Bas htedoh da te pitam, sto si uzimao MW2 sa 'shotpuu'-a, mene je MW2 sa axela izasao 43 evrica sve sa postarinom. MP je ionako global.Ma MW2 je zakon i GOTY, iako mi jos nije stigao sa Shopto :d
Mape su odlicne za 12x12, taman. Koja pomahnitala kamera bre?...sto su toliko otvorene mape, kao i ovo pomahnitalo pomeranje kamere![]()
Pa upadni u betu. Nije teskoAko ne upadnem u betu, cekam MP demo da odlucim da li i ovo moram da uzmem pored jos 144 igre sledece godine...![]()
Porucio 17. uvece, poslali 18. ujutro. Pa eto, trebalo bi sledece nedelje da dojdi.Jel ti vec stiglo sa Axel-a? Mrzelo me da cekam a i nisam znao da li je MP region locked..
Kad igras, nista drugacije od drugih fps-ova. Lol @bucket list za 2010., ista mukaOd kamere me stvarno zabolela glava, i to samo od Youtube filmicaA i pusku mnogo cima gore dole
(mada i se*em malo, pljujem bilo sta da ne moram i ovo da kupujem
)
Sad se dosta cesce desava prekid konekcije sto postaje malo frustrirajuce kad je na pola partije a tvoj tim vodi.
Nisam imao nijedan ispad do sada.....
Ni ja isto. Ki podmazano radi.
Jedina mana za sada je sto mnogo boli glava nakon duzeg igranja
E da i sredili su sistem napredovanja i budzenja oruzja i perks-a.
nisanjenje nije lako
Owako probao sam beti i zakljucujem sledece:Jako dobra zamisao,grafika nije na nivou,gameplay hteli su da bude realnal ali su delimicno uspeli u tome,animacije su silidne neke kao ponasanje oruzja a kretanje je onako vratili su ga 1 generaciju nazad ,nisanjenje nije lako ...sve u smemu do fula bi trebalo nesto da poprave od owog navedenog...
Ko zna od kakvog je to `igranja`![]()
Owako probao sam beti i zakljucujem sledece:Jako dobra zamisao,grafika nije na nivou,gameplay hteli su da bude realnal ali su delimicno uspeli u tome,animacije su silidne neke kao ponasanje oruzja a kretanje je onako vratili su ga 1 generaciju nazad ,nisanjenje nije lako ...sve u smemu do fula bi trebalo nesto da poprave od owog navedenog...
Trebalo bi da ti automatski nanisani na protivnika , a ti samo stisnes R1 i " BOOM , HEADSHOT " !
.
Sa L1 montiraš C4 a sa R1 detoniraš. A tzv Hard Rain (artiljerija) mora da se zaradi. Još jedan dodatak u odnosu na bc1 je što se na select dugme spotuje
A jel' mora svaki put da se pritiska R1? :d :d
jel ima jos negde beta da se skine??
Treba ti serial da bi mogao da skines betu.
Poseti http://twitter.com/OfficialBFBC2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari