Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Dobar je, malo su promenili kontrole i klase (smanjili su broj na 4 ), ali je vidni napredak sto se tice grafike u odnosu na prvi deo....
U 2 partije palo je 8 awarda, tako da sam zadovoljan... mozda do kraja veceri popunim sve :D

Ma MW2 je zakon i GOTY, iako mi jos nije stigao sa Shopto :d Jako mi se svidja zvuk i grafika u BC2, ali me odbija sto su toliko otvorene mape, kao i ovo pomahnitalo pomeranje kamere :) Ako ne upadnem u betu, cekam MP demo da odlucim da li i ovo moram da uzmem pored jos 144 igre sledece godine... :(

Ma MW2 je zakon i GOTY, iako mi jos nije stigao sa Shopto :d
Bas htedoh da te pitam, sto si uzimao MW2 sa 'shotpuu'-a, mene je MW2 sa axela izasao 43 evrica sve sa postarinom. MP je ionako global.

...sto su toliko otvorene mape, kao i ovo pomahnitalo pomeranje kamere :)
Mape su odlicne za 12x12, taman. Koja pomahnitala kamera bre?

Ako ne upadnem u betu, cekam MP demo da odlucim da li i ovo moram da uzmem pored jos 144 igre sledece godine... :(
Pa upadni u betu. Nije tesko ;)

Jel ti vec stiglo sa Axel-a? Mrzelo me da cekam a i nisam znao da li je MP region locked..

Od kamere me stvarno zabolela glava, i to samo od Youtube filmica :) A i pusku mnogo cima gore dole :) (mada i se*em malo, pljujem bilo sta da ne moram i ovo da kupujem ;) )

Jel ti vec stiglo sa Axel-a? Mrzelo me da cekam a i nisam znao da li je MP region locked..
Porucio 17. uvece, poslali 18. ujutro. Pa eto, trebalo bi sledece nedelje da dojdi.

Od kamere me stvarno zabolela glava, i to samo od Youtube filmica :) A i pusku mnogo cima gore dole :) (mada i se*em malo, pljujem bilo sta da ne moram i ovo da kupujem ;) )
Kad igras, nista drugacije od drugih fps-ova. Lol @bucket list za 2010., ista muka :D

Poslednja izmena:
skidam betu videcu dal ce da se skine pa javljam utiske od moje strane gledanja :d

Sad se dosta cesce desava prekid konekcije sto postaje malo frustrirajuce kad je na pola partije a tvoj tim vodi.

Takođe niti jedan ispad ili lag. Klizi ko po puteru

Meni jedini problem bio sto nisu hteli da mi se updajtuju statovi. Igrao ko lud ujutru, i batalio. Sad cujem od brata da su sredili. Bio sam se zesce smorio... :smackbum:

Poslednja izmena:
Nisam imao nijedan ispad do sada.....

Ni ja isto. Ki podmazano radi.

Jedina mana za sada je sto mnogo boli glava nakon duzeg igranja :p

E da i sredili su sistem napredovanja i budzenja oruzja i perks-a.

Ni ja isto. Ki podmazano radi.

Jedina mana za sada je sto mnogo boli glava nakon duzeg igranja :p

E da i sredili su sistem napredovanja i budzenja oruzja i perks-a.

Mene boli saka od visecasovnog igranja hehe.

Ko zna od kakvog je to `igranja` ;)

Probao sam i ja ovu betu, odigrao sam 2 partije i još nisam upoznat kako šta ide ali mi je jako dopada. U dve partije sam isprobao sve klase, stigao do 4.5lvl-a i dobio nekih par medalja. Imao sam iskustvo ranije sa Bfieldom 1943, a ovo mu dodje kao njegov razvijeniji i pametniji brat.
Klase mi deluju dobro balansirane (imam neki utisak da većina uzima Recon-a), pucački segment osličan, a zvuk...treba da kažem nešto?
Još se upoznajem tako da će se mišljenje dodatnio formirati. Za sada mi smeta crno/belo-žuta (wtf?) kombinacija boja u meniju, a što se tiče izbacivanja, samo jednom mi se desilo, nije mi smetalo, ipak je ovo beta.
Posle ću dodati još neke utiske. Za sada mi izgleda sjajno.

Poslednja izmena:
Kako se ovde ispaljuje grenade launcher???????

