mislim da ova igra mora da oduva i MW 2, samo ako ubace dobre modove, i naravno co-op slican kao u MW2 Spec ops.

Čuj videli... Igrali bre:d

Cek sta je ovo, imaju i borbeni helikopteri? Ja ovo nabavljam za ps3 sigurno posle igranja ove bete. Malo su preterali sa photoshopom za ove slike.

Pa heli ima i u bc1 ali na većim mapama i u capture the flag modu

Imas i heli i camce.......
Jedan od awarda koji jos nisam osvojio na BC 1 je da sa helijem spljostim 5 neprijatelja :d

Imace sta da se radi u ovoj igri, svidja mi se ono "cha-ching" kada otkljucas neki novi komad oruzja ili opreme i kada ti izbaci slicicu iznad.

Jesu li one slike ingame?

Jos nisam skinuo betu.

Kad god sam bio gunner u heliju imao sam osećaj blage epilepsije ***:d

Ako neko ima viska beta key-a neka mi pusti na PM ili neko uputstvo. :)

Koji ste likovi! :D
Pa do bete se dolazi tako sto registrujete na www.gamespot.com i kliknete tamo gde izbacuje "BC2 beta key" i odma na na sledecoj stranici dobijete key.
Stvarno je ovo vredno probavanja, pa cak i slanja EA svojih utisaka, i sta po vama valja,nevalja.
Mislim da ce sad u jaku podrsku beta tester-a ovaj MP ispasti vise nego dobar. Malo jos da porade na osecaju pucanja i bice ovo fenomenalno.

Dodatak koji si ti bese na PSN-u ?

Nisu bas slike in game, malo su se igrali ispravki krzavih ivica, mada to je vec cist mazohizam. :) Grafika je skroz dobra vec sada u beti.

Poslednja izmena:
^Nema nekih tacnih informacija. Mocice bar 2 meseca min. Inako ce smoriti jer ima samo jedn mapa. Steta sto nema jos jedna na sneznim predelima. :(

do 28-og februara

Dodatak koji si ti bese na PSN-u ?

Nisu bas slike in game, malo su se igrali ispravki krzavih ivica, mada to je vec cist mazohizam. :) Grafika je skroz dobra vec sada u beti.

MGarret nick na PSN.

Bullshotovi, u igri dosta fali AA ali bas fali.

Probacu ga sutra, prem da mi se prvi deo bas nije svideo. Mada sam ga upalio na kratko, a i bio sam pod uticajem CoD4 u to vreme.

Nazad
Vrh Dno