Levi krstić prebacuje na GL

e sad dva pitanjca koja i mene interesuju:

-Kako se montira C4 sa Recon klasom? Znam da se levim krsticem odabere i onda..? (nikad nisam bio neki diverzant)

-Kako se salju oni mortar strike-ovi? Kad od jednom krene kisa projektila?

Owako probao sam beti i zakljucujem sledece:Jako dobra zamisao,grafika nije na nivou,gameplay hteli su da bude realnal ali su delimicno uspeli u tome,animacije su silidne neke kao ponasanje oruzja a kretanje je onako vratili su ga 1 generaciju nazad ,nisanjenje nije lako ...sve u smemu do fula bi trebalo nesto da poprave od owog navedenog...

Sa L1 montiraš C4 a sa R1 detoniraš. A tzv Hard Rain (artiljerija) mora da se zaradi. Još jedan dodatak u odnosu na bc1 je što se na select dugme spotuje

Owako probao sam beti i zakljucujem sledece:Jako dobra zamisao,grafika nije na nivou,gameplay hteli su da bude realnal ali su delimicno uspeli u tome,animacije su silidne neke kao ponasanje oruzja a kretanje je onako vratili su ga 1 generaciju nazad ,nisanjenje nije lako ...sve u smemu do fula bi trebalo nesto da poprave od owog navedenog...

Nauci da koristis znakove interpunkcije molim te. Ili nemoj da pises! Sta bre tebe uce u skoli ? :wall: :crash:
Evo ti neki info da znas o cemu se radi: http://sh.wikipedia.org/wiki/Kategorija:Interpunkcija

Poslednja izmena:
Ko zna od kakvog je to `igranja` ;)

Da bas sam se izrazio svaka mi cast :d

@ppredrag

ti si valjda znalac za battlefield, kako i sta se radi sa onim bespilotnim letelicama, nista mi tu nije jasno, samo znam da kad sam ja u tenku mene odmah naciljaju i srede iz prve.

Sta me je odusevilo jos je i da iako nikad u nekom fps-u nisam sa snajperom imao blage veze i uvek ih izbegavao, ovde mi to mnogo bolje ide, umem da zabelezim i po nekoliko headshotova na velikoj udaljenosti. Recimo u Killzone 2 ja sa snajperom veze nemam i ne secam se da sam imao bar jedan pogodak. Ovde mi to bolje ide.

Po meni nisanjenje i pucanje je odlicno, samo kratki rafali jer sve posle toga je rasipanje bez obzira da li je nisan na protivniku. Plus sto svako oruzje ima svoje karakteristike projektila, drugaciju putanju i vreme do cilja. To mi se svidja kako su uradili. Plus je dosta teze nisaniti preko klasicnog nisana, nema acog-a i red dot skalamerija koje olaksavaju nisansku sliku hehe. Ne znam da li se posle otkljucavaju takve sprave.

Ono sto se meni svidja je to sto kad te ubiju pokazuju ti ko i odakle te ubio...
Tako da moras da se kreces neprestano, ili si mrtav....
Ja obozavam snajpere koji to ne rade da koljem.... :d :d :D

Slazem se .

Trebalo bi da ti automatski nanisani na protivnika , a ti samo stisnes R1 i " BOOM , HEADSHOT " !

Symo , traze pisce u Bioware-u , kontaktiraj ih :D .

Sa L1 montiraš C4 a sa R1 detoniraš. A tzv Hard Rain (artiljerija) mora da se zaradi. Još jedan dodatak u odnosu na bc1 je što se na select dugme spotuje

E tnx na odgovoru. Ja tripovao da se na R1 montira i R1 detonira ali nikako nije islo :p

Ne slazem se ama bas ni sa cim sto si naveo.

A jel' mora svaki put da se pritiska R1? :d :d

:laugh:

jel ima jos negde beta da se skine??

Treba ti serial da bi mogao da skines betu.
Poseti http://twitter.com/OfficialBFBC2

nije brate nego nije ono stavim sens na najmanje i pomerim stik on mi "prebaci"nisan za 2 cm ne moze da se nacetrira jedan tacka moras lagano a za to treba vremena....

Odes na svoj US account i uneses reedem cod (kako vec se pise) na Store-u. To ti ona mala ikonica u gornjem desnom uglu main strane Store-a, pored downloads.

@Ovaj Syma me odusevljava svojom "pismenoscu"! Dal postoji warn za nepravilno i nerazumno pisanje ? :D

@Boris, oce, oce vidis da mali sve bolje pise, mora da ima nulu iz srpskog. :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